Regisztráció: 2008. október 8. (14 év, 3 hónap)
Nem:
Underwater Árok |
2 | 2022-10-09 | 2,8 (231) |
Space Jam: A New Legacy Space Jam: Új kezdet |
1 | 2022-10-09 | 1,9 (68) |
Idegesítő a 3 kiscsaj. Nem szeretem, amikor a feszültség forrása az, hogy idiótán viselkednek a szereplők.
Zimbardo egy jó nagy verést megérdemelne.
Nem szeretem az olyan filmeket, ahol a feszültség forrása, hogy a szereplők idióták. Ez valahol a mélységes lenézése a nézőnek is.
Borzasztó és felesleges brutalitás, amit végig kell nézni és cserébe kapunk egy logikai hibákkal teli, kőbalta egyszerű sztorit.
Tök jó, hogy már tudom a film végét pedig még nem is láttam. Miért nem vagy képes használni azt a spoiler gombot?! Nehezedre esik?
Áthelyezve a(z) Get Out topikból.
előzmény: Nyuszedli (#67)
A humor része nekem illúzióromboló volt és végig kibillentett az elményből. Mennyire hiteles az olyan jelenet, amiben az apa végig poénkodik miközben a családját aprítják? Nem is értem. A szereplők sokszor logikátlan viselkedése is csak ront a helyzeten. Azt külön utálom, mikor ez a feszültség forrása.
Nem igazán értem a kommentelők lelkesedését. Titeket nem zavartak az elképesztő logikai hibák, amiből 5 percenként kaptunk egyet?
Moziból még sosem mentem ki vetítés közben, de ez annyira rossz volt, hogy most egyszereűn nem bírtam tovább az első fél óránál.
Most olvastam az origón: "A Raw március 10-én kerül az amerikai mozikba, Franciaországban öt nappal később kezdik el vetíteni, és nagyon reméljük, hogy mi is a nagyvásznon láthatjuk majd itthon."
előzmény: necksprain (#1)
A "lóhalaknál" inkább kijöttem a vetítésről és vissza se mentem. Sejtettem, hogy gatyi lesz a story, de ez annál is borzalmasabb volt. Sajnos efelé halad a mozi: legyen látvány, forgatókönyv lényegtelen, csak a bevétel számít.