Yerin

Tapasztalat: 1 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 1
Regisztráció: 2009. február 22. (15 év, 1 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Letters from Iwo Jima
Levelek Ivo Dzsimáról
5 2009-02-22 4,1
(487)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Kösz

előzmény: osi (#33)

Köszi

előzmény: limupei (#30)

Rendben ,legközelebb a Bartók rádió "hogyan beszéljünk ízesen, és kulturáltan, hogy mást meg ne sértsünk" tanfolyamára fogok beiratkozni. Egy kérdésem lenne még a háborús filmek szerelmeseihez. Ismeri valaki a következő filmet? Ore Kimi ill. Ore wa Kimi? Tud valaki címet, hogy honnan lehet letölteni, illetve magyar feliratot? Linket nem merek betenni a filmelőzetesről, mert már ismét "szabályt" szegnék. Egy nagyszerű kamikázés filmről lehet szó....

Ki mondta, hogy toleráns vagyok? Baj, ha őszintén kifejtem a véleményem? Vannak előítéleteim, nem tagadom...ha ez már egyből antiszemitizmus, rasszizmus, sőt nácizmus...nem érdekel! Ja...és a Yamato című film is nagyon-nagy alkotás! :)

Hát nem is tudom mit mondjak azokra, akiknek nem tetszett ez a film? Ők maradjanak meg a "faszagyerekAMERIKA" filmeknél, amik abszolúte nem tényszerűek...a hülye amerikai-zsidó forgatókönyveknél, rendezéseknél. Hozzáteszem, nem tagadom: Amerika ellenes vagyok. A Dicsőség zászlaját a mai napig meg sem néztem, és nem is fogom! A háborús filmek 90%-a a yenkiket, angolokat,franciákat, ruszkikat dicsőíti, viszont a németek, japánok meg a sátán hordái...ebből már nagyon elegem van. Ez a második film amit láttam, hogy végre a "másik oldal"-ról szól. Az első a "Nyugaton a helyzet változatlan" szintén egy remek alkotás. Mindent meg fogok tenni, hogy a Levelek Ivo Dzsimáról-t megszerezzem, és aranykeretbe foglaljam :). Én személy szerint az ilyen "jappós" filmeket szeretem, és falom, még több ilyen filmet! A Szinkront sajnálom viszont, hogy nem csinálták meg, bár most gondolom sokan hőbörögnek, hogy minek? A Magyar szinkron igen is jó!!! Aki meg csak a feliratos filmeket kedveli, mert szerinte így "művészi" meg "eredeti" , és a magyar szinkronnal, meg csak elbasszák a filmet, az menjen a sunyiba, vagy gyűjtsön otthon inkább bélyeget! Nem arról van szó, hogy nem tudnék olvasni, és filmet nézni egyszerre, csak nem bírom az ilyen elfogúlt kultúrbimbókat. Összeségében a film nagyszerű szerintem, és egy másodpercet sem unatkoztam a moziteremben, mint lejjebb írja egy kultúrjószág...de..mint mondtam...az ilyen filmeket imádom, tehát véleményem nagyban elfogúlt...de mindegy...vállalom.

Összes komment...