Regisztráció: 2009. július 18. (15 év, 2 hónap)
Nem: nem publikus
Northanger Abbey A klastrom titka |
3 | 2024-04-21 | 3,5 (62) |
Semmelweis |
3 | 2024-04-20 | 3,2 (132) |
Valaki mondja meg kérlek, miért olyan mintha tv produkció lenne a látvány? A vágás nem jó oké, túl gyorsak a vágások, mintha minden kis B-rollt használni szerettek volna, a jelmezek most jöttek a kölcsönzőből oké, de ezenkívül miért? Nagylátószög, a nem realisztikus daruzgatások,drónozások még lehet ok. A kameramozgás miatt lenne?
Látszik hogy ott volt a pénz, a kaszkadőrök, szép a kép minősége a világítás is, de a hangtechnika lélektelen, a szövegek és a színészi játék néhol nagyon gáz és inkább színpadra való. Nagyon sok a "jó most elmagyarázom , meg még ezt is hogy a nézők értsék". Uncsi!
Valahogy az hogy mi történik és a "hogyan mutatjuk be" nincs összefüggésben. Nem váltanak ki érzést a képi beállítások (pár lovaglós jelenttől eltekintve) Kevés a szuperközeli ahol látjuk hogy most mit is érez egy-egy szereplő. Inkább dokumentum film érzete van.
60 fps is lehet egy gond?
Másik, Reviczki , Szabó Győző , Mucsi. Imádom őket, de egy történelmi filmben vagy el kéne őket maszkírozni vagy ki kéne őket hagyni mert leesnek a képernyőről. Nem hiszem el hogy ezt nem érzi senki.
Hm, nem volt rossz!
De nem tudom újra nézném-e valaha.
Nekem az autóversenyes jelenetek nem voltak 100asok, nem volt annyira profi a képivilág főleg kompozíció terén. Inkább olyan videó játékos. A drón shotok kifejezetten zavartak hogy olyan kapkodós összevisszaság volt.
A sztori viszont tetszett.
Jó volt ez.
Hát nem egyszerű főleg mert kis hype-al ültem be mert hallottam hogy jól sikerült.
A farkas nagyon jó. A karakter remek. Az zseniális. Engem a kutyus se idegesített.
Viszont egyrészt túl sok az akció. A medvék , meg a pite gyáros egyáltalán nem hiányoztak volna nekem ha kimaradnak. De legalább a pitegyárost ki lehett volna hagyni.
Egy Road movieba elég 1 max 2 "üldöző" , ellenpólus és az akár lehett volna a lány macska is.
Gyereknek szerintem annyira nem jön át az üzenet, és nem elég vicces nekik.
Felnőttként meg túl sok a csihipuhi, meg cukiskodás meg az idióta ellenfelek. (meg giccsbe hajló vizuális megoldások)
Örülök hogy próbálkoztak úgy hogy adok egy 4-est rá. + a füttyögés :)
Hát én nem éreztem annyira a feszültséget. Dave Bautista valóban kiemelkedik, jó ez a karakter amit hoz. De ezenkívül picit unatkoztam. Jobb lett volna ha a néző számára nem egyértelmű a végére hogy őrültek, igazuk van-e , valóságos-e az egész prófécia, szerintem
igen , egyetértek, nekem is sok volt, de viccesen szerethetően sok.
Ami viszont negatív az a végkifejlet a végső "megoldás" egy olyan ajándék (a bomba nő aki minden szempontból tökéletes) amit nem érzi úgy az ember hogy megérdemelte volna a srác. Nincs semmi köze az útkereséséhez, egyszerűen csak szembejön és bamm, minden klappol. Még ha legalább egy olyan könyvet olvasott volna amit a srác a szigeten olvasott, vagy valami, így nagyon ilyen utolsó pillanatos "amatőr" momentum ami miatt nem tud zseniális lenni
meh
Sajnos unalmas lett kicsit, az elmesélem a film történetét meg visszatekerem és csavarunk rajta történet vezetés stb. már szerintem kicsit divatja múlt.
Voltak jó momentumai. Szódával.
egyetértek hogy elfáradt a végére, de azért nagyon király volt :D
nekem nem igazán jött be, mintha direkt rosszul lenne vágva valahogy, minden jelenet kap egy 4-5 másodperces utó zöngét... emiatt nekem unalmas lett, a viccek nem viccesek, az oltásokat nem értettem (pl. a végén)
Illetve karakter fejlődés nincs igazán, vannak a nyomi gonoszok meg a szuper csávók akik az elejétől mindent jól csinálnak és szinte sose ijednek meg.
Persze lehet tényleg így volt, csak nem volt szórakoztató.
Egyetértek, inkább egy kis betekintő és korrajz, mint szórakoztató film.