Regisztráció: 2009. június 28. (14 év, 5 hónap)
Nem: nem publikus
Doraibu mai kâ Vezess helyettem |
3 | 2023-11-28 | 3,9 (123) |
Deadstream Deadstream - Kísértetjárás |
3 | 2023-11-27 | 3,5 (28) |
Egész szomorú ezeket olvasni. És külföldi kritikák is húzzák lefelé. :(
Igazából se a sorozatgyilkost és se a kompániáját nem lehet megismerni, így felületes az egész. A bűntetteinek egy része a balladai homályba vész. Valamint részenként ennyi idő ugrást megélni fárasztó és vontatottá teszi a sztorit. A jó sajnos nem ilyen.
A film ereje az unalmas részekben rejlik. Megfelelően adja át őket. Rám is telepedett az érzés, miközben bámultam. Narrálás nélkül lehetett volna rövidebb és talán akkor kevésbé unatkozunk, esetleg feszesebb, akkor még jobb is lehetett volna.
Sokszor ellőtt ötletek nem a legjobb tálalásban. A vége egyébként nem is vészes, de nem menti meg.
A sorozat nem ér fel a legnagyobb klasszikusokhoz, de a téma amelyet körül jár valóban hálás. A SAS eredet története egy érdekes története melyet még jobban ki lehetett volna bontani, de így is a jobbak közé tartozik. A casting szerintem jól működik. A részek és egy-egy jelenet csak úgy löki előre az egészet. A szinkront felejtsük el. Az csapnivaló.
Túlértékelt, mint Nolan. Legalábbis számomra. Hátrányból indult eleve, mert a sztorit nem egyszer olvastam el több forrásból. És hát, a sztori jó. Nolan filmje viszont nem. Állandó idő ugrások, vágások tömkelege. Semmire nincs idő, folytonos kapkodás. Előre majd hátra ugrunk, de gondolom ilyen a rendezői stílusa. Egy Halálom iramban filmnél nem zavar, itt kimondottan. Rohan, alig mélyül el valamiben. Képes egyáltalán? A hangok, a zene, egyes jelenetek túl hatásvadásznak hatnak. A vége pedig, a meghallgatási jelenetek extrém fárasztóak. Hosszú, érdektelen, át is tekertem, mert nem kötött le. Örülök, hogy nem moziban láttam. Kijöttem volna.
Nagyon élvezetes volt látni, hogy egy könnyed vígjátékból milyen egyszerűen át tud váltani drámába, és egyúttal nagyon jó akció jeleneteket tudott belecsempészni.
Ha kíváncsi vagy rá, pörgesd át vagy inkább azt se.
Dél-koreai John Wick szerű one-man-army film elegendő akcióval, stílussal és kifogyhatatlan pisztolyokkal. Guilty pleasure.
Marvel, nincs magasan a léc, mégis bele akad és leveri. Unalmas sorozat, aminek mintha nem is lenne köze ahhoz a világhoz. Ha pedig, mint egy kém sorozatot nézünk, ahol a világ megmentése a cél, még rosszabb színben tűnik fel. A Loki után kidobott pénz és idő leforgatni az ilyet.