TubicaKázmér

Tapasztalat: 1168 film
Kompetencia: 4 film
Súly: 1268
Regisztráció: 2008. március 24. (15 év, 12 hónap)
Kedvencnek jelölték: 7 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1988
Lakhely: Győr/Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Ant-Man and The Wasp: Quantumania
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
3 2023-04-24 2,5
(180)
Babylon
 
5 2023-04-24 3,9
(298)
Shazam! Fury of the Gods
Shazam! Az istenek haragja
2 2023-04-24 2,6
(104)
Incredibles 2
A hihetetlen család 2.
5 2018-08-10 3,7
(312)
Mission: Impossible - Fallout
Mission: Impossible: Utóhatás
5 2018-08-10 3,6
(427)
The Hitman's Bodyguard
Sokkal több mint testőr
3 2018-06-26 3,3
(325)
King Arthur: Legend of the Sword
Arthur király: A kard legendája
3 2018-06-26 3,2
(349)
Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Vár a dzsungel
3 2018-06-26 3,3
(455)
Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: Az Aranykör
4 2018-06-26 3,1
(433)
Sing
Énekelj!
4 2018-06-26 3,5
(216)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Egészen mást jelentett ahogyan fogtam a fejemet a 2 film alatt:

Jurassic World: az alapanyagok megvoltak, a lélek hiányzott, totális faszságok miatt fogtam a fejemet kínomban, rengeteg alkalommal. Az újranézés kizárt (A Jurassic Parkot viszont biztos újranézem még :) ).

Mad Max: Fury Road: tökéletes akciófilm, a látvány, a zene, a motivációk, a karakterek, mind helyükön voltak, és másodszorra (otthon, angolul és HD minőségben nézve) képes volt hasonló katarzist kiváltani, amit a moziban éreztem. Biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal is meghatottsággal vegyes áhítattal fogom nézni a valaha készült legjobb akciófilmet!

vajon a battle royal-t pat bateman v louis bloom nyerte volna meg, de legalábbis melyik indult volna nagyobb sansszal? (én utóbbira tennék)

Kicsit utána olvasva a film teli van ferdítésekkel, pl. a Billy Mitchell sem volt akkora fasz, mint aminek beállították. Azóta meg ők ketten a 1x. helyen vannak a ranglistán, elképesztő, hogy még mindig vannak arcok, akik ebbe végtelen időt beleölnek :O

Amúgy nekem nagyon bejött ez a dokumentumfilm, és az a jó értelemben vett megszállottság, amit ezek a nerd arcok képviselnek. Úgy vélem, akiben megvan ez a tulajdonság (kitartás+megszállottság h a legjobb legyen), bármilyen területen képes lesz nagyot alkotni.

2014-03-11 01:25:21 Frequency (2000) TubicaKázmér (3) #5

Nem volt rossz film, de a vége nagyon gáz. Ha lenne ilyen a világon, hogy múltban változtatás, nem egy kurvanagy happy endet eredményezne, hanem súlyos következményei lennének, kb. mint ami a film első felében történik (anya halála, több gyilkosság), vagy mint a többi hasonló témájú filmben láthattuk (Pillangó hatás, Vissza a jövőbe, stb.), esetleg önbeteljesítő következmények lennének (Oidipusz története). Lehet, hogy bennem van a hiba, de a sci-fi valóság érzetem (tudom, ez elég hülyén hangzik :D) súlyosan sérült ezzel a befejezéssel, ezért még jóra sem tudom értékelni a filmet.

Az 1. film után nem gondoltam, h ennyire felnőtteknek való ez a trilógia,de a könyveket olvasva már látom, h igen. Eddig jól vitték vászonra az első két részt (Jennifer Lawrence tökéletes a szerepre, de a többi színész is jó választás volt), és nagyon várom már a befejező részeket is, remélem jól (és a könyvhöz lehető leghűbben)sikerülnek majd!

most vettem észre h Griffin szinkronja hangja Peter Griffin magyar hangja :D

újranézés után még mindig zseniális! a saját kategóriájában top film, emlékszem, mennyire meglepett, hogy egy ilyen egyszerű sztorival operáló film ennyire jó osztályzatokat kapjon, majd az is, mikor szembesültem vele, hogy ez nem véletlen :D

egy kis érdekesség, hogy mekkora kárt okozott volna a valóságban a város legyakása:
[link]

mintha Steve Jobs halálával a Pixar is (az Apple mellett) sokat vesztett volna a fantasztikus minőségből. az utolsó filmjük, amire 5öst tudtam adni, a toy story 3 volt, azóta csak nyomokban lehet felfedezni a filmjeikben, hogy miért is Pixar a Pixar. remélem, azért sikerül ujra összehozniuk egy remekművet, drukkolok nekik!

a szörny egyetem kifejezetten irritált az utolsó 20 percéig, ez a sablonos minden balfasz képes megvalósítani az álmait téma már a könyökömön folyik ki...
aztán mike és sulley kapcsolatának kidolgozása a film végén már rendben volt.
nem hiszem, h annyiszor meg fogom nézni, mint a szörny rt.-t.

fantasztikus film, most a napokban Erőss Zsolték halála miatt elég sokat gondolkoztam ezen a hegymászás témán, cikkeket olvastam róluk és végül egy barátom ajánlására megnéztem ezt a filmet is.

eddig azt gondoltam, egy hatalmas faszság a hegymászás, ekkora kockázatot vállalni, azért, hogy egy csúcsra feljusson az ember, naés akkor mivan?

most már úgy vélem, nem szabad elítélni őket, mivel a több ezer méteres magasságban közelebb jutnak valamihez, amit a legtöbb ember a látszatélete élése (megszületés-iskola-munka-kocsi,ház-család-halál) közben totálisan elhanyagol: önmagukhoz

Neon Genesis Evangelion, azis bevan tárazva már :D

Összes komment...