Regisztráció: 2009. február 23. (14 év, 7 hónap)
Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus
Film | Szavazat | Mikor | Átlag |
---|
Nincsen semmilyen rejtély itt, elakartam lőni egy poént filmkritikussal szemben, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, ennyi. A vitát (már ha lehet annak nevezni) én is lezártnak tekintem. Én többet nem írok ide, max. majd akkor, ha láttam a filmet.
Hú, micsoda kombinálások keletkeztek itt...
Te se haragudj, de ezt a poént nem hagyhattam kixD
előzmény: filmkritikus (#12)
Nem állítottam, hogy tudatlan, tapasztalatlan és segghülye vagy, csak azt, hogy lehet, hogy sok filmhez, mint pl. ehhez is fiatal vagy még, valószínű 17 évesen én se szerettem volna ezt a filmet:)
Köszönöm elismerő szavaidat:)
Nem tudok olyat mondani, ami jó lenne ebben a filmben, a parasztok színészi játéka egyáltalán nem tetszett, a csatajelenetek se voltak olyan élethűek, mint A hét szamurájban, a toborzás is sokkal rosszabbul volt megcsinálva, és hiányzott Kikuchiyo karaktere a filmből. Nekem nem tetszett.
50%
Újranéztem, és némiképp változott a véleményem, simán all time top 20-as a film:)
előzmény: kezdetektől (#7)
Rózsabimbó, a filmművészet legtöbbet idézett mondata/szava.
Na végre birtokomba került ez az alkotás is, káprázatos, elgondolkodtató az emberek kapzsisága, arany iránti vágya, ami végül a halálba kergeti őket.
A színészi játék is dicséretes némafilmhez mérten.
100%
Kinek mi a giccses... szerintem egyáltalán nem volt az!
90%
előzmény: Ivan/ (#19)
Rossz szó ide a poén, inkább fricskának mondanám... Túl okoskodónak tartottam filmkritikus megnyilvánulásait, ezért megpróbáltam kicsit "kiparodizálni", ami nem jött össze, sőt nem is volt egy szép dolog, de ezt már megbeszéltem vele privátba.
előzmény: uccse (#33)