Regisztráció: 2009. január 12. (15 év, 8 hónap)
Kedvencek
Műfajok: háborús film, horror, sci-fi
Nem:
Maboroshi no hikari Maborosi |
3 | 2024-09-05 | 4,2 (28) |
Sztálin menyasszonya |
5 | 2024-09-04 | 3,4 (67) |
Ez az, kezd el a személyeskedést, te gyökér.
(Valaki tegye már át ezeket a kommenteket off-ba, légyszi, aztán én kiszálltam. Ideológiákkal nem fogok vitatkozni. Azt se tudom, miért kezdtem újra kommentelni.)
Áthelyezve a(z) Olimpia (Párizs, 2024) topikból.
előzmény: Mizi (#27456)
Jó ízlés, intelligencia, értem...
Teljesen elment a világ esze.
De legalább az argók kiestek, így maradunk a foci trónján olimpiai aranyakban.
Áthelyezve a(z) Olimpia (Párizs, 2024) topikból.
előzmény: Xuja (#27454)
Birkózás, öttusa, ahol van még aranyesély a felsoroltakon kívül. Én a tékvandó-t szeretném meglepetésaranynak. Esetleg Hámori Lucát, ha megveri holnap a férfit. És hát holnap reggel-délelőtt... de ezt inkább nem írom le.
előzmény: csabaga (#108)
Sajnos a koreaiak pokolian erősek. De hát basszus, a vb-n már sikerült, hátha ez lesz az a nap megint.
Hong Kong-ot tényleg nem kellett volna mellénk rakni. Egy pillanatra nem figyeltünk és le is nyúlta az egyik aranyunkat női párbajtőrben.
előzmény: csabaga (#57)
Hajrá japánok, Anraku és az imádni való Ai Mori - bár utóbbinak sajnos a boulder miatt kevés az esélye Garnbret ellen.
előzmény: hollyaudreyanne (#51)
Én két kép alatt is látom a nevét feltöltőként. Ne vedd már el tőle élete sikerét :)
Áthelyezve a(z) Umimachi Diary topikból.
előzmény: Ugor (#27450)
Bár nem engem kérdeztél, de a falmászást én pl. imádom. A brék olimpiai sporttá tétele, na az tényleg vicc. Persze egykor a kötélhúzás és a magasugrás helyből is olimpiai szám volt, szóval...
Engem az érdekelne, ha mi rendeznénk olimpiát (nem fogunk, és nem is hiszem, hogy ilyen költségek mellett kéne), akkor rendezői jogon miket vennénk be a programba?
Én Muhari bronzérmének is örültem, mert tudom, micsoda tehetség és embertelen mennyiségű munka van mögötte.
Azt is érteni vélem, ha te nem örülsz, "mer' orbán", csak tedd már meg, hogy nem itt okádod ki ezt magadból.
előzmény: bumbayo (#42)
Ennek a filmnek van egy másik magyar címe is: Ellenség a mélyben, én is ilyen című szinkronnal láttam.