Eena

2011-03-04 21:54:18 [Filmet keresek] Eena #1042

úúúú, ez lesz az, nagyon köszi:))

előzmény: sep (#1041)

2011-03-04 21:03:01 [Filmet keresek] Eena #1040

Egy olyan filmet keresek, amit még a 90-es évek közepén láttam az HBO-n. Egy srácról szól, aki elveszíti (megölik?) a barátnőjét. Elrabolja a hullaházból a holttestét. Itt emlékszem egy visszatérő mondatra, amit először a srác mond - a halott barátnőjének: "Most elviszlek innen."
A következő részletek homályosak, de talán valahogy képbe kerül egy robot, amibe beletáplálja a lány emlékeit - ezáltal "feléleszti" (vagy a csajszit éleszti újra valahogy? - ezt nagyon nem vágom már...) A lány féltékeny lesz, és elkezdi gyilkolni a srác környezetében élőket..rokonait, barátait. Itt rémlik egy jelenet, hogy a lány leüt egy idős(?) nőt, és egy ház pincéjének kazánjában elégeti.
Valahogy megint meghal a csajszi, és a srác megint el akarja vinni a hullaházból... elmondja a fent idézett mondatot... de a csajszi elkapja a kezét, és azt mondja: Nem, most én viszlek el téged! - és vége.
Na hát ez nagyon káoszos lett, és sajnos már nem tudom mi valós ebből, és mi csak a képzeletem szüleménye, de azért ha valaki felismer belőle valamilyen jelenetet, és tudja vmilyen filmhez kötni, azt megköszönném:)