annyi idegesítő logikai bukkanó és teljesen irreálisan viselkedő szereplők vannak benne hogy nagyon lehúzza az egyébként izgi filmet.
mai szemmel nézve ez ZS kategória..
Csak nekem tűnt fel és idegesített végig a főszereplő csajt (Clair) alakító színész szörnyű, szörnyű és még annál is szörnyebb játéka?
nekem nem állt össze a film vagy legalábbis egy csomó dolgot nem értek. Például:
A legelején a hokimeccsen miért állt meg az óra? Akkor nem is jöttek érte a kaszások.
hihetetlen jó film. jó az eleje, a közepe és a vége is. külön plusz pont jár a végéért.
Ez egy gyerekfilm. Nem bírom elhinni hogy 16 éves kor fölött egy bárkit is szórakoztatni tud
A film legnagyobb hibája Wendy karaktere. Egyszerűen idegesítő a jelenléte bármilyen jelenetről legyen szó. Olyan mintha szellemileg visszamaradott lenne, nagyon nem illik bele a képbe.
Lehet hogy a forgatókönyv hibája, de én még ilyen rossz színészi játékot, mint amit a Castevet házaspár bemutat, én még nem láttam. Az elején mikor meghal a Terry nevű csaj és megtudják, hát majdnem kikapcsoltam a filmet.
De egyébként is jellemző a filmre hogy mindenki totál irreálisan viselkedik, és ez nagyon lerontja az egyébként jó sztorit. Jó lenne belőle egy remake.
Jó film, nehezen érthető történettel. A látvány csillagos ötös, nálam veri az avatárt és az inceptiont együttvéve. Hihetetlenül jó csatajelenetek, helyszínek, már csak a képzelgések miatt is megérte a film.
Egyetlen hibája, hogy bár mindent összevetve a sztori jó és drámai, de az alapszintből sokkal többet is jó lett volna megtudni, jó lett volna több magyarázat. De ezek ellenére is simán nézhető a film, és a látványt külön kiemelném megint.
Hát nagyon álmos lehettél amikor nézted, ugyanis az ember akarva-akaratlanul is beleéli magát ebbe a filmbe, egyszerűen nem hiszem el hogy te nem gondoltál bele hogy úristen milyen szar lenne ott lenni.
És egyébként is teljesen jó film, már már viccesen morbid, és őszintén szólva ennek a filmnek összesen 2 vége lehet, abból pedig nem olyan nehéz kitalálni a végét.
Én azt mondom hogy megéri megnézni, végig feszült marad, bár talán nem a történések miatt, hanem az extrém helyzet az oka. És szerintem a vége is "jó".
Tökéletes minden tekintetben, néhol sablonos, néhol pont az ellenkezője történik mint amit vár az ember. Hihetetlenül pörgős, nincs benne felesleges lelkizés vagy karakterkibontakoztatás, mivel egy akcióhorrorba nem is kell. A tempó állandó, nem ül le, a feszültség végig megvan. És mindeközben még érthetően, de nem túl szájbarágósan elmondja a nem bonyolult történetét. Mégis amiért a legjobban bejött az a hangulata. A színészek is jók, főként a deputygyerek. Ilyennek kell lennie egy esti horror/akciófilmnek, és ez ma már elég az 5öshöz. Szerintem.
" És miért is ez a ficsúr lett a terminátor-irtó John Connor???" Azért Christian Balere azt mondani hogy ficsúr, az nem gyenge. Szerintem tökéletesen illett a szerephez, pont a 3-ban nem kellett volna olyan kis anyámasszonykatonájának beállitani a Connort.
"1000%-os film Edward Norton legnagyobb alakításával"
Hát én nem láttam benne semmilyen különösen nagy alakitást. Sőt. Ahogy ezt valaki itt megjegyezte a vége jelenetben mikor
siratja a vécében az öccsét
konkrétan röhejesen szörnyü az alakitása Nortonnak.
Egyébkent tenyleg jeles osztályzatú film, de nem a szinészek játéka miatt mert az szerintem finoman szólva is átlagos.
elaludtam rajta a moziban. csak ennyit mondok :)
gyalázatosan rossz. Ennyire rossz filmet nagyon rég láttam moziban. Még nevetni sem lehet rajta annyira kellemetlenül rossz benne MINDEN.