Regisztráció: 2009. január 3. (14 év, 4 hónap)
Bemutatkozás
"Írj magadról bármit, amit fontosnak tartasz elmondani. Ha blogot írsz, linkeld be, hogy akit érdekel, rátaláljon." Ez roppant támadó! Miért kéne írnom bármit is! Persze meg akarsz etetni a mondat végi ponttal, hogy ez nem felszólítás, csak lehetőség... A francokat, engem nem csapsz be, nem írok semmit! Mmint ezután... ezután... Nincs is blogom...nem is olvasná senki... olyan magányos vagyok :'(
Kedvencek
Korszakok: Lázadó, pubertás, serdülő- ezek ugranak be
Nem: nem publikus
It: Chapter Two Az: Második fejezet |
4 | 2020-03-03 | 3,0 (289) |
Doctor Sleep Álom doktor |
5 | 2020-03-01 | 3,5 (262) |
Nagy csalódás. Éreztem valami vízióra törekvést a rendezőtől, de csak giccses, súlytalan jeleneteket láttam. A Skarsgard fiú még mindig tehetségtelen, olyan mintha ideidőutazott volna közvetlenül a Tarzan film forgatása után. Az a kifejezéstelen bamba tekintet... kísért. Még így is lehetett volna jó film, ott van pl. a klasszikus Conan a barbár (amiből bőven merítettek) és Arni se volt jobb, csak izmosabb, összességében kalandfilmnek az mégis jobb. Vagy ha valódi mélységeket, pokolba szállást, metsző északi kietlenséget, kegyetlenséget (és egy jó színészt) akarunk ott a Valhalla Rising. Ez a film egy helyenként szépen fotózott semmi.
Sztem ha Ricky Gervais vezette volna a gálát Chris Rock helyett már előrébb lennénk. :D Amúgy is Gervais csak a tünet, nem a betegség, ráadásul imádom a Globeos roastjait, főleg az utolsót, class and cold, egyik se mondható el Chris Rockról, mégis már 2.-jára hagyták ámokfutni, csak mert f... Mindenesetre a PC/gender/kvóta törekvések egyelőre egyértelműen fordítottan arányosak a nézettséggel.
előzmény: Ágó (#11694)
Sok érdemesebb kaphatott vna díjat és sok érdemtelenebb nem, de ez nem a fő probléma, ha a profiboksz hasonlatával akarok élni, vannak elpontozott/elcsalt meccsek, ettől még a boksz az boksz, a szervezetek nívója adott, de ez már nem boksz, ez már pankráció. Hol van a 2009-es Hugh Jackman aki a szívét kidolgozva lenyomott egy Oscar musicelt (meg Anne Hathaway), hol az Oscar nívója? Sztem sehol.
előzmény: Ágó (#11685)
Nem nem, az Tom Cruise, ő a törperunner https://youtu.be/3aloOiE3B1I
előzmény: csabaga (#11682)
Az Oscar gála evolúciója töretlen. A karót nyelt fehérek frakkos bájolgásától, eljutottunk oda, hogy végre egyenlőségben és gendersemlegességben verhetik egymást afroamerikaiak a színpadon, nívós poénok mentén. Az Oscar gála ismét elhozta a varázslatot a filmszeretőknek, hisz mi másról szólt volna a gála ha nem a filmszeretetről, érdemes továbbra is évente követni a film ünnepét, a nívót.
Aki látta a Black Hawk Down-t, történetében hasonló filmet kap. Ellenben ez a film egészében jobb. Az egy mesterséges amerikai hősi eposz, túlzott akciójelenetekkel, ez emberközeli és ebből eredően esendő. Pozitívan csalódtam.
Én értem, hogy két álláspont van most: mindenki hangulatot kelt, vagy arról beszél hogy lesz ez kijátszva, de ettől még nem fogok egyetérteni a kvótázással. A szabályzat előtt se tettem. Természetesen ettől még úgy lesz ahogy írod, van mód háttérben teljesíteni. De ha eleve arról beszélünk, hogy lehet kicselezni, és ki lehet cselezni, szóval nem baj, akkor nem rossz eleve a szabályozás? Mert sztem rossz, az irány is rossz, a cenzus mindig rossz.
előzmény: limupei (#11486)
Chris Rock humoristának elég rasszista, ami beleférne, de okkal tették oda, és lett az a gála olyan trollkodás, amilyen (mivel előző évben nem kapott elég fekete jelölést, ez lett az Oscarmosdatás, csodálatos volt...). Amúgy ha rajtam múlna Hugh Jackman hosztolná az összes gálát amíg meg nem hal, a megfelelő embert, a megfelelő helyre, jegyében. Persze van akinek poén volt, én Freemant bírtam egyedül azokban az időkben, mint feketét. Ő nem bojkottált gálát, teljesítménye alapján joga volt ott lenni, sütit is majszolt, menő volt.
előzmény: The Cortez (#11484)
Amit ez elfeledtet(kísérel) az a szabad beszéd és szabad gondolkodás. Meglátjuk ez az amerikai kísérlet, hogy zárul, de jobb lesz ha európaiak maradunk és nem állunk be a sorba.
előzmény: dikalosz (#8701)
Az utóbbi idők legjobb skandináv filmje amit láttam. A humora kegyetlen, Johan élete is az. De Johant sosem törik meg. Az a fajta humor mikor összetöröd a kocsidat, véresen elkúszol, rátyujtanál, de elázott a cigid. Mély levegőt veszel, erre a kocsid is felrobban.