Livcsy

Tapasztalat: 482 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 482
Regisztráció: 2008. március 27. (12 év)
Kedvencnek jelölték: 10 user

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1989
Lakhely: Nagykanizsa

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Forrest Gump
 
5 2020-03-22 4,6
(2092)
Hawking
 
4 2019-08-13 3,7
(17)
Star Trek Into Darkness
Sötétségben - Star Trek
4 2019-07-11 3,7
(620)
Patrick Melrose
 
5 2019-07-06 4,4
(52)
The Imitation Game
Kódjátszma
4 2019-06-25 3,9
(742)
Mowgli
Maugli: A dzsungel legendája
2 2019-06-24 3,0
(27)
The Abominable Bride
Sherlock: A szörnyű menyasszony
5 2019-06-02 3,5
(48)
12 Years a Slave
12 év rabszolgaság
3 2019-05-21 3,7
(645)
Doctor Strange
 
5 2019-04-26 3,4
(577)
Avengers: Age of Ultron
Bosszúállók: Ultron kora
3 2019-04-26 3,3
(643)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2020-01-08 19:16:07 1917 (2019) Livcsy (?) #9

Alig várom!

Ez a film megannyi kérdést vet fel bennem, viszont egyiket sem hajlandó megválaszolni. :D


1. Ha Marcus admirális elvette Khan legénységét, akkor hogy a fenébe tudta bepakolni őket a torpedókba?
2. Különben is minek? De minek??? Kilövik, meghalnak. Miért jó? De amúgy ha a kezemben vannak az embereim, akkor inkább simán felébresztem őket és legyakom az egész inkompetens bandát. Mert amúgy elég fatökűek, mit ne mondjak.
3. Ha lebukott, akkor hogy a búbánatos istennyilába maradt szabad? Egy kis mászkálás Londonban, véradás, egy tea valahol, vagy mi???
4. Kirk nem tud gondolkodni? Persze Khan szerint Marcus admirális akarja az egész háborút, de ő sem a csillámpónik bolygójára menekült, szóval....
5. Spock miért ilyen hatékony fegyver Khan ellen? Vagy ez valami olyan dolog, amit tudnom kéne az előzményekből?
6. Miért nem vetették be hamarabb?
7. Miért nem nyírták ki a többi 72 versenyzőt? Elég veszelyesek, vagy csak nekem tűnt fel???
8. Meg amúgy is....300 évvel ezelőtt is azok voltak, bűn volt őket otthagyni csakúgy magányosan hánykolódni...
9. Ezt lehet, hogy valaki írta már, de Marcus helyében én lehet tényleg olyasvalakit küldenék a 73 génmanipulált szuperember kinyírására, akiről NEM köztudott, hogy megszeg minden parancsot. De még ha menne neki a dolog hirtelen felindulásból, nem raknék mellé egy önjelölt Hermionét, aki figyelmezteti, hogy ez biza nem a hivatalos eljárás.
10. Miért van mindenki a tökéletes helyen? Nekem valahogy nem jött át, hogy Scotty hogy került a támaszpontról az űrhajóra...
11. Amikor kijönnek az elképzelhetetlen sebességből, akkor valaki megjegyzi, hogy 270 000 Km-re vannak a Földtől. Két robbanás és már a Föld gravitációja vonzza őket. Ez mi?
12. Scotty kicsit jobban is odafigyelhetett volna az ,,ájult" Khan-ra, mialatt áhítattal hallgatta, ahogy Kirk NEM kábítja el az apját a lánya előtt. Amúgy miért nem?

Bónusz:
13. Azt hiszik, ha mindenkinek szétCGIozzák a szemét, akkor szebb lesz, mint Benedict Cumberbatch-é??? (Mondjuk erre tudom a választ)


Egyébként - bár lehet, nem látszik - de nagyon jól szórakoztam. :)
Amúgy ez soha nem lesz az a film, amit azért nézek majd meg, hogy azt várjam, hogy a ,,jók" győzzenek. Vagy csak összességében más az elképzelésem a ,,jó"-ról. Szegény Khan. Megtervezte, megcsinálta azokat a pöpec fegyvereket, az űrhajót, a vérével feltámasztott két embert és egy triblit is - és előbbiek közül az egyik ráadásul a felettébb haszontalan főszereplő, - az egész bandát megmentette a Kronos-on a klingonoktól, kinyírta a közveszélyes és kegyetlen Marcus admirálist. Mik ezek, ha nem hőstettek? És semmi hála. :(

Első körben úgy érzem, ez a film egy elb@szott vissza a jövőbe
Adok majd még egy esélyt. Nagyon vártam, de elég katyvasz így elsőre.

