Tapasztalat: 1965 film
Súly: 2015
Regisztráció: 2009. május 15. (14 év)
Nem:
Resident Evil: Welcome to Raccoon City A kaptár: Raccoon City visszavár |
1 | 2022-04-08 | 2,1 (86) |
Melancholia Melankólia |
4 | 2022-04-07 | 3,7 (554) |
Nincs az ABC-ben annyi betű, amilyen kategóriás ez a film. Pocsék színészek, pocsék, logikátlan forgatókönyv, teljesen idióta történetvezetés. Olyan logikai hibák, amik megkérdőjelezik, hogy bárki kézben tartotta bármilyen szinten a produkció megalkotását.
Egy ismerős szerint Ryan Reynolds és Ryan Gosling úgy hasonlít egymásra mint két testvér. Vélemény?
Áthelyezve a(z) Általános fórum topikból.
Szerintem nagyon kellett az a vacsorajelenet, mert méginkább megmutatja azt a miliőt, amiben a főszereplő él és mozog. Mindenki az arisztrokratikus udvariasság álarcát viseli, a háttérben pedig zajlanak a kis helyi csaták. Az emberek kedvesen mosolyognak egymásra, miközben szépen csöndben pellengérre állítják a másik minden hibáját. Való igaz, hogy nem vettük volna észre, ha ez a rész teljesen kimarad, nem lett volna hiányérzetünk. De így, hogy benne van, nekem sokat ad a megértéshez.
előzmény: Ubul (#1)
Megnéztem. Aludtam rá egyet. Még egyszer megnéztem. Megint aludtam rá egyet. De egyszerűen nem tudom szeretni ezt a filmet. Túl bonyolult. Elvileg minden szépen összekapcsolódik mindennel a végére, de nagyon hosszú percekig nem értettem mi történik a szemem előtt, és a végén sem tisztult le a kép. Nem jó az, mikor másodszor is úgy állsz fel a fotelből, hogy tulajdonképp akkor itt most mi is történt?
Alapból szeretem a nyakatekert sztorikat, a váratlan fordulatokat, az elgondolkodtató filmeket. De ez túl sok. Technikai bravúr, addig oké. De ezen kívül semmi. Csak a technika miatt nem 1.
Már bocsánat, de ez rém unalmas volt.
Nem benned van a hiba, számomra is élvezhetetlen volt.
előzmény: KicsiPeti (#17)
Hát...
Mikor az indonéz kiscsávó kilövi a vérbe a tárat, hogy bunyózzunk, a profi zsoldosnak az első dolga az lett volna, hogy felveszi a lába mellett heverő pisztolyt és keresztüllövi. Kétszer. :)
És messze nem ez volt az egyetlen jelenet, ami erodálta a film hitelességét. Akció-orgia? Ennél még csak jobbat láttam. A legtöbb jelenet inkább páros táncra mint verekedésre hasonlított. És akkor még a csavarosra tervezett, ám rendkívül bugyutára sikerült történetvezetést nem is említettem.
Szerintem nem. Egy kusza marhaság az egész, amibe próbálnak magvas gondolatokat szőni - sikertelenül. Az összes karakter hiteltelen, értelmetlen, forgatókönyv mintha nem is lenne.
előzmény: Ubul (#1)
Nálam átbillent azon a bizonyos határon. Ha emberünknek van egy megoldása, hogy kiszakítsa a lelket az örök körforgásból, akkor miért is nem lövi magát fejbe azzal a szuperstukkerrel? Aztán a csipet meg valakivel ledobatja a Mariana árokba. De nem, inkább irtsunk ki minden életet, biztos ami biztos... És ez csak a legcsúnyább logikátlan baromság a filmben, egy oldalt tele tudnék írni a többivel. Csak azért nem egyes, mert végignéztem, de még így is rezgett a léc.