Gasz András

Tapasztalat: 3649 film
Kompetencia: 40 film
Súly: 4649
Regisztráció: 2007. december 30. (15 év, 1 hónap)
Kedvencnek jelölték: 72 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
The Pale Blue Eye
Halványkék szemek
4 2023-01-29 3,4
(127)
Avatar: The Way of Water
Avatar: A víz útja
3 2023-01-11 3,6
(170)
The Menu
A menü
4 2023-01-11 3,7
(263)
Barbarian
Barbár
3 2023-01-11 3,5
(168)
Emancipation
Emancipáció
3 2023-01-04 3,4
(16)
Pinocchio
Pinokkió
4 2022-12-10 4,0
(97)
Im Westen nichts Neues
Nyugaton a helyzet változatlan
4 2022-12-01 3,9
(156)
The Wonder
A csoda
2 2022-11-23 3,4
(71)
Bullet Train
A gyilkos járat
3 2022-11-17 3,5
(260)
Color Out of Space
 
2 2022-11-07 3,3
(87)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Lesz később még ilyesmi? Lehet úgy néz ki sajnos hogy pont akkor lesz a díjátadónk 26. szombat 15 órakkor.

Jó kis ötlet . Akkor a szombat már fix ugye? Hmm még én is gondolkozok ! Meddig lehet jelezni vagy még jelentkezni? S hogy tudnánk kimenni? Sajnos nekem nincs kocsim.

Előre is köszönöm!

Jó alapötlet nagyon rossz megvalósítás és olyan mintha direkt szarul játszanának és mondanák fel a szöveget.... Ennél gondolom sokkal jobbak a színészek amúgy. Elég gáz egy elfecsérelt lehetőség hisz volt benne kraft.
A Magasságok és mélységek nemrég sokkal nagyobb pozitív csalódás volt!

Nagy csalódás, igazából nincs itt csavar, meglepődés és felsorolja a King best of alaphelyzeteket és jellemzőket mind amiket megannyi filmben láttunk. Emellett a közepe oly unalmas volt majdnem elaludtam a moziban ami eddig kb ha kétszer előfordult 25 év alatt. Pedig annyira vártam. :( A vége meg kb tinifilm lett persze annál véresebb de megannyi ezerszer látott gimis tinifilmes gimifilmes elem volt a filmben. Twin Peaks és persze Az is eléggé felsejlett olykor. Hawke karakteréről se tudunk meg semmit max azt hogy zakkant , s amúgy igazából alig szerepel a filmben. 2008 as Sötét lovagban Joker ezerszer többet szerepelt pedig ő is max 1 órát ha kapott a 2.5 ből.

Egyetértek ezért is csodálkozom amikor sokan ezt a mennyekig emelik pedig ugyanolyan fos sajnos :(

előzmény: David (#28)

2022-03-05 20:29:01 The Batman (2022) / Batman Gasz András (5) #24

Pazar még talán a Dűnénél is mesteribb fényképezés Greg Fasertől újfent szuper munka! A film szerintem egyszerre vegyíti a Nolani realistább látásmódot és korrupciót (itt még jobban részletező) történetívet s emellett a mocskos, hangulatos és sötét Burtoni gothami hangulatvilágot és őrült s korrupt karaktereket.
Emellett ne feledjük ez az első igazi nagy költségvetésű detektíves Batman filmünk igazából, ahol még nincs nagyon sok high-tech technika se! A színészek, azaz a casting is mesteri lett, Pattinson régóta bizonyítja, hogy milyen jó színész is tud lenni itt is ez a helyzet, Kravitz úgy szintén már párszor bizonyított, vele sem csalódtam sőt, bár karaktere azt hittem még többet fog szerepelni. Dano pedig a fura, egyedi, őrült karaktereket szokott alakítani s a mostani a kulminálódása eddigi munkásságának! Nekem a hosszal volt picit bajom és azzal hogy alig látunk s kapunk Bruce Wayne-ből ellentétben az eddigi filmekkel. S attól is tartok, hogy a film s maga Batman itteni detektív mivolta nem fog átmenni a folytatásokba, mert itt Rébusz maga adta a hosszú detektíves történetívet, kérdés más gonosz mennyire fogja ezt szükségeltetni később.
S Alfred és Farrell alig alig kapott játékidőt.
Viszont ez a film-noir, dráma és krimi , thriller keverék nagyon bejött a stílusában! S az is, hogy mélyen leástunk a korrupcióba ami sajnos manapság nagyon aktuális amit láthattunk a filmben..... Emellett pedig az akciók inkább a Snyder féle Batman akcióra hajaznak keménységükben s fényképezésükben, viszont emellett egyszerűbb a harci koreográfia, de egyszerre valósabb hatású is.
Szóval ha nem is azt mondom, hogy ez a legjobb Batman film ever, az talán még mindig a TDK, de nem sokkal marad el tőle. 90%

