Regisztráció: 2008. november 19. (14 év, 6 hónap)
Nem:
The Andromeda Strain Az Androméda-törzs |
5 | 2017-06-19 | 4,1 (246) |
Logan's Run Logan futása |
4 | 2017-06-19 | 3,3 (143) |
Hát ja. Ez így van, de azért jó volt csak hosszú :-).
előzmény: Dió (#59)
Egy jól kidolgozott 90es évekbeli akciofilm 2020as vizuális effektekkel. Szórakoztató a film ebből a szempontból ajánlom mindenkinek.
Egyébként mintha a Titanikot láttam volna az Aquamennel vegyítve.
Jó volt de feleslegesen hosszú a jatekidő. A megújult kék ezredes bohockodasa kifejezetten fárasztó volt de 90es evekben ez volt a divat :-).
A hajó fordulás tipikus Titanik jelenet azóta is ez van a fejemben
Sajnos Cameron profi filmeket rendez mindig szerettem, de szerintem kimerült. Azért remélem még sok filmet látunk meg tőle.
:-)
Bár én még akkor láttam mikor a corner film kiadta m.o.-n de örök film film marad. Csak ajánlani tudom a teljes bosszú "sorozatot". Én másokkal ellentétben azt érzem át ami a bezárt szobában történik! Mert abban élünk amiben főszereplőnk élt, szóval tanulságos is.
Ez így van! Pedig Brollin egy igen feltorekvo és szerintem jó színész és jól alakítja a karaktert sok filmben
előzmény: Jereváni Rádió (#15)
A kommentek érdekesebbek voltak mint a film, lehet újranézem. De addig is egy újabb Las von Trier film, amire jobb lett volna nem időt szakítani. Persze ízlések és pofonok.
Jól kihoztam néhányatokat a sodrotokból. Kíváncsivá tettétek, már bánom amit írtam. :-) Na nyomjátok kinek miért igen miért nem tetszett.
Jó jó. Kicsit erősre sikeredett a komment, biztos a hatása alatt voltam. :-)
Az érti nem érti jogos, de tapasztalatom az, hogy a kritikai kommentek vagy vélemények az utóbbi jó néhány évben elmentek abba az irányba, amit a szórakoztató és egyszerű filmek takarnak. Ezért az erős kifejezes, amit használtam!
előzmény: opposition (#23)
Szia, köszönöm az infókat.
előzmény: ChrisAdam (#14710)
Sziasztok. Régi újként vagyok jelen az oldalon. A régi fiokomhoz hozzá tud valaki rendelni? Sajna a mailbox már régen nincs és emlékeim szerint oda szól a regisztrációm.
Köszönöm ha valaki ad kontaktot vagy megoldja. Ha nem akkor az sem érvágás, csak jó érzés ha az emlékek a kezemben vannak.
Olvasva a kommenteket, azt tudjátok ha ezen az úton megy tovább a filmes társadalom és ez a film mondhatni példának, akkor nem állunk messze a Andy Warhol felé Empire c. filmtől vagy csak poénból a Hülyék paradicsoma c. filmben említett "A segg" című dararabtól.
Bocs a hasonlatokért. Én szatíraként élem meg azt, ha a hosszát nem tartja soknak a filmes szakma (hossz/tartalom arány). Emiatt egy jobban tudok azonosulni a Menü mondanivalójával.
A Dune is ezen a soron van sajnos. A profi megvalósítás persze más téma.