Regisztráció: 2009. május 5. (13 év, 10 hónap)
Nem:
Ted |
5 | 2013-01-14 | 3,3 (827) |
The Dark Knight Rises A sötét lovag: Felemelkedés |
5 | 2013-01-14 | 4,0 (1204) |
The Lord of the Rings: The Return of the King A Gyűrűk Ura: A király visszatér |
5 | 2012-09-10 | 4,2 (1724) |
Foxy Brown |
4 | 2011-08-09 | 3,6 (77) |
Kick-Ass Ha/ver |
5 | 2011-05-16 | 3,8 (939) |
Family Guy rajongóként kötelező volt a megtekintése számomra, és nos, nem csalódtam a maciban. :) Jöhet a folytatás!
Ügyesen megágyazott Nolan a következő résznek vagy épp trilógiának, aki figyelt, észrevette. :]
(Hja közben látom a hozzászólásokban, hogy volt, akinek feltűnt, mire gondolok. Én ebből a nüanszból újabb rész(eke)t vizionálok - igazam legyen!)
Nem csupán erről a filmről beszélek ilyen szemszögből, viszont ez az apropója, hogy kikívánkozott belőlem. OK. Arnold sem egy nagy színművész, de ez ott és akkor pont kellően elég volt egy klasszikus sci-fi megteremtéséhez. Hollywoodban sajnos pedig ennyire nincs friss ötlet manapság, hogy szinte kizárólag folytatások és remake-ek készülnek, azok sem túl szívderítőre. A pénzkasza számít, a maradandóság már kevésbé szempont...
előzmény: The Hungarian (#5)
Nem vágom, miért kell remake-elni egy alig 20 éves, mellesleg remek filmet, azon kívül, hogy megmutassák a legmodernebb számítógépes trükköket, valamint futtassák a legújabb sztárnak hívott "színészeket"...
Életem filmje(i). Hozzák a régi francia krimik magas színvonalát, Cassel zseniális, tömény izgalom az elejétől a végéig. 4 óra tömény zsenialitás! 6 pont az 5-ből!
Ez így van. Poénokkal tarkított, a nézőre kikacsintó krimi, kiváló színészekkel és csavaros sztorival.
Bár az alapötlet már az első rész óta nem friss, a poénok ülnek, a brigád még mindig viszi a prímet. :) Legelábbis én nagyon jól szórakoztam a zseniális előzmény után ezen is.
Már nem az első figyelemreméltó film Matthew Vaughntól. A végéből ítélve pedig folytatás is lesz, örömmel várom. :)
Nem éppen a korosztályom filmje (35 vagyok), de részemről jól szórakoztam. A formabontó, képregényszerű képi megoldások miatt simán megajánlok neki egy 4-est.
Az utolsó élvezhető Coen-tesók film. (Sem a Nem vénnek való vidék, sem a Félszemű nem aratott nálam tetszést.) Most a hétvégén tekintettem meg újból, megintcsak jól szórakoztam rajta. Csak úgy parádéznak a színészek, és kellően hajmeresztő a sztori is. :]