Regisztráció: 2008. december 29. (14 év, 5 hónap)
Kedvencek
Three Thousand Years of Longing Háromezer év vágyakozás |
3 | 2023-05-14 | 3,4 (96) |
Fantastic Four A Fantasztikus Négyes |
3 | 2023-05-07 | 2,8 (570) |
Sajnos négynél kevesebbet nem tudtam választani...
Nagyon jó, pont ehhez a filmhez illő hangulatban kapott el. Kicsit balladisztikus, de meglehetősen szép, jó hangulatú és kifejezetten jól rendezett mozi.
Nagyon jó kérdés, nehéz is választani, de egy erős hajszállal a Kutyaszorítóban nyert nálam.
Már 80? Gyó... Amúgy nagyon jó.
Ez egy nagyon érdekes kérdés, gratula!
Nagyon rég értékelhettem egyesre, de ez nagyon durva. Nem tudnék választani, hogy a sztori gyengébb-e vagy a párbeszédek.
A Cinefest nyitófilmjeként láttam, nekem csillagos négyes/ötös alá első blikkre. Zseniális szereposztás, nagy poénok, szép képek, jó hangulat, jó sztori, pont elégge könnyed, de kicsit pikáns a filmnyelve. Nagyon tetszett.
Sitcom vagy sem, az ilyen komédia-jellegű tévés sorozataimból megjelöltem négyet, furcsa, hogy ebből is animációs. (Waczak, Family Guy, Rick&Morty, kiemelkedik a BoJack)
Viszont, ha már ezek, akkor a csúcskedvencem hiányzik, az Archer. Pedig Sterling Archer for president.
Bolond Pierrot. Ha van még.
Nem azért kell gyűlölni, mert divat, hanem mert ezeket a körülményeket tartja fenn vidéken, Borsodban legalábbis. És bár én sem kedvelem, de a többi része pedig úgy igaz Puzsérról, ahogy leírták mások is. Egy ilyen filmnél szerintem nem ez az érdemi fókusz, ez bármilyen kurzus alatt ugyanilyet szólt volna.
előzmény: Kubrick23 (#17)