Regisztráció: 2008. február 16. (16 év, 7 hónap)
Nem:
The Bikeriders Motorosok |
4 | 2024-09-26 | 3,6 (83) |
Sisu |
3 | 2024-09-22 | 3,2 (173) |
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész |
3 | 2024-09-13 | 3,6 (235) |
minősíthetetlen...
Teljesen az volt az érzésem, hogy sz*r lesz a trailer alapján, de meglepően kellemesen elszórakoztatott. Semmi gagyi megoldás, kipróbált jó fej színészek jellemzik az egész filmet. Igazi 4-es kategória és simán újranézős.
Gyakorlatilag annyira kevés benne a párbeszéd, hogy nem teljesednek ki a karakterek és így az egyébként nem is olyan rossz történet silánnyá alakul.2-es!
Egyáltalán nem rossz a film, csak nem tudjátok helyén kezelni a dolgokat és beleilleszteni az adott korba. puaancsospeti: ezek nem mesterséges ö-zések, mert az 1800-as évek derekán így beszéltek az emberek...és nem csak a tanyavilágban. Rózsa Sándor szerepére pedig ideális volt Oszter Sándor, mert Rózsa egy alacsony, kvázi jelentéktelennek tűnő embert volt. (ez volt a csel) Ezért tudott sokáig rejtve maradni.
Szar mint a többi. Egész egyszerűen nem értem miért adtok rá ötöst. Szarházi senkik, összefosott gatyában vonaglanak a dagadt seggükkel a filmvásznon...és ti marhák azt hiszitek, hogy ez egy stílus, meg hogy formabontó... ??? Röhögtök az izzadságszagú semmitmondó, ötletmentes szar vicceken ?! Ez a se nem vígjáték , se nem akció... frusztrált, idegbajos spanyol moslék.
Tipikus amerikai propaganda film. semmi több
Valódi 80-as évekbeli horror, teljesen átjött... abszolút szórakoztató és egyáltalán nem zavartak a majdnem 30 évvel ezelőtti "gagyi" effektek sem. Nagyon erős 4-es!
A történet abszurd és hiteltelen, de egy estére jól elszórakoztatott. könnyen felejthető...
Ez nagyon bejött, bár szerintem a végét elszarták, de még így is beillik a szeszcsempész filmek világába. Shia LaBeouf pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtotta. 80%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A film első fele Elrabolva beütésű, a második fele pedig a Reszkessetek betörők-et juttatta eszembe...Szóval nekem végig nevetséges volt az egész. Stallone világfájdalommal átitatott, öregedő arca sem mentette meg a filmet.