Regisztráció: 2007. november 3. (15 év, 7 hónap)
Nem:
Last Seen Alive A nyoma vesztett |
2 | 2023-02-05 | 2,6 (25) |
Crisis Válság |
3 | 2023-02-05 | 2,9 (14) |
Óóóóóó, bizony erről van szó! Köszönöm!
előzmény: hhgygy (#1735)
Sziasztok! Egy filmet keresek az utóbbi évekből (nem tudom pontosan behatárolni), elég híres fesztiválfilmről van szó. Egy férfi egy folyón (?) kel át hajóval meg a halott feleségével, hogy eltemesse valahol... Ennyit tudok, és nagyon hálás lennék, ha valaki ki tudna segíteni, köszi!
Szerintem nagyon rendben volt, szép film. Dustin O'Halloran meg A Winged Victory For The Sullen zenéi egyszerűen gyönyörűek, rég volt ilyen kellemes filmzenei meglepetésben részem.
Életemben először, idén csupán 1 kedvenc filmem van, ez pedig a Paradies: Hoffnung.
A többi nem számít.
Igen, ráadásul borzasztó hosszú, több mint 2 órás... már a vége fele minden jelenet után éreztem, hogy "naaaa, most lesz vége!", aztán mégsem. Ahogyan eddig is, most is Fassbender a legkiemelkedőbb pontja az egésznek, bár most nem róla kellene szólnia a történetnek.
Áthelyezve a(z) 12 Years a Slave topikból.
előzmény: Glasseye (#19723)
Mert annak ellenére, hogy a 12 év rabszolgaság egy szép film, rég láttam már ennyire szájbarágós-erőltetett történetet.
Ráadásul borzasztó hosszú, több mint 2 órás... már a vége fele minden jelenet után éreztem, hogy "naaaa, most lesz vége!", aztán mégsem. Ahogyan eddig is, most is Fassbender a legkiemelkedőbb pontja az egésznek, bár most nem róla kellene szólnia a történetnek.
előzmény: kobretti88 (#2)
Kár McQueenért, pedig annyira jól indult.
Istenien jól szórakoztam rajta!
A film elején levő "külföldi házaspár" ugyebár elméletileg svéd lenne, de úgy tűnik, nem találtak 2 svédet Pesten, ugyanis őket is magyarok játszották. Fööörtelmes svéd kiejtéssel.:D
Meg a gyerekek, meg a hangulat... nagyon feldobta a napom. :)
Hűha, ez az első bekezdés egy kicsit erősre sikeredett, nemdebár?
előzmény: 1100101 (#74)
Nem lett jobb kedvem tőle, az biztos.