Regisztráció: 2009. október 8. (14 év, 2 hónap)
Nem:
The Host A burok |
1 | 2013-12-17 | 2,4 (234) |
Pitch Perfect Tökéletes hang |
3 | 2013-12-17 | 3,3 (309) |
Egyszerűen zseniális. Egy vicces kis mesére mentem el, és egy kemény lelkifröccsöt, sok gondolkodást, abszurd élményt, és sok-sok nevetést kaptam!
Én nem értem, miért kell homokos filmeket csinálni, nem vagyok toleráns ezzel kapcsolatban, így nem is tudok, nem is akarom értékelni, egyszerűen gusztustalan...
alapvetően a cím megválasztásával van a gond, nem Holmes lenne a címe, az lenne a vélemény, h egy jó kis mókás, ma divatos, élvezhető film! Tegnap láttam, és élveztem, bár tudtam rajta unatkozni! Ha nem is egyedi karakterek, de ma divatosak, és tényleg élvezhetőek! AZ biztos,h Watson vitte legtöbb esetben a filmet, legalábbis nekem!
Nem értem a látványvilággal kapcsolatos problémákat, ezt vártam, ezt kaptam, nem moziba nézem, nem Hd, egy film, ami nem erről szól, hanem legalább szól valamiről. Amihez a néhol "gagyi" látvány még hozzá is ad. Az sajnos tény, hogy durván kifejezve ugyan annak a sztorinak van két forgatókönyve, egy szatirikus de komolytalan aktuálpolitikai marhaság, na ez alapján dolgoztak az elején...aztán a háromnegyedénél átváltottak egy élet igazságait és a gyarló embert bemutató lélekrombolásba, ami a végén teljesedett ki, nem is lenne rossz, mondjuk egy durvább anime végére. A Földbe csapódó bombák, a világ számára elegendő nyersanyagért országonkénti verseny...túl sok volt ehhez a filmhez! Azt viszont soha nem fogom megérteni, miért a látvány mindenek felett...a 4méteres kék Pocahontas belőlem erősen kiirtotta a látványfilmek becsülését!