Fura mert én meg pont azt éreztem, hogy kicsit látom visszatérni a régi Freak-ekkel (jelen esetben geek-ekkel is) és a különc emberekkel , s a velük szembeni társadalmi elvárásokkal foglalkozó Del Toro-t sajátos látványvilágával megfűszerezve. Azt, amit mindig jól csinált a Faun és a régi filmjei + Bíborhegy, Hellboy 1-2 óta. Túl hosszú a film, ez egyértelmű talán ez a legnagyobb hibája, de attól még érezni rajta a del Toroságot és hogy ezúttal is mondani akart valamit nekünk, de nem szirupos Disney féle mézes-mázas gyerekmese módon ala a Víz érintése. Nagyon jók a színészek és a szövegek, s a párbeszédek is néha odaszúrnak a valóságnak is. Ahogy a Faunban is, úgy itt is szépen keveredik a valóság és a fantasy (elképzelések) elem. S tetszett hogy mint a Tökéletes trükkben itt is kiderül sok-sok vásári és bűvésztrükkről, jövendőmondók stb stb előadásáról a sivár valóság mindenki számára :) S az is, hogy mennyien képesek hinni , s könnyen átverethetővé tevődni! S az ópium és az alkohol piszkos trükkre való használata is előkerül. Bradley Cooper-t sokszor nem kedveltem, de ebben a filmben meglepően jó volt és ahogy a szereplőgárda nagy részére is igaz ez, úgy neki is hozzá mégis jól illő karakter jutott. Amit nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz a casting és a színészi játék együtt.

75-80%

2021-12-28 18:57:52 Spencer (2021) Gasz András (3) #11

Túl modoros és túl beállított képekkel és Diana jellemzéssel játszik a film. Számomra a The Crown sorozatban látott Diana és látásmód ezerszer jobban tetszett és természetesebbnek hatott. Stewart így is nagy meglepetés bár volt már nem egy filmje ahol azért na tudott játszani is! Persze ahogy korábban Pattinson és Dicaprio ő is kinőtte korai sztárolt, de harmatgyenge szerepét.

2021-12-23 10:33:18 Antlers (2021) / Agancs Gasz András (2) #2

Nagy csalódás nekem is pedig annó az első előzetes alapján és hogy ha jól emlékszem ugye del Toro is mögötte volt bíztam benne s vártam. :( Tényleg sokféle aspektusában gyenge lett. Nem félelmetes ahol lehetne, a színészek is gyengék, talán a kisgyerek a legjobb. Semmilyen a film stílusa is pedig egy egyedi hangvételt vártam előzetes alapján.

Nagy csalódás! Egy jól összerakott trailer után. Fantáziatlan (sok esetben önmagát és az eddigi fő Marvel filmek főszereplőinek képességeit használják újra s utalnak vissza), iszonyat kapkodó az egész (egyszer a világ végén aztán hirtelen csak a másik végén vannak karaktereink). A sztorinak se fűle se farka, se igazi mondanivalója, Budapest is alig szerepelt végül. Az akciók izgalomtól mentesek. A kevesebb néha több! A CGI is nagyon sokszor erősen látszik, sokszor a film Halálos Iramban érzetet keltett (Talán a CSALÁD miatt is :) ) , Romanoff mindent nem csak hogy túl élt alig lett baja. S miért csak nőket képeznek ha 20-ból egy lehet majd özvegy? Mindjárt a lehetőségek felét törlik.... Egyszer nézős középszer Marvel lenne, ha nem lopkodna is még ezerszer látott Marveles elemeket. S utálom már hogy a mai Marvel filmek fele abból áll 80% ban, hogy csak utalgatnak az MCU univerzumra s közben elfelejtenek önálló lábakon álló filmet készíteni. Egyedül a fényképzés tetszett, olykor érdekesen oldották meg.

35%

Összes komment...