mari-nuni bella muchacha delgado

ez a hibátlan film.a zárójelenet hatására a vegetatív idegrendszerem összes funkciója műköésbe lépett;leizzadtam, a pulzusom felgyorsult...kikészültem:D

2009-08-27 18:28:54 Pánik (2008) mari-nuni bella muchacha delgado (1) #12

szánalom ez a film. háromszor aludtam be rajta.csak azért néztem végig mert elvből minden filmet végig nézek.mi érteleme az egész sztorinak???vagy csak én vagyok hülye h nem fogom fel?a színészi alakítások csak szimplán kritikán aluliak.

nagyon jó film,nagyon tetszett annak ellenére,hogy úgy harangozták be ,hogy szarabb a death proofnál.tény ,hogy ez nem az a film amit túl komolyan kell venni.csak szimplán szórakoztató

natalie...mint nő és mint színész is.elsőosztályú filmekben elsőosztályú szerepek.

alapvetően azt tudom elmondani amit a jeleknél.látszik a rendező profizmusa, rutinja. igényes munka, szinte minden téren. a zenéje és a magyar szinkron is tökéletesen betalált. Nameg néhány emlékezetes jelenet; a késelés (meg Noah karaktere úgy ánblok),a rendőrrel való találkozása Ivy-nek és Lucius szerelmi vallomása(mindenidők talán legszebbje...:))Ezektől a tényezőktöl függetelenül is azonban több sebből vérzik a film. Sok helyen vontatott mondhatni giccses jelenetek és párbeszédek meg ugye a tény hogy szegény vaksi kislány átvág az erdőn,hogy megemntse szerelmét és persze mindezt a szeretet erejével...emiatt csak 10/7,5

ááááááááááááááá...meg akarom nézni ezt a csodát...:D:D:D:D

nevetséges és nézhetetlen.ennyi.

nem azt mondanám hogy a film elején sejthető, de aki látta a fight clubot annak nem nyújt nagy élményt mivel a nagy fordulat ugyanaz ebben a filmben is, csak a fight clubban ezerszer jobb...

az igazat megvallva én is 2szer néztem meg egy hétvégén belül.sokkal több jön le belőle mert elsőre nekem kissé tömény volt.

nagyon rossz...egyszerűen már maga a karakter irritál.

te jó ég.borzalom.szinte nézhetetlen.ergyszerűen nem tudom hogy milyen korosztályt céloz.kötelezőszerűen néztem meg egy óra keretén belül...magamtól még ha fizetnének se nézném meg. giccses, nyálas irritáló színészi alakítások,idétlen a főszereplő...és ewan a korábbi szerepeihez képest nem tudom hogy mit keres itt.SENKI NE NÉZZE MEG!!!

állati jó film.pazar színész gárda.ütős szövegek.hibátlan.

hááááááhááááááá.dr house a stuart littleben.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D.

most láttam 5 perce...bármit mondotok h tinihorror így meg úgy meg hogy milyen gagyi a feszültség végig a maxon, szinte pislogni sem mertem...tetszett.

ááááááááááááááááááááááááá.megálltam a növésben.annyira ostoba.

valahogy megszerzem...általában letöltés...

rendkívül primitív és igénytelen.szinte nézhetetlen...

deviant,tetszik ez a megfogalmazás gesztesiről...
:)valóban így van.

nekem kötelező módon kellet megnéznem a sulival.azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen bunkó, hogy egy nagy emberről szóló "komoly történelmi mű" nem tetszik.hát, látom nem vagyok egyedül.

egyszerűen ültem...és néztem hogy az nem lehet hogy valami ennyire szánalmas.

őrülten jó.

hitch-el egyetértek. ha vki meg akarja nézni az inkább színházban tegye.

nem cuki.számomra rendkívül idegesítő.nem bírtam végignézni.

ezt a filmet láttam életemben először moziban...
nagy hatással volt rám:)sírva kellet kivinni.

2008-03-24 14:29:24 Argo (2004) mari-nuni bella muchacha delgado (3) #39

uninteligens és gyökér film.de azért vannak jelenetek amin röhögtem.ezért egy 3as.

alap klasszikus.ezt minden magyarnak látnia kell.egyszerűen minden mondata zseniális.

sokáig gondolkodtam hogy vajon miért az a címe, hogy sötétkékmajdnemfekete.aztán leesett:)

zseniális forgatókönyv,kiváló színészi alakítások.

egy csomó ideig azt hittem hogy brad pitt egy nyálas kis buzi. de akkor még nem láttam a blöfföt meg a fight club-ot...hibátlan alakítás.

nagyon jó.a betétdalok a színészi alakítások.. na meg salma hayek.:)

hát igen, ezt szeretjük tarantinoban.megosztja a népeket.:)szerintem ha valaki tarantino igazi arcát akarja az kezdje inkább a kill billel vagy a ponyvaregénnyel.(ez a kettő mondjuk magasan túlszárnyalja a kutyaszorítóbant). de mindenképp én is felhívnám a figyelmet a betétdalokra. az elején little green bag és a végén coconut.örökkedvanc.