Regisztráció: 2007. december 1. (14 év, 5 hónap)
Bemutatkozás
KT for life!
5k legion
Kedvencek
Rendezők: Aki Kaurismäki, Ana Lily Amirpour, Andrea Arnold, Baltasar Kormákur, Ben Wheatley, Dario Argento, Darren Aronofsky, David Gordon Green, David Mackenzie, David Michôd, Denis Villeneuve, Ethan Coen, François Ozon, Guillermo del Toro, Gus Van Sant, Jaume Collet-Serra, Jean-Marc Vallée, Jean-Pierre Dardenne, Jeremy Saulnier, Joel Coen, John Carpenter, Judd Apatow, Ken Loach, Larry Clark, Lars von Trier, Luc Dardenne, Lucio Fulci, Lukas Moodysson, Marjane Satrapi, Noah Baumbach, Oliver Stone, Park Chan-wook / Chan-wook Park, Quentin Dupieux, Radu Jude, Rainer Werner Fassbinder, Richard Linklater, Roman Polański, Ruben Östlund, Sam Raimi, Spike Jonze, Stanley Kubrick, Taika Waititi, Thomas Vinterberg, Ti West, Tim Burton, Todd Solondz, Ulrich Seidl, Ursula Meier, Werner Herzog, Wes Anderson, Woody Allen, Xavier Dolan, Yorgos Lanthimos
Színészek: Adam Driver, Andrew Garfield, Aubrey Plaza, Brie Larson, Casey Affleck, Greta Gerwig, Jena Malone, Jesse Eisenberg, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Maika Monroe, Mark Duplass, Mary Elizabeth Winstead, Michael Cera, Michelle Williams, Paul Dano, Robert Pattinson, Ryan Gosling, Taissa Farmiga
Műfajok: dráma, horror, thriller
Uncharted |
3 | 2022-05-07 | 3,1 (124) |
Licorice Pizza |
3 | 2022-05-06 | 3,7 (112) |
könnyed metalos film, de nem ér fel a műfaj nagyjaihoz, a metalheadhez, vagy a rénszarvas darló heavy triphez :)
Kedves, szívhez szóló történetek. Féltem amikor elindulnak a mesék elvész a bebukottak feeling, de aztán olyan kreatív megoldások jöttek szembe amik néhol már a tenger dala mágaslataira emlékeztettek. Kalaplengetés az alkotói stábnak, süt az egész produkcióból a jó szándék!
Ma 21.00 tv2 premier, akit érdekel. Kellemes ünnepeket :)
pár hete gondolkodtam el h tuti onnét van a neved, rá is kerestem hogy hanyasra osztályoztad a filmet, így nekem tiszta volt az eredete :)
előzmény: Atréyu (#183)
ez lesz az, underrated csemege ez a film :]
előzmény: Nyugalom (#3054)
simán a saját profilra visz a link, a dikalosz által említett 3 választható menüpont közé
nálam sincs ilyen lehetőség, lehet csak szerkesztői adatlapokon van élesítve :)
előzmény: manuva (#14191)
mondjuk ez a ryoodi esztétika rendőrség nekem se szimpi. had legyen már szíve joga a saját stílusában írni, úgy h azt nem minősíti senki!
szuper ötletes, természetes kis életszakasz mozi, ki-ki meg tud fogni egy kapcsolódási pontot, emlék foszlányt, sírva-vígadós, együttérzős sztori.
meg ezek a skandináv városok is mennyire BP szerűnek hatnak :)
tuti jön aztán az izzadtságszagú amcsi remake xd
Vágóhidas, állattartós doksi, nem akarod látni!
előzmény: Gruden Gergo (#2)
4. Sivár Vidék