Regisztráció: 2009. január 30. (14 év, 1 hónap)
Nem:
To the Bone |
3 | 2022-11-03 | 3,3 (45) |
The Lost City Az elveszett város |
3 | 2022-10-23 | 2,8 (203) |
A Nem vénnek való vidéket alig bírtam végignézni, aztán jött ez... Ezt a két Coen filmet láttam. Ez alapján megítélni tényleg nincs jogom. Sorry srácok
Nem csak pozitív vélemény létezik, mi lenne ha elfogadnád a másik véleményét is. Egyébként valóban erősnek tűnhet amit írtam, de még friss az élmény, és ez volt életem legrosszabb filmélménye
előzmény: acidphase (#36)
Borzalmasan szar értelmetlen film, a Coen testvéreket örökre el kellene tiltani a filmkészítéstől...
Antal nagyon szimpatikusan nyilatkozik - szinte mindig
előzmény: -senki- (#34)
Túl hosszú, túl vontatott, sajnálom, de szerintem borzalom. :)
Annyit kaptam, amennyire számítottam. Szerintem ez egy viszonylag erős, jó alaptörténet, de a megvalósítás ehhez képest nem volt túl jó. A trükkök közepesek, a színészek közepesek - kivéve Bruce Willis-t aki simán hozta a szerepet.
Kíváncsi lennék egy jobb stáb mire ment volna ezzel a sztorival... De ezt nem tudhatjuk már meg :(
A film tényleg szar, de a Slipknot azért meghatározó zenekar a zenei életben, komoly társadalomkritikával, és érzelmekkel a szövegekben, nem mellesleg profi zenészek. Sokan nem látnak át a külsőségeken (ez persze a mai társadalom rákfenéje, hogy a külsejéről ítélünk meg mindent).
Bocsi az offért, csak igazságtalannak érzem, hogy ezt az ocsmány filmet egy remek zenekarral hasonlítod össze.
előzmény: Jereváni Rádió (#1)
Köszi, úgy csináltam, eddig nem vettem észre ezt a lehetőséget. Az egyes visszavonva.
előzmény: Daemiaen (#4)
Megnéztem a trailert. Borzalom. Mivel soha nem fogom megnézni ezt a ganét, tolok rá egy egyest.
Mindamellett hogy a film igen jóra sikerült, a 3D-nek nem éreztem a létjogosultságát, számomra (ahogy te fogalmazol) ez inkább "konvertált gagyi" volt.
előzmény: yesname (#126)