Regisztráció: 2009. szeptember 5. (13 év, 8 hónap)
Nem: nem publikus
Hick Vidéki lány |
4 | 2014-10-13 | 2,7 (20) |
Kick-Ass 2 Kick-Ass 2. |
3 | 2014-10-13 | 3,1 (372) |
Hiába egyezik a név és ezt a filmet folytatásnak kéne tekinteni de én nem hasonlítanám az első részhez mert kb ugyan az a sztori a hangulat csak másképp eltérő korban helyszínen. Olyan mintha ugyan azt a forgatókönyvet kétféle képen csinálták volna meg. És mind a kettőben más más az ami tetszik. Szerintem nem volt rossz de engem a tánc ami érdekel és nem a történtet.
Szerintem:
A lány nem az igazi Samnek szólt Mivel klónSam visszanézte a videókat és ott láthattunk olyat hogy egy idős Sam arról is beszélt hogy már hullik a haja meg olyan rozzant volt már szóval szerintem ő a Holdon maradt.
Viszont kiderül nagyjából milyen jelleműek a körhintások. Nekem tetszett ez a rész is ámbár lehet elfogult vagyok. Persze számomra is vannak kissé suta jelenetek a filmben de továbbra is bejön. Ez az egyetlen olyan rész aminek a végét nem diktafonos beszéddel fejezik be.
Túl happy az end de az eleje jó volt
Eszem fszom megáll!
NagyFeró hangja pont ide illik :D
Nekem bejön, a poénok és egyes monologok is . Robert Downey Jr.-nak jól áll ez a szerep viszont Val kilmer egyfajta ellenszenvet váltott ki belőlem.
Zseniálisan jó alkotás minden perce kincs
Csak szerintem érdekes, hogy a pincérnek öltözött Rocco névjegy bilétáján a Jaffar név szerepel aki az Aladinban egy végül is gonosz szereplő ? LOL
Jó, már már kezdtem volna megsajnálni George Jungot hiszen szerintem erre megy ki a játék (erre is) hogy egy alapvetően rossz karakterről higyük azt hogy ő nem is rossz és jaj szegény :)
Nekem tetszett főleg a csatajelenetben a nyílzápor. Na jó nem csak ez még elég sok jelenet jól megcsinálták ezt a filmet.
Bravúros! A végével sincs baj mindenki eldönti mit szeretne jobban hogy eldőljön a csiga vagy sem. Bár szerintem nem lehet az egész álom mert Cobb azt mondja a búgócsiga az álomban sosem dől el volt egy jelenet a mosdó kagylón mikor eldőlt ergo elméletileg nem álmodik. De az is lehet hogy álmodik és ezeket ő irányítja az az mindent hogy a gyerekei arcát nem látja a csigát.stb. És a kivetülése viselkedése is magyarázható lenne ha jól emlékszem azzal hogy azt mondta a kivetülések álmaiba is beférkőzhet így is meglehet tudni dolgokat és beszélhet vele. Igazából nem tudom eldönteni megnézem még egyszer Vagy meg megkeresem Christopher Nolant :) Midenesetre nálam ötös