Ubul

Tapasztalat: 2373 film
Kompetencia: 24 film
Súly: 2973
Regisztráció: 2009. július 28. (8 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 9 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1986
Lakhely: Hódmezővásárhely

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Prom Night
Szalagavató
1 2017-11-20 1,9
(114)
The Babysitter
 
2 2017-11-11 3,5
(62)
Brawl in Cell Block 99
 
5 2017-11-11 4,3
(47)
Spider-Man: Homecoming
Pókember: Hazatérés
3 2017-11-11 3,7
(281)
A Bad Mom's Christmas
Rossz anyák karácsonya
1 2017-11-10 2,3
(17)
Smurfs: The Lost Village
Hupikék törpikék: Az elveszett falu
3 2017-10-17 2,6
(22)
Seed of Chucky
Chucky ivadéka
1 2017-10-03 2,1
(94)
Wonder Woman
 
3 2017-09-17 3,4
(337)
Guardians of the Galaxy Vol. 2
A galaxis őrzői vol. 2.
1 2017-09-11 3,7
(366)
The Belko Experiment
 
4 2017-09-05 3,2
(33)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2017-11-20 19:07:46 Prom Night (2008) / Szalagavató Ubul (1) #10

Idris Elba-t sajnálom, hogy ilyenekhez adja a nevét, többre lenne képes

előzmény: GothMan (#9)

2017-11-15 18:20:20 Paddington 2 (2017) / Paddington 2. Ubul (?) #6

ez elég gyakori téma, szóval értem, mire gondolsz. Nem szörnyű felvetés, tényleg érdemesebb arról beszélni, amit te írsz, de volt már olyan is, mikor valaki mondjuk beoffolt valamit (most lényegtelen, hogy pontszám vitatása, vagy érdeklődtek - többek között én is tettem már - a film minőségéről 0 hsz után), és elindult egy amúgy normális kibeszélés, előtte viszont el volt felejtve az adott film vélemények topickja.
Persze ez a kevésbé normális része egy, a filmmel kapcsolatos viták, kibeszélések indítására :D Megjegyzem, még az első részét se láttam a filmnek, meg is lepődtem az első hsz. alapján, hogy ez létezik :D

előzmény: MicaHiro (#5)

2017-11-14 15:48:41 Paddington 2 (2017) / Paddington 2. Ubul (?) #3

tegyük hozzá, hogy 38 a fresh (még csak), és 9.1 a score, ami pontosabb, bár ez is szép magas.
A Get Out volt olyan hogy 100%-on állt ~200 fresh-re, és most is csak 1%-ot vesztett. Na az az érdekes

előzmény: bambula (#1)

én is ugyanígy járok, és néha új filmekkel is, amiket láttam, de nem pontoztam...és ilyenkor felmerül bennem a kérdés,hogy tényleg én nem pontoztam, vagy valami bug van a rendszerben? :D

előzmény: tomside (#5)

Az Egyik sem filmcímre jó sokan szavaztak, szerintem túl snassz

Köszönöm a választ :) akkor a Civil War újranézős lesz :)
Ha már eredetsztory: egy fordítottat simán megnéznék, ahol épp a főboss-ról lenne szó, és értelemszerűen a végén az Avengers csapata ??legyőzné??. De ez már nagyon off :D De pl. Keatont simán el tudnám képzelni egy ilyen szerepben (vagyis most már nem ,de korábbról igen :D, morális kérdésekben simán vinné a prímet). Kérdés a kivitelezhetősége, ami azért fenn tartaná a figyelmet is.

előzmény: BonnyJohnny (#30)

azért, mert azt kérdeztem, hogy miért a kütyükkel tudta használni, még nem jelenti azt, hogy meg is kérdőjelezem :D (ne láss bele olyat a mondataimba kérlek, ami ott sincs, hisz írtam előtte is, hogy lehet elsikkadtam valami felett, és utána is, hogy lehet újra kéne néznem x,y filmet, mert ott meg el van magyarázva.)

Viszont pont ez az: nincs bajom akkor ezzel, legyen így, ahogy te írod:D de pont , amit írtam, hogy az újonnan belépők vajon érteni fogják? Oké, hogy több évtizedes képregényekről van szó, de sokan vannak laikusok. Tudtommal a marvel filmekkel többnyire mindenkit céloznak, nem csak a képregényt ismerőket. Vannak filmek, ahol nem érdekel, ha utána kell olvasni dolgoknak, és nem rágják azonnal a szájunkba, de itt viszont zavart. Van pókember, és kész. Minden egyes marvel film felvezette idáig a hősöket, hogyan lettek, miért történt velük az, ami, itt viszont nem történt meg (ha jól sejtem...jó, Hulknak sincs még önálló filmje Ruffalo-val)

előzmény: BonnyJohnny (#28)

ez így van, de nem is azt írtam, hogy szar és kész :D azzal tényleg nem lehetne mit kezdeni, nem lehetne vele érvelni :D.

