Anouka

Szerintem kedves kis film lett:) Én minden jelenetét élveztem. Zeta-jones és Jack Black tényleg zseniális volt, Cusack eleve nagy kedvenc, tökéletesen adta a "unalmas, nyűgös, hülyegyereket". A zene fantasztikus, nálam nagyon ütött.

előzmény: Dió (#1)

2008-05-27 13:06:43 The Lake House (2006) / Ház a tónál Anouka (2) #6

Én szeretem a romantikát, ciki-nem ciki, de igen bőgős típus vagyok, zokogni bírok egy-egy jól készített jeleneten:) Éreztem én a film közben is, hogy unom, nem tetszik, de mikor a végén nem bőgtem el magam, ott dőlt el a dolog:))
Szeretem Bullock-ot, szeretem Reeves-t, de valami borzasztó dolgot hoztak össze, a színészi játék kifejezetten irritált.
Nem mondom, hogy "borzalmas", mert egyszer megnéztem. De soha többé...

Nekem csak az a furcsa, hogy King jóváhagyta. Ha jól tudom producere is a filmnek, szerepel is benne. Bizonyos szereplők a közelében sincsenek a könyvben megformált karakterekhez.

2008-05-27 12:55:33 Red Eye (2005) / Éjszakai járat Anouka (3) #8

Egyszer nézhető, egyszer lekötött, többször nem állnék neki. Murphy egy állat tud lenni, gyakorlatilag csak miatta néztem meg...aztán kiderült, hogy tényleg csak ezért volt érdemes.
Nekem speciel tetszett ez a "mindent hozzávágnak a gyilkoshoz"-dolog:) Tetszett, hogy a főszereplő nem egy rinyap*na: hogy szép nagyokat tud ütni, igen pontosan és közben nem visítja szét a hangszálait. Nekem ez bejött.