Regisztráció: 2009. szeptember 20. (13 év, 4 hónap)
Bemutatkozás
White Noise Fehér zaj |
2 | 2023-01-06 | 2,7 (68) |
És miért csak 2007-től?
előzmény: deathcode (#14730)
Szerintem a Batman jó helyen van a jelöltek között. :)
A Top Gun Maverick... hát, érdekes... de megjegyzem, hogy a Kritikus Tömegen az átlaga magasabb, mint a The Batmannek, vagy a Dűnének... szóval, innen nézve nem is annyira meglepő. :D
Az Avatar engem is meglep. :|
előzmény: supernadal (#32)
Félelmetes, hogy Kulka afáziásan is jobb, mint Hámori. Oké szélütött embert játszik, de akkor is.
Az isteni Lollo. :(
(Mondjuk csak egyetlen filmet láttam tőle.)
előzmény: Doktorúr (#3123)
Hát, az is egy vélemény, ha leírjuk, hogy várjuk, mit várunk tőle...és ez is generálhat diskurzust.
előzmény: Mityu (#14680)
A vígjátéki részei tetszettek, mikor abszurd volt. Az egész film, hogy tetsszen, ahhoz valószínűleg jobban kellene rezonálni vele, mint amennyire nekem sikerült (anélkül csak egy "álintellektuális maszturbáció"). Egyébként összességében még a hármast sem sajnáltam volna tőle... de hosszú és unalmas volt (a fentebb említett rezonancia nélkül).
Aranyos kis mese, jó táncos koreográfiával a gyerekektől. Nem több, de nem is baj, hogy nem több, láthatóan nem is akart több lenni, és ez így jó. :)
Valóban nem olyan zseniális, mint az első rész, a karakterek sem annyira jók, és szerintem a flashback szaglászás is csak időt húz.
De azért élvezhető darab. Egy gyenge négyest megér.
Liam Neeson 56 évesen még ügyesen hozta az "öreg akciósztár nem vén akciósztár" karaktert. Amivel egy új trendet indított el, ami máig tart, és máig ő az egyik zászlóshajója.
Amivel egyébként nincs is semmi baj. Hetven évesen is jól hozza az acélkemény nagypapát, akivel nem akarsz baszakodni. De Neeson csak-csak öregszik, míg a szerepei ezt láthatóan nem veszik tudomásul.
És ahelyett, hogy adaptálódna, és olyan karaktereket játszana, akik méltósággal megöregedésüket nem palástolva, de azért keményen végigszántják a rosszfiúkat, akkor mindenki jobban járna.
Mert amíg nem, addig maradnak az általad is említett nevetséges jelenetek. És elszalasztunk egy csomó ígéretesebb lehetőséget.
előzmény: Mityu (#12)
Talán az, hogy az aktív felhasználók hány százaléka szavazott?
előzmény: Raul (#14733)