Én egyébként ott feleztem volna el, amikor Peetát visszahozzák és rátámad Katnissre Na, akkor vagy vársz egy évet, vagy elolvasod a könyvet :D

2015-07-09 20:07:59 Inside Out (2015) / Agymanók Livcsy (?) #32

,,csakis úgy engedném a filmet, hogy utána foglalkozás keretében megbeszéljük a látottakat" Foglalkozás? Jaj, ugyan már... Nem gondolnám, hogy egy annyi idős gyerek, akinek ,,foglalkozás" kell, egyedül menne moziba. Anyu, apu a végén elmagyarázza, mi van. Szerintem ezt túlkavartad :) Én nagyon várom már! Kicsit félek tőle, hogy ellőtték az összes poént az - egyébként zseniális - előzetesben. Pontosítok: nem igazán tudom elképzelni, hogy mit mutathat még a téma azon a jeleneten kívül. Remélem, jó lesz!

előzmény: ifj. Ó. Posszum (#24)

Megint megnéztem és annyira kínos! Az első részt leszámítva mind AAAANNYIRA kínos....! A 3-7. részekből körülbelül 10 percet bírok, aztán ki kell kapcsolnom.... Hogy lehet, hogy ezt ennyien szeretik? Azokból, amit pozitívumkén említettetek, én egyet se láttam, sőt! Pont az ellenkezőjét. Elnagyolja a történetet, tele pakolja a filmet felesleges jelenetekkel, míg a lényeget nem mondja el. Alan Richmanen kívül senki se játszik jól! (Bár ezt a részt ő is elripacskodja) 3 év után is borzasztó!

Én írtam be, poénból. Olvastad Te is a véleményemet és gondoltam kontrasztkén megjegyzem: sok minden össze van kutyulva - főleg ha a First Class egy új trilógia kezdete, ez meg a második része - de van, ami nem változik. És ez a szám :) Ennyi. ;)

előzmény: Gasz András (#67)

Ezt vegyem bóknak? ;) Amúgy nekem a gugli nem segített benne. Kipróbáltam.
Visszatérve a filmre - hogy ne legyen off - várom már hogy itthon is láthassam. Voltam már úgy, hogy második-harmadik megtekintésre változott a véleményem csak azért, mert jobban megértettem a dolgokat. Van, hogy olyan eseményeket veszek észre, amiknek elsőre nem esett le a jelentése.

előzmény: peti0290 (#62)

Igen, én is megnéznék! :) Annyira készen vagyok, vasárnap óta nem tudok aludni rendesen. A munkahelyemen töltött 8,5 óra kizökkent a dologból, de amint kilépek a kapun, rögtön betolakodik az egész az agyamba....:/
Ezek után már komolyan az a fura, ha valami egyezik mindenhol. :P
Lásd:
214 782 ;) ;)

előzmény: peti0290 (#60)

A First Class-t még bele lehet(ne) passzírozni az korábbi (időrendben későbbi) filmek láncába, ha eltekintek attól a pár mondattól/eseménytől, ami korábban, illetve később elhangzott/megtörtént. Nevezetesen: amikor Magneto a 3. részben azt mondja: Cerebro-t együtt építették. (Mondjuk ez részben igaz is) Vagy amikor együtt mennek el Jean-ért Charles-szal. Viszont ha ezt a filmet nézem és igaznak gondolom, amit mondasz: ,,a trilógia és a Farkas filmek történése nem, vagy másképpen történtek meg", akkor felmerül a következő: ha NEM történt meg, mi értelme volt? Ha MÁSKÉPP történt, hogy történt? Sőt, nem mondanám, hogy nem történt meg, csak másképp történt, de akkor is izgat a másképp! Ez olyan, mintha tegnap felvettem volna egy szép piros ruhát és egy rakás ember azt mondta volna: de csinos vagy! Aztán visszaültetik a tudatomat, hogy válasszak egy másik ruhát, de amikor felvettem és kiválasztottam, se én, se a környezetem nem tudja meg, milyen reakció lett volna. Csak bevillan egy kép, hogy aznap nem piros ruhát vettem fel, hanem zöldet... De ha ,,módosítatlan" aggyal gondolok bele: a piros nagyon fasza volt, mert jól éreztem magam benne és bókokat is kaptam. Akkor mi értelme cserélgetni?
Nem mondom, hogy nem tiszta (illetve, de mondom, mert még nem az), csak az a baj, hogy akkor se tudnám a mögötte lévő motivációt megérteni, ha tiszta volna. Azért lehet érten, mit mondok? Annyira dühít, hogy nem tudom még magamnak se kifejezni a dolgot... :(

előzmény: peti0290 (#58)

Összes komment...