svili

gyalázatosan rossz. Ennyire rossz filmet nagyon rég láttam moziban. Még nevetni sem lehet rajta annyira kellemetlenül rossz benne MINDEN.

2013-06-23 15:34:21 The Call (2013) / A hívás svili (3) #6

annyi idegesítő logikai bukkanó és teljesen irreálisan viselkedő szereplők vannak benne hogy nagyon lehúzza az egyébként izgi filmet.

mai szemmel nézve ez ZS kategória..

2012-02-12 05:45:47 The Innkeepers (2011) / A fogadósok svili (3) #9

Csak nekem tűnt fel és idegesített végig a főszereplő csajt (Clair) alakító színész szörnyű, szörnyű és még annál is szörnyebb játéka?

nekem nem állt össze a film vagy legalábbis egy csomó dolgot nem értek. Például:
A legelején a hokimeccsen miért állt meg az óra? Akkor nem is jöttek érte a kaszások.

hihetetlen jó film. jó az eleje, a közepe és a vége is. külön plusz pont jár a végéért.

Ez egy gyerekfilm. Nem bírom elhinni hogy 16 éves kor fölött egy bárkit is szórakoztatni tud

2011-05-22 12:50:58 The Shining (1980) / Ragyogás svili (3) #105

A film legnagyobb hibája Wendy karaktere. Egyszerűen idegesítő a jelenléte bármilyen jelenetről legyen szó. Olyan mintha szellemileg visszamaradott lenne, nagyon nem illik bele a képbe.

Lehet hogy a forgatókönyv hibája, de én még ilyen rossz színészi játékot, mint amit a Castevet házaspár bemutat, én még nem láttam. Az elején mikor meghal a Terry nevű csaj és megtudják, hát majdnem kikapcsoltam a filmet.
De egyébként is jellemző a filmre hogy mindenki totál irreálisan viselkedik, és ez nagyon lerontja az egyébként jó sztorit. Jó lenne belőle egy remake.

2011-04-03 13:36:51 Sucker Punch (2011) / Álomháború svili (4) #54

Jó film, nehezen érthető történettel. A látvány csillagos ötös, nálam veri az avatárt és az inceptiont együttvéve. Hihetetlenül jó csatajelenetek, helyszínek, már csak a képzelgések miatt is megérte a film.
Egyetlen hibája, hogy bár mindent összevetve a sztori jó és drámai, de az alapszintből sokkal többet is jó lett volna megtudni, jó lett volna több magyarázat. De ezek ellenére is simán nézhető a film, és a látványt külön kiemelném megint.

2011-04-01 22:24:50 Buried (2010) / Élve eltemetve svili (5) #15

Hát nagyon álmos lehettél amikor nézted, ugyanis az ember akarva-akaratlanul is beleéli magát ebbe a filmbe, egyszerűen nem hiszem el hogy te nem gondoltál bele hogy úristen milyen szar lenne ott lenni.
És egyébként is teljesen jó film, már már viccesen morbid, és őszintén szólva ennek a filmnek összesen 2 vége lehet, abból pedig nem olyan nehéz kitalálni a végét.
Én azt mondom hogy megéri megnézni, végig feszült marad, bár talán nem a történések miatt, hanem az extrém helyzet az oka. És szerintem a vége is "jó".

2010-12-14 00:30:50 The Crazies (2010) / A tébolyultak svili (5) #13

Tökéletes minden tekintetben, néhol sablonos, néhol pont az ellenkezője történik mint amit vár az ember. Hihetetlenül pörgős, nincs benne felesleges lelkizés vagy karakterkibontakoztatás, mivel egy akcióhorrorba nem is kell. A tempó állandó, nem ül le, a feszültség végig megvan. És mindeközben még érthetően, de nem túl szájbarágósan elmondja a nem bonyolult történetét. Mégis amiért a legjobban bejött az a hangulata. A színészek is jók, főként a deputygyerek. Ilyennek kell lennie egy esti horror/akciófilmnek, és ez ma már elég az 5öshöz. Szerintem.

" És miért is ez a ficsúr lett a terminátor-irtó John Connor???" Azért Christian Balere azt mondani hogy ficsúr, az nem gyenge. Szerintem tökéletesen illett a szerephez, pont a 3-ban nem kellett volna olyan kis anyámasszonykatonájának beállitani a Connort.

"1000%-os film Edward Norton legnagyobb alakításával"

Hát én nem láttam benne semmilyen különösen nagy alakitást. Sőt. Ahogy ezt valaki itt megjegyezte a vége jelenetben mikor
siratja a vécében az öccsét
konkrétan röhejesen szörnyü az alakitása Nortonnak.
Egyébkent tenyleg jeles osztályzatú film, de nem a szinészek játéka miatt mert az szerintem finoman szólva is átlagos.

elaludtam rajta a moziban. csak ennyit mondok :)