Regisztráció: 2008. július 7. (14 év, 8 hónap)
Nem:
True Romance Tiszta románc |
4 | 2021-05-26 | 4,2 (659) |
Fantastic Beasts and Where to Find Them Legendás állatok és megfigyelésük |
4 | 2021-05-26 | 3,3 (537) |
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész |
4 | 2021-05-26 | 3,0 (533) |
The Imitation Game Kódjátszma |
3 | 2021-05-26 | 3,9 (790) |
John Wick |
3 | 2021-05-26 | 3,4 (669) |
A lenyűgöző látványtól eltekintve elég nagy csalódás volt a film. Lehet, hogy belőlem veszett el a gyerek, de én egy poénon se tudtam nevetni. A sok logikátlanságon és klisén se tudtam túl tenni magam, ezek miatt a film csak egy erős 2-es.
Így történt, és sajnálom, hogy csak most vettem észre. Elnézést mindenkitől.
előzmény: cucu (#7818)
Ilyen borzalmasan rossz filmet több éve nem láttam. Semmi sem működik benne és a lehető összes közhellyel él.
10% (de csak James Newton Howard zenéje miatt)
Basszátok szájba az anyátok köcsögök....
Seggbuzik...
Tarkón baszott narkós köcsög snob apátok varjon nektek szűzhártyát
azt a jó parasztszagú televert anyátok
Ha más a cipőjük, akkor nem szóltam :P
előzmény: gojoci (#239)
A pörgettyű a végén biztos eldől. Lehet látni, hogy meginog és a stáblista elején lehet hallani a hangját, hogy eldől.
http://www.youtube.com/watch?v=azB0tsM-Pxg Hát itt pl. nincs semmi a végén.
Igazad van ez már tényleg csak szőrszálhasogatás volt a részemről.De azért Nolan rájuk adhatott volna egy másik ruhát, hogy kicsit egyértelműsítse, hogy Cobb nem álmodik. De egyébként meggyőztél :)
előzmény: Rorschach (#234)
És azt mivel magyarázod, hogy ugyanabban a ruhában vannak?
előzmény: Rorschach (#232)
Én afölött nem tudok átsiklani a film kapcsán, hogy
Cobb, ha annyira szerette a gyerekeit és velük akart lenni, akkor miért nem intézte el, hogy egy olyan országban éljenek együtt, ahol nem körözik gyilkosságért. Ezt a dolgot csak azzal tudom megmagyarázni, hogy végig álmodik. Ezt a teóriát támasztja alá az utolsó jelenet is, amikor is Cobb a gyerekeit ugyanabban a ruhában és ugyanolyan idősen látjuk, mint Cobb korábbi emlékében. Tehát nagy valószínűséggel Cobb ott és az egész film alatt álmodik.
Nekem ez a véleményem. Kíváncsi vagyok, hogy meg tud-e valaki győzni az ellenkezőjéről :)
Az epizodikus történetvezetés, a színészi alakítások (Taylor és Zavala párbeszédei, monológjai, továbbá néhány, kézikamerával felvett, sokkolóan realisztikus jelenet (az autósüldözés a film elején, a házkutatások)tette nekem egyedivé ezt a filmet . A feszültség végig ott van a képvásznon és egyre fokozódik, ahogy egyre jobban megismerjük a két főhős járőr mindennapjait. A jellemábrázolás is viszonylag korrekt volt, érzelmes és átélhető jelentekben bontja ki David Ayer Taylor és Zavala személyiségét.
Azonban mégis közepest kellett adnom a filmre, mert a kézikamerás jelenetek nagy része számomra nem volt élvezhető, egyes részeknél pedig indokolatlannak tartottam egyáltalán kézikamera használatát. Igaz, hogy a found-footage az akciójeleneteknél fokozta az átélhetőséget és a realisztikusságot, de a dialógusoknál engem zavart, és lerontotta a filmélményt.
A lezárást pedig, amellett, hogy nekem lényegében tetszett a köznapiassága és egyszerűsége miatt, kicsit hatásvadásznak tartottam.