Regisztráció: 2009. január 12. (12 év, 1 hónap)
Kedvencek
Műfajok: háborús film, horror, sci-fi
Nem:
School's Out Forever |
3 | 2021-02-26 | ? (1) |
Becoming Így lettem |
3 | 2021-02-26 | ? (7) |
Sung-hyun Byun és Byun Sung-hyun ugyanaz a személy.
Mi több, a fentebbi mondat nyelvtörőnek sem rossz.
Nem.
Tényleg Jared Leto volt a gyilkos, csak bizonyítékuk nem volt rá. A hajcsatot azért vette Denzel, hogy megnyugtassa Rami Malek karakterének lelkiismeretét.
előzmény: random117 (#7)
Leírom neked a végét:
A nő és a férfi megállapítja, hogy az emberiségnek vége, ők ketten maradtak, majd percekig nyomogatják a gombokat, aztán a férfi feláll és kimegy balra, de a nő marad, nyomogatja még a gombokat, pedig tisztán látszik, hogy fingja nincs, mit csinál, azután jobbra tolja a székét, nekiütközik a másik széknek, de nem esik ki a szerepből, nyomogat tovább, majd feláll, lekapcsolja a lámpát a stúdióban és kimegy, persze a másik irányban, mint a férfi, mert a női szakasz jobbra van, nem balra.Én itt nyomtam rá a karót.
előzmény: TheDriver (#4)
Na, ez így év végére elég durván ütött.
Kicsit lassú film, de elég hangulatos, és hát a befejezése...
Miután megütötte a híres kalligráfust, mert az leszólta a műveit, Handa Seishu-t egy kis szigetre száműzik. Handa még sohasem élt a városon kívül, így komoly próbatételt jelent számára alkalmazkodni új, meglehetősen hóbortos szomszédaihoz.
előzmény: oscarmániás (#1108)
Ezeket tegyétek fel légyszi, előre is köszi:
Barakamon
Miss Zombie
Ezeket vegyétek fel légyszi, köszi:
Impetigore
The Queen of Black Magic
Tremors: Shrieker Island
Ehhez a minisorozat meghatározást tegyétek oda légyszi, ahogy az imdb-n is szerepel.
Ezt a témát ne erőltesd, mert ahogy manapság mennek a dolgok arrafelé, kötelező pucér férfi kvóta lesz belőle.
előzmény: kaamir (#8691)
Oké, nem tudjuk meg, de nekem az jött le, hogy nyilvánvalóan ő volt. Ha ugyanis nem, akkor folytatódnak a gyilkosságok és nem sok értelme volt csattot küldözgetni. Ráadásul Denzel szerint is ő volt - és Denzel sosem téved.
előzmény: Rorschach (#9)