Tapasztalat: 1997 film
Regisztráció: 2008. február 21. (13 év)
Kedvencek
The Undoing Tudhattad volna |
5 | 2021-01-11 | 3,8 (69) |
The Queen's Gambit A vezércsel |
5 | 2021-01-10 | 4,4 (142) |
Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány |
3 | 2021-01-05 | 3,4 (202) |
Engem besokkolt a film. Szerintem jobb mint a Hereditary, végig egyenletesen fenntartja a figyelmet, nem éreztem unalmasnak. Mondjuk azt érdekesnek tartom, hogy valaki azon lepődik meg, hogy egy horrorfilmben a főszereplők egymás után hullanak el, de legyen.
Az nem egészen volt világos, ha 90 évente rendezik meg ezt az elborult fesztivált, akkor a 72 éven felüliek csak ekkor végeznek magukkal? Vagy egyébként is kijárnak levetni magukat a szikláról?
Zseniális lett a 4. rész is. Négy síkon játszódik a történet, mindegyik kemény dráma, feszült hangulattal. Az utolsó rész előzetesét már nem merem megnézni.
Nekem is az volt a véleményem, hogy jó volt ez így. Igazából a valóságban is hasonlóan alakulnának a dolgok, a Föld forog tovább. Elképzelésem sincs, hogyan lehetett volna olyan véget keríteni a történetnek, ami teljes egészében megfelel a rajongói elvárásoknak. Szerintem egy csendes, de jó lezárást kapott a sorozat. Egy élmény volt a 8 évad.
Teljesen érthetetlen számomra az az ellenszenv, ami itt a fórumon tapasztalható a film körül. Abban lehet egyet, vagy nem egyet érteni, hogy megérdemli-e a sok díjat, jelölést a film, de "nagyon gyengének", "rossz viccnek", vagy "olcsó posványnak" bélyegezni szerintem egyenesen méltatlan az egyetemes filmművészettel szemben. A film egy igazi felnőttmese, szerelemről ami olyan köntösben van tálalva, mesteri rendezéssel, amit rég nem láthattunk a nagyvásznon és leír róla, hogy olyan ember készítette, aki szereti és tiszteli a mozgóképet. Egy mese van előadva, remek színészekkel, díszletekkel, cselekménnyel, filmzenével. Nem tudom mit vártatok tőle, de bátran oda lehet állítani a Faun labirintusa mellé.
A 3,2 meg egy vicc.....
Hát igen, amit például Patrizia leművel ebben az évadban az egészen zseniális..... Nem gondoltam volna a második évad után, hogy ekkora szerepet fog játszani a történésekben..
előzmény: ryood (#3209)
Gomorra 3.évad
Hihetetlenül kemény, olyan atmoszférája van, hogy az ember egy percre nem meri levenni a képernyőről a tekintetét. Az olaszok nagyon odarakták, mind a zenék, mind a történet zsenialitása és komplexitása miatt, és a hibátlan karakterekről még nem is szóltam.
Nem gondoltam volna, hogy az első évadot túl lehet szárnyalni, de ez valami kegyetlen élmény volt....
100%
A tegnapi koncert is nagyon jó volt. Hatalmas zeneszerző.
Talán a Flubber-szórakozott professzorra gondolsz Robin Williams-el a főszerepben?
előzmény: ZoLeEe (#2138)
Az első rész után szerintem a legjobban sikerült felvonás. Nagyon szórakoztató és látványos, nincsenek benne üresjáratok. Salazar pedig elég parára sikerült. Mindenkinek ajánlom!
80%
Successiont bátran ajánlom mindenkinek, szerintem újabb kulttá váló HBO sorozattal van dolgunk. Egész egyszerűen pazar a szereplőgárda, a párbeszédek, a történet. Talán az első sorozat, amelynek minden alkalommal végig nézem a főcímét a zene miatt. Méltánytalanul kevesen ismerik.