Regisztráció: 2009. január 9. (15 év, 8 hónap)
Nem:
Film | Szavazat | Mikor | Átlag |
---|---|---|---|
News of the World A kapitány küldetése |
3 | 2021-02-17 | 3,3 (134) |
David Attenborough: A Life on Our Planet David Attenborough: Egy élet a bolygónkon |
5 | 2020-11-02 | 4,5 (239) |
A Fall from Grace A kegyvesztett |
2 | 2020-04-19 | 2,8 (18) |
Dark Waters Sötét vizeken |
4 | 2020-04-18 | 3,9 (264) |
Igazi külvárosi brit hangulatot éreztem a szobában az egész film alatt. Semmi felesleges motyogás, csak a lényeg...és mikor kell akkor bumm. Hangulatilag nálam hibátlan, Caine hibátlan, rossz fiúk hozzák amit kell. Hajszálnyira a zseniálistól...
Boldog új évet kritikusok!!!
Nyugodjék békében! :(
előzmény: VVega (#699)
Utólag én is erre jutottam, de ha így akarták sem nyerte el a tetszésemet. Pohár nélkül iszogatás, 3mp-es cigi, szanaszét vágás főleg az elején... Nem erre számítottam.
előzmény: LipitlotY (#88)
*megzakkan, embert öl*
előzmény: mchn (#1177)
Nem szaporítom a szót: Hibátlan.
Spaceyt egyértelműen a legjobbak közé sorolnám. k-pax, amerikai szépség, hetedik, közönséges bűnözők. Ebben a 4 filmben olyan elképesztőt alakít, hogy azt sosem fogom elfelejteni.
Pitt-tel kapcsolatban nekem is előítéleteim voltak, de aztán szépen lassan megszerettem és hihetetlenül jó színésznek tartom. Itt is nagy hatással volt rám a hetedik, a benjamin button, a 12 majom, a blöff, az égető bizonyíték, a harcosok klubja és a brigantykban nyújtott alakítás. Szóval le a kalappal előtte és remélem még benne van jó pár nagyszerű alakítás.
előzmény: MicaHiro (#50)
Valóban, kormányellenesség nincs, de annál jobban éreztem a média ellenességet. Először mikor nem engedik elmondani a bemondónak, hogy tüntetők is vannak ott, másodszor pedig a legvégén, mikor elmondják, hogy "lelőtték a merénylőt aki EGYEDÜL hajtotta végre tettét".
Egyébként teljes mértékben osztom JeszKar véleményét a filmről.
előzmény: ronin07 (#6)
Nem gondolom, hogy itt nevén kellett volna nevezni a dolgokat. A cigányság igenis felkapja a fejét arra, ha nevükön nevezik őket és oké, hogy itt most rajuk lett kihegyezve a tortenet de nekem epp azt mondta a film, hogy barmilyen bizonytalan embert csordába lehet terelni bárki ellen ugy, hogy akar eszre sem veszi. Mind1, hogy cigany, zsidó, afrikai, magyar.... A másik oldalról pedig mar ti is ket opciot felhoztatok. Garda, nácik...aztan valaki fasisztanak latja majd öket es igy tovabb.
előzmény: cucu (#12)