Regisztráció: 2009. szeptember 3. (13 év, 8 hónap)
Nem: nem publikus
Green Book Zöld könyv - Útmutató az élethez |
2 | 2019-04-19 | 4,0 (624) |
Undir trénu A fa alatt |
2 | 2019-03-10 | 3,9 (56) |
Szuper volt nezni. Nekem a vegere kicsit leult, a vicces megmosolyogni valo lett, a szivig hato csak a borig ert el, de a 3/4-e az egyik legjobb elmenyem volt az elmult evbol, a Three billboards.. mellett.
A VAN-nak nem voltam kulonosebb rajongoja, mert bar sok szempontbol friss film, egy olyan tepelodo korszakrol szol, amin szerintem, ha vki tulvergodik, masfel orat sem szivesen pazarol ra - en legalabbis nem.
A Rossz versekben R.G.-nal senki se jobb R.G/M.T., az atkoteses vagasokat elvezet nezni, es olyan apro erzeseket fordit a legnagyobb egyszeruseggel kepekbe, amiket talan szavakkal meg sem lehetne ragadni. Legalabbis eddig ezt hittem. A gyerekeket nagyon eltalaltak, teljesen koherens kepet adott a foszereplorol.
Nagyon rossz film. Bradley Coopernek egy eredeti pillanata nem volt.
Borzalom, amit dr. Gosnell muvelt es megerdemli a vilag, hogy tudjon rola - ez indokolhatja a film letrejottet. De a minoseget semmi sem. Senkit ne tevesszen meg a (még) magas IMDB ertekeles.
A film rendezoje nem a magyar oktatasi rendszerben tanult? Pont ugyanigy kellett tudni a koltok eletrajzat is meg tori oran az evszamokat. Ez azert keves egy filmhez, kene tortenet is meg karakterek..
Hagyjuk.
Pont ennyire "amerikainak" gondoltam, csak nagyobb latvanyra szamitottam es kevesebb unalomra.
Látványvilág és Bodó Viktor.
Bodó Viktor bárcsak több filmben szerepelne. Ne adj isten, filmet rendezne. Színházi rendezőként az egyik legjobb.
Rendben volt, de szerintem az eredeti (olasz) filmhez nem tett hozzá semmit.
Elek Feri rulez.
Egesz jo volt. Kicsit 2D-s megközelítés a kapcsolatokról, de Radnay Csilla és Kovács Lehel vállán elfért.
Juj. Tegnap lattam, akkor meg talan konnyebb lett volna harmast adni, de most ugy ult el a fejemben, hogy ez egy rossz film. Hiaba vannak vicces pillanatai, alapvetoen erdekes sztorija, jo szineszek - es ez sikerult belole kihozni?
:D "Legjobb film". Kesz.