Batyu

Regisztráció: 2009. július 18. (14 év, 2 hónap)

Nem: nem publikus

(690)

Összes szavazat...

2023-08-31 23:31:40 Gran Turismo (2023) Batyu (4) #1

Hm, nem volt rossz!
De nem tudom újra nézném-e valaha.
Nekem az autóversenyes jelenetek nem voltak 100asok, nem volt annyira profi a képivilág főleg kompozíció terén. Inkább olyan videó játékos. A drón shotok kifejezetten zavartak hogy olyan kapkodós összevisszaság volt.

A sztori viszont tetszett.
Jó volt ez.

Hát nem egyszerű főleg mert kis hype-al ültem be mert hallottam hogy jól sikerült.

A farkas nagyon jó. A karakter remek. Az zseniális. Engem a kutyus se idegesített.

Viszont egyrészt túl sok az akció. A medvék , meg a pite gyáros egyáltalán nem hiányoztak volna nekem ha kimaradnak. De legalább a pitegyárost ki lehett volna hagyni.
Egy Road movieba elég 1 max 2 "üldöző" , ellenpólus és az akár lehett volna a lány macska is.

Gyereknek szerintem annyira nem jön át az üzenet, és nem elég vicces nekik.
Felnőttként meg túl sok a csihipuhi, meg cukiskodás meg az idióta ellenfelek. (meg giccsbe hajló vizuális megoldások)

Örülök hogy próbálkoztak úgy hogy adok egy 4-est rá. + a füttyögés :)

Hát én nem éreztem annyira a feszültséget. Dave Bautista valóban kiemelkedik, jó ez a karakter amit hoz. De ezenkívül picit unatkoztam. Jobb lett volna ha a néző számára nem egyértelmű a végére hogy őrültek, igazuk van-e , valóságos-e az egész prófécia, szerintem

2022-12-27 23:52:15 Jóreménység sziget (2022) Batyu (4) #4

igen , egyetértek, nekem is sok volt, de viccesen szerethetően sok.
Ami viszont negatív az a végkifejlet a végső "megoldás" egy olyan ajándék (a bomba nő aki minden szempontból tökéletes) amit nem érzi úgy az ember hogy megérdemelte volna a srác. Nincs semmi köze az útkereséséhez, egyszerűen csak szembejön és bamm, minden klappol. Még ha legalább egy olyan könyvet olvasott volna amit a srác a szigeten olvasott, vagy valami, így nagyon ilyen utolsó pillanatos "amatőr" momentum ami miatt nem tud zseniális lenni

2022-07-17 00:57:42 The Black Phone (2021) / Fekete telefon Batyu (2) #6

meh

2020-08-04 23:13:12 The Gentlemen (2019) / Úriemberek Batyu (3) #19

Sajnos unalmas lett kicsit, az elmesélem a film történetét meg visszatekerem és csavarunk rajta történet vezetés stb. már szerintem kicsit divatja múlt.
Voltak jó momentumai. Szódával.

egyetértek hogy elfáradt a végére, de azért nagyon király volt :D

nekem nem igazán jött be, mintha direkt rosszul lenne vágva valahogy, minden jelenet kap egy 4-5 másodperces utó zöngét... emiatt nekem unalmas lett, a viccek nem viccesek, az oltásokat nem értettem (pl. a végén)
Illetve karakter fejlődés nincs igazán, vannak a nyomi gonoszok meg a szuper csávók akik az elejétől mindent jól csinálnak és szinte sose ijednek meg.

Persze lehet tényleg így volt, csak nem volt szórakoztató.

rendkívül nyomasztó film, melynek a végén fellélegzel hogy milyen jó szabadnak lenni

Nem látom a metaforát. Talán nincs is.

A zene szerintem agresszív, hatásvadász.

És a sok sok szál amit belevisznek, végül egyiknek se lesz értelme vagy következménye.

A kérdésekre nem jönnek válaszok. És a kérdések se jók.

Nekem nem tetszett. :D

Szórakoztam-e? Nem
Volt-e tanulsága? Nem
Bármilyen szempontból szólt-e hozzám? Nem (azon kívül hogy nyomasztott)

A helyszínek, a színészek, az operatőri munka amúgy tényleg érdekes és jó és elért egy fajta hatást, mert megmozgatott. De az egésznek nem érzem hogy értelme lett volna. Olyan mintha valaki megütött volna aztán szevasz, csá, csak ennyit akartam.

Összes komment...