Regisztráció: 2005. február 24. (19 év, 6 hónap)
Nem:
Switched at Birth Elcserélt életek |
3 | 2020-07-08 | ? (3) |
Sandokan A maláj tigris |
3 | 2020-07-08 | 3,7 (34) |
Bevallom, egyszer 2 szatyorral mentünk moziba a lányommal, egyik tele szendviccsel, a másik tele innivalóval...
De az egy GyU-maraton volt, déli 1 tájától majdnem éjfélig, 2x10 perc szünettel, ami egy cigire is alig volt elég :-)
Marlánál a pont. Agyatlan kikapcsolódáshoz tökéletes film. Kedvencem Will Smith "monológja", miközben vonszolja a sivatagban a földönkívüli pilótát. :-)
Simon Pegg (Hot Fuzz) vagy Gérard Depardieu (RRRrrr, Tais-toi! - Pofa be!) miért maradt ki? Nem hoztak 100 millát?
Én ezen a 3 filmen nevettem a legtöbbet ebben az évezredben :-)
Martin Sheen - Charlie Sheen _ÉS_ Emilio Estevez
Én láttam a Salo-t is, mégis a Requiem-re szavaztam. Életközelibb, épp ezért hatott erősebben. A Salo esetében el tudtam vonatkoztatni a látottaktól, mondhatni, nem tűnt valóságosnak, így érzelmileg kevésbé érintett.
Szeretem a háborús filmeket.
Nagyon nem szeretem a Ryan közlegény megmentését. De az az első fél óra feledhetetlen, hidegrázós.
A Nap birodalmában láttam először, és mikor vége lett a filmnek, csak ültem és méláztam, hogy úristen, mi lesz ebből a kölyökből, ha felnőttként is tudja hozni ezt a szintet.
Nagyon örülök, hogy nem kallódott el.
Szerintem háborús filmen nem azt szokás érteni, ami háború idején játszódik, szal a Schindler listájának szerintem sincs helye itt.
Lenne viszont az Elit alakulatnak, ha nem csak mozifilm jöhet szóba!
Vin Ciesel. Igaz, nem akciófilmben, hanem a Find Me Guiltyben (Védd magad!) derült ki nekem.