Ez a "kíváncsian várom, hogyan érvelsz" dolog kicsit olyan, hogy igen, én megvédek egy filmet, mert nekem tetszett, és nehogy már valaki más lehúzza, még ha konkrét indokokat nem is sorolt fel (jelenleg, és perpill szeretném összeszedni a gondolataimat, de az nem most lesz).
Az értelmes párbeszédnek én is a híve vagyok, és lehet hogy elhamarkodottan írtam amit írtam, de számomra amit a Galaxis őrzői 2 hivatott mutatni, az infantilis poénokkal, szépen kivetítettem a többire is (mint, ahogy írtam, egymás után néztem a kettő filmet).

Nade, amivel kapcsolatban BonnyJohnny is, pl a Civil War már végre elkezdett foglalkozni azzal, hogy mit okozott az a mérhetetlenül nagy pusztítás, amit egy-egy részben okozott az ellen (és akár a Bosszúállók közvetve), levetítve a hőseinkre az olykor akár megkérdőjelezhető cselekedetieket is. De: csak a Civil War. És számomra az már komolyabban is volt vehető (de amúgy nálam az abszolút kedvenc tényleg a Winter Soldier, talán az Amerika Kapitányos filmek vonultatják fel a marvel sorozat komolyságát?).
Viszont úgy éreztem az elmúlt pár filmben (Doktor Strange, ez), hogy eme komolyság elmúlt, maradtak a poénos és viccesnek szánt helyzetek. Például, mikor
a bankban verekednek és elszabadul a fegyver, ami mindent szétvágott, a szendvicsest is, simán megléphettek volna egy akkorát, hogy oké, az ott lévő emberek/tulaj meghalnak, megsebesülnek, ezzel Pókembernek is adtak volna egy kis drámát, hogy hopsz, vannak körülöttem is emberek, akik megsebesülnek, és ők is számítanak. Viszont nem lett belőle semmi, csak említés szinten.

előzmény: MicaHiro (#26)

"Az Avengers, Winter Soldier, Civil War hülyébbek, mint a Hulk, Iron Man 2, Thor?"
számomra? és ha igen? :)
a Winter Soldier tetszett, Civil War már nem. Thor legújabb részét nem láttam.
bár a rendező filmjei bejöttek, valószínűleg tetszeni fog.

Az első jogos.

A kütyüs rész meg megint olyan, hogy kinek mi :D viszont írtam is, hogy valószínűleg elsikkadtam néhány dolog felett, eléggé maradandó nyomot hagyott a Galaxis őrzői 2, sajnos negatív értelemben. De: miért csak a kütyükkel tudta használni? Volt erre magyarázat? Vagy a Civil War-t kéne újranéznem? :D

De a lényeg, amit lentebb is írtam: SZÁMOMRA !!! :) ha neked tetszett, az a te szíved joga

előzmény: BonnyJohnny (#24)

nem vártam el, hogy meséljék el ugyanazt, amit eddig elmeséltek az előző pókember filmekben, de pl. a fiatalabb generáció, akik lehet nem látták a régebbi pókember filmeket, leesett -e nekik ,hogy miért is lett Parker az, aki?
Ha így nézem a filmet, csak gyenge utalások lettek rá, oszt kész, szüleiről egy szó se, hogy hol vannak, nagyapja is kiírva, ami azért az első trilógia első részében elég jó drámai töltetet adott az egésznek.
Egyszóval: kaptunk egy teljesen más pókembert, amivel ugyan nincs gond, ha nem a Pókember néven lenne hirdetve, ugyanezekkel a nevekkel, stb.
Ha jól vettem ki,pl a hálóit se tudta kilőni a kütyük nélkül? wtf
Tegnap a Galaxis Őrzői 2 után néztem, már este 11 után, és az alapból kiakasztott (eleve karót kapott tőlem mert egyszer elkezdtem, de nem tudtam befejezni...tegnap rájöttem, hogy miért nem), szóval lehet elsikkadtam néhány dolog mellett.
Viszont számomra Keaton tök jó boss volt, de azért lehetett volna mélyíteni a karakterét, belegondolva, hogy miért lett az, aki...a vicc az egészben, hogy igazából a legtöbb főgonosz helyett, akik hataloméhesek voltak a legtöbb marvel filmekben, csupán csak az anyagi háttér vonzotta, és hát azt is tudjuk a film elejéből, mint kiderült, hogy miért került bele ezekbe a dolgokba, amikbe, még ha saját maga döntése is volt.
és igen is, a kurva anyját Starknak, már bocsánat :D
Szóval számomra ez egy elég kiherélt Pókember lett, viszont az átlagnál jobban tetszett most.
Viszont az is látszik, hogy mennyire egy sémára készülnek ezek a filmek, mert most nézzük újra párommal az egész "sorozatot", minden nap egy film, és kezdem azt érezni, ahogy közeledünk a "máig", egyre inkább hülyülnek ezek a filmek.

Összes komment...