Regisztráció: 2007. december 1. (15 év, 1 hónap)
Bemutatkozás
KT for life!
5k legion
just weirdy things..
Kedvencek
Rendezők: Aki Kaurismäki, Ana Lily Amirpour, Andrea Arnold, Denis Villeneuve, Ethan Coen, François Ozon, Gus Van Sant, Jaume Collet-Serra, Jean-Marc Vallée, Jean-Pierre Dardenne, Jeremy Saulnier, Joel Coen, John Carpenter, Judd Apatow, Ken Loach, Larry Clark, Lars von Trier, Luc Dardenne, Lucio Fulci, Lukas Moodysson, Marjane Satrapi, Noah Baumbach, Oliver Stone, Park Chan-wook / Chan-wook Park, Quentin Dupieux, Radu Jude, Rainer Werner Fassbinder, Richard Linklater, Roman Polański, Ruben Östlund, Sam Raimi, Spike Jonze, Stanley Kubrick, Taika Waititi, Thomas Vinterberg, Ti West, Tim Burton, Todd Solondz, Ulrich Seidl, Ursula Meier, Werner Herzog, Wes Anderson, Woody Allen, Xavier Dolan, Yorgos Lanthimos
Színészek: Adam Driver, Andrew Garfield, Aubrey Plaza, Brie Larson, Casey Affleck, Greta Gerwig, Jena Malone, Jesse Eisenberg, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Maika Monroe, Mark Duplass, Mary Elizabeth Winstead, Michael Cera, Michelle Williams, Paul Dano, Robert Pattinson, Ryan Gosling, Taissa Farmiga
Műfajok: dráma, horror, thriller
Kölyköd voltam |
3 | 2023-01-10 | 4,0 (20) |
Aki legyőzte az időt: Keleti Ágnes |
4 | 2023-01-09 | ? (9) |
Leszedem a polcról kihívás gyanánt, a mozis újravetítésekkel párhuzamosan, heti 1 részt letolok, meglátom hogy öregedtünk ;)
fu azért a második fele a kőkemény lejtmenettel, a Will Ferrell-be oltott Jimmyvel, ott eléggé odavágtak a mítosznak xd
az egész itthoni társadalom leképezhető ezekben a kommentekben, ebbe a közegbe kéne előrefelé húzni a csónakot xD
ezt a filmet a szívével látja az ember, úgy érdemes!
akár egy disney mese a jó és a rossz párharcáról.
Lumierék ezért ragadtak kamerát anno :)
Fuu örülök a pozitív fogadtatásnak. Mivel Imaxre elég korlátozott a bejutás, így sima 3Dben nézzük holnap :) Remélem torkomon akad a popcorn xd
előzmény: ChrisAdam (#11)
Ja csippantom a Lettert, profilomon van link hozzá, én ott az extrább élményeimet pontozom, imádom a borítóképes, listázós megoldásait, olyan különleges, függetlenfilmes hangulata van xD
előzmény: BalaKovesi (#7)
és vajon Horti Gáborral mi lehet? :D biztos argentínáért szorít ma este :)
nesze neked európai foci xd
Jöhetnek a tippek, vélemények.
Én azok táborát erősítem, akik dél-amerikai sikert várnak. ;)
Valahogy Európából nem érzem most azt az átütő erőt, a kisebb csapatoknak drukkolok, hogy minél tovább menjenek, mint pl. Dánia, esetleg Hollandia.
én a nem értem és nem tetszik tábort erősítem, szóval véleményt sem formálok :D