2Astalavista

2013-11-01 22:29:47 [Kritikus kód] 2Astalavista #53

teljesen egyetértek, ez az oldal így jó, ahogy van. Szerintem rendezett így is. Egy valamin fejlesztenék, mégpedig a filmajánló algoritmuson, mert az nem ok.
Jó, esetleg a főmenü kigyomlálható :)

előzmény: csabaga (#16)

Elkezdődik a film, pár perc után vége is lehetne. Aztán újrakezdődik és eljutunk ugyan oda, csak már értjük valamelyest hogy mi van. (Ekkor konrétan ugyanat láthatjuk, amit az elején) De ami ez után jön, az egy kész kavarodás. Mintha foltozgatták volna utólag a filmet. Még egy kis csavar, aztán még egy kicsi. Már majdnem vége... de nem még egy csavar. Aztán egy kis csöcs vagy szex, hogy ne aludjunk el. Az egész egy nagy katyvasz.
Az átvezetések, az meg a halálom volt. Egyik lylukból a másikba :) . Már egyenesen szédültem úgy forgatták azt a fránya kamerát. Átmegy a kamera a falon? Hű de f*sza. 1szer-2szer. De nem minden 2 percben.

1) A rendőr lelő valakit mert nem nyit ajtót? WTF? Tokióban így megy?
2) A kisgyerekek mióta kötnek vérszerződést? Ez normális?


A film alatt elkezdtem azon gondolkodni, hogy a jövőben ilyen lesz a Google-maps. Lehet majd nézni az embereket felülről valós időben, de akkorra már senkit nem fog érdekelni - mert természetes lesz.

Még annyi, ha valaki elkezdi nézni, az -kivételesen- ne hagyja félbe, mégpedig azért, mert nagyon depresszív hngulat eloszlik 2óránál, egy jól bevált fordulattal.


Az elejének sikerült annyira unalmasnak és klisésnek lenni hogy már majdnem abbahagytam a filmet. Egy cigi után mégis képes voltam folytatni, mivel mindenki megdöglött, és hátra volt a film fele. Vajon mi a sz*rt raknak még bele - gondoltam. Aztán kiderült, hogy az egyik tag úgy be volt szívva, hogy mégis életben maradt.
Jött a várva várt fordulat, csak sajnos egyáltalán nem volt ötletes. Egy film attól nem lesz jó, hogy belerakják az összes szörnyet a horrorokból. Sőt. Aztán a halál unalmas vérengzés.
A végén persze kiderül, hogy az egész játszma csak azért volt, hogy az istenek ne durcizzanak be. MI EZ A BAROMSÁG? Hogy jön ez ide?

Honnan vették az emberek ezt a sok szörnyet? Hogy zárták be őket? Minek vették fel filmre a kivégzést? Mért rendezték be az egészet egy valóságsónak? Mégis ki nézte ezt a show-t? Mért van ez több országban? Mi a picsa az erőtér a ház körül? Milyen gázzal csinálták, hogy a pasi meggondolta magát, és nem tartott össze a csapat? A betépett "bolond" mióta ért a liftekhez? A végén ki az nyanya, aki megmondja a frankót? Ő mért nem halt meg előbb? A csaj komolyan lelőné a haverját egy ilyen mese után??? Nem találtak igazi szűzet? WTF? ...

Ócska, sz*r film.

2012-03-16 20:46:40 Your Highness (2011) / Király! 2Astalavista (4) #23

Az amcsi színvonaltalan filmek közül a jobbik fajta. Pro: Nincs benne sz@arásos/fingásos vicc, helyette sok az ökörködés. A humor forrása legtöbb esetben a kendőzetlen, szexuális megnyilvánulás. Egyszer nézhető.

2011-10-30 22:17:49 Abduction (2011) / Elhurcolva 2Astalavista (1) #10

borzasztó apple reklám

Pár jó poénon és a látványon kívül nem sokat nyújt ez a film. A történet borzasztó sablonos, az érzelmek nagyon felületesek. A "rejtett" reklámoktól meg a falra mászok:P Úgy éreztem mintha hülyének néznének és csak a bevételre hajtottak volna a készítők.

megjegzem arra viszont tökéletes, hogy a Sony tv-ket evvel adják el mivel a mese szín- és látványvilága gyönyörű.

Szerintem nem ötletes hanem inkább fárasztó. Sajnálom hogy manapság minden vígjáték ennyire sablonos. De valószínűleg nekem túl nagyok az elvárásaim...

a moziban 3Dben egész nézhető volt anno