Regisztráció: 2007. november 7. (16 év)
Bemutatkozás
Egy spirituális szemléletű művész, zenész, aki nem mellesleg szereti a filmeket; elsősorban azokat, amik a halál és az irónia témakörét boncolgatják. Különösen vonzódom a slasherekhez és a giallókhoz, még akkor is, ha a legtöbbjüket nem tartom a szó klasszikus értelmében jó filmnek. Sőt. Egyébként meg gótikus és okkult horrorok minden mennyiségben... és minőségben. Ja, az utóbbi időben a spagetti és revizionista westernek is.
Kedvencek
Rendezők: Alfred Hitchcock, M. Night Shyamalan, Woody Allen
Színészek: Jennifer Love Hewitt, Katherine Heigl, Salma Hayek
Műfajok: horror, thriller, vígjáték, western
Országok: amerikai, angol, olasz
The Stalker: Part II |
1 | 2023-11-19 | ? (1) |
Die'ced |
2 | 2023-11-19 | ? (1) |
Valahol máshol azt olvastam, Ortega azért szállt ki a buliból, mert a barinőjét támogatja az ügyben. Egyébként meg mindegy is, én örülök a váltásnak, még ha ez a sorozat végét is jelenti (de nem fogja).
előzmény: Ubul (#13)
Nagyon szerettem volna szeretni ezt a filmet több okból is (vikingek, Eggers, Taylor-Joy), de sajnos legalább annyi sebből vérzik, mint a szereplők többsége. A főhős fájón jellegtelen, a történetvezetés egyenetlen, a fináléról meg a Stars Wars jutott eszembe. De a képek tényleg szépek, igazi pogányos a hangulat, amit azért becsülök, sok meló lehetett vele.
6/10
Vizuálisan rendben van, és egyáltalán nem tűnik olyan olcsónak, mint amilyen valójában, de az összes többi összetevő szörnyen rossz és működésképtelen, viszont csak 50 percet vesz el az életedből. Egy újabb elbaltázott (hehe) slasher.
3/10
Nekem erről a filmről az a szó jut eszembe, hogy otromba. Próbál családi drámával és egyéb mélységekkel is operálni, de végül csak egy ócska akciófilm lett belőle. Kíváncsi vagyok, a rendező miken mehetett keresztül a forgatás ideje alatt, mert ilyen mennyiségű keserű gyűlöletet már régen láttam celluloidon.
3/10
A történet minden eddiginél zavarosabb, az effektek pedig fájóan rosszak ebben a záróepizódban. Nagy kár, mert a hangulat még mindig ott van, Reggie pedig badass szokás szerint, de a sorozat egy sokkal minőségibb finálét érdemelt volna. R.I.P.
4/10
Itt a régóta várt folytatás, semmi pánik, ugyanolyan ütős, mint elődjei. Sőt, a három rész közül ez a legpörgősebb, leginkább akció dúsabb, és remélem, ez senkit nem riaszt el egy slasher kapcsán. Tényleg szégyen, hogy az ilyen minőségű (rajongói) filmek nem kerülnek mozikba, vagy úgy általában nagyközönség elé, mert pl. a legutóbbi Sikoly elbújhat mellette az x milliós költségvetésével együtt.
8/10
Egy újabb elszalasztott lehetőség, pedig tényleg volt benne potenciál. Tulajdonképp jó a hangulata, nem is annyira amatőr, de amikor történés van, egész egyszerűen béna, ráadásul unalmas is mindeközben. Az pedig csak hab a tortán, hogy már a film elején simán megtippeltem a megoldást, tokkal vonóval együtt.
4/10
Jó pár új slasher van a láthatáron, ami ott figyel a képzeletbeli listámon, ez volt az egyik. Maradjunk annyiban, remélem, a többi azért jobb lesz. Egész jó lett volna az alapötlet egyébként, ha tudtak volna valamit kezdeni vele, de nem. Ellenben indokolatlanul sok a hulla és a vér, a történet pedig olyan zavaros, hogy ihaj. Kérem a következőt!
3/10
Joan Crawford lenyűgöző, és a többi színész is jó, de a film nem túlzottan remekel sajnos. Láthatóan próbált meríteni az akkoriban menő giallókból - inkább kevesebb, mint több sikerrel - van benne nyomozós szál, amit akár ki is hagyhattak volna, olcsó humor, és rengeteg cirkuszos betét, amiket szerintem manapság már nem is engednének bemutatni, gondolok itt az elefántos, oroszlános, stb. produkcióra. Összességében megérdemel egy gyenge közepest, de gyakorlatilag senkinek nem ajánlom.
5/10
Családi drámázással átszőtt halovány slasher, a pozitív oldalon a zene és a bájos final girl. Ennyi.