Regisztráció: 2009. július 18. (15 év, 1 hónap)
Bemutatkozás
Jób lázadása |
4 | 2024-09-08 | 4,3 (221) |
A Star Is Born Csillag születik |
4 | 2024-08-22 | 3,5 (453) |
Vampire humaniste cherche suicidaire consentant Humanista vámpír öngyilkos hajlamú személyt keres |
5 | 2024-08-12 | 3,3 (18) |
Abre los ojos Nyisd ki a szemed! |
5 | 2024-07-29 | 4,3 (531) |
Say Anything... Mondhatsz akármit |
5 | 2024-07-27 | 3,7 (141) |
Végre egy klassz vámpírfilm, egyszerű történet, semmi ami nelenne a címében és mégis nagyon szerethető. Az a zenehalgatós rész az egyik kedvenc snittem lett Sara Montpetit-tel.
Azért horrortól ez (szerencsére) elég messze van... inkáb vígjáték
Azért van különbség egy nyitóceremónia és fellini filmje között... mégpedig az hogy az utóbbit talán nem adja a fél világ élőben.
Én nem felháborodott voltam hanem csalódott. Mindig azt hittem hogy ha egyszer túlleszünk ezen a csapból is lgbt korszakon akkor valahogy "proporcionálisan" marad meg majd a kultúrában - arra az 1-2 százalékra akit érint és akit érdekel. Esetleg évente egy két homoszexuális film, a celeb comingout-ok már nemlesznek vastagon a híroldalakon...senkit nem fog érdekelni mert elfogadtuk hogy van ilyen.
De nem, ezek a mi franciáink képesek már megint szőrös nőt tenni oda :D
És mielőtt itt nekemesnek: ez nem tolerancia kérdése, csak már ennyi év után kurvára nemérdekel ez a téma. Tudjuk hogy vannak ilyenek, úgy ahogy vannak downkórosok, vakok meg dyslexiások. De ez nem szakma, nem képesség és nem tudás amit prezentálni kell körbe-körbe csak hogy ne felejtsük el.
előzmény: caulfield (#52)
Így a 4. részre már remélem kisajtolták a potenciált(értsd pénzt) ebből is és hagyják nyugton a szériát. Izzadságszagúan humortalan próbálkozás, az evil-Rango főgonosz pedig kritikán aluli a böszme-ostoba tervével.
Engem hihetetlenül irritált ez az animációs stílus: szemfájdító kétórás villogás amihez odaférne egy epilepsziás figyelmeztetés az elejére...
Nemértem mi inspirálja ezeket a 21. századi remakeket... Valahogy kétlem hogy hozzá tud adni bármit is az eredetihez, ami(bár nekem kedvencem) de objektíven csak egy átlagos film a maga kategóriájában.
Viszont a jövőben a nehéz lesz filmverziót választani kritikák alapján, egyrészt vannak az öregek akik csak az eredetire esküsznek, aztán a fiatalok akik előbb látták az újat... és kétlem hogy lesz valaki aki megnéz 3-4 remaket egy tinifilmből.
"a rendszernek is jobb lett volna ha életben tartják"
A rendszernek teljesen mindegy volt a mostani elszigetelt és elítélt helyzetében. Már régóta nem az az ember volt aki képes lett volna utcára vinni tömegeket, és ami rosszabb, hogy az emberek sem ugyanazok mint akik képesek lennének menni...
előzmény: HZ (#7)
"de mivel a zene nekem nulla"
Ilyen szempontból talán kár is volt belekezdened. Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de eszembe nem jutna koncertfilmet nézni egy énekesnőről, akinek a zenéje nem tetszik, főleg aztán meg rácsodálkozni, hogy hol is lehet a hiba. :D
előzmény: fempolip (#1)
Pinokkió a zsidóságot, az üldözött réteget jelenti Csak azért mert nagy az orra? :D
előzmény: mokiszin (#3)
Technikailag gyönyörű, de annyira fárasztóan tömény, hogy az hihetetlen: nincs megállás, csak nyomja és nyomja az arcodba a gyönyörű szines jeleneteket amíg rosszul nem leszel... Viszont az utolsó 20 perc a katarzissal zseniális. Valkinek van tippje hogy minek a metaforája a hijinx? (gondolom a red phantom=halál)
Talán megérne egy újranézést és lehet jobban összeálna a kép de kétlem hogy lesz kedvem hozzá.
Egy színész aki tud énekelni és egy énekes aki tud színészkedni... Szerintem jól összerakták ezt, a zene jó, a sztori meg nem is az az egészen tipikus. Kellemes meglepetés.