Fekist

Tapasztalat: 1259 film
Kompetencia: 1 film
Súly: 1284
Regisztráció: 2007. október 20. (14 év, 7 hónap)
Kedvencnek jelölték: 7 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Ossessione
Megszállottság
5 2022-05-15 4,4
(124)
Anna
 
4 2022-05-15 3,0
(174)
The Second Best Exotic Marigold Hotel
Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel
3 2022-05-15 3,3
(79)
The Best Exotic Marigold Hotel
Keleti nyugalom - Marigold Hotel
4 2022-05-15 3,6
(230)
Péntek 13
 
4 2022-05-15 4,0
(23)
Die Reise mit Vater
Utazás apánkkal
3 2022-05-15 3,3
(33)
Defiance
Ellenállók
4 2022-05-15 3,2
(162)
Nine
Kilenc
2 2022-05-15 2,9
(224)
The Year Dolly Parton Was My Mom
Amikor Dolly Parton volt a mamám
3 2022-05-15 ?
(2)
Memoirs of an Invisible Man
Semmit a szemnek
2 2022-05-12 3,2
(171)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Claire-Lise Lecerf nem rendező, hanem színész.
(Apropó! Teljes névre nem, csak vezetéknévre ad találatot. Ez egy kötőjel miatti technikai probléma?)

Hercegek
Története:
Nara, a cigány férfi, évek óta Párizs egyik romos külvárosi lakótelepén él édesanyjával és lányával. Feleségét, Miraldát, elzavarta, mert tiltása ellenére fogamzásgátlót használt. Nara székek felújításából és apró lopásokból él. Nem visel el semmilyen kötöttséget, még lányát, Zorkát is kiveszi az iskolából. A "Hercegek" kávézóban, ahol a környékbeli cigányok esténként összegyűlnek, egy napon Nara verekedésbe keveredik. Hamarosan rendőrök szállnak ki a lakótelepre, hogy kilakoltassák otthonából Narát, lányával és holtfáradt édesanyjával együtt.

Canta Gitano
Története:
Zenés kisfilm a cigányok nácik általi deportálásáról és megsemmisítéséről a második világháború alatt. Tony Gatlif korai rendezői munkája; az első, amelyben közvetlenül utal a cigány témára.

La promesse de l'aube
Barbier alkotását a Duna Televízió 2022. május 2-án A virradat ígérete címmel sugározta. Az IMDb is ezen a címen tartja nyilván.

Szabad szerda
Története:
Szerdánként a francia gyerekek nem mennek iskolába, hanem otthon maradnak, többnyire szülői felügyelet nélkül. Nantes-ban egy tucatnyi három-tizenegy év közötti csintalan kölyök használja ki a napot rosszalkodásra, az őrületbe kergetve szüleit. A 9 éves, romantikus alkatú Emma úgy dönt, hogy Roland, az utcán megismert kisfiú boldogtalan, ezért ráveszi barátait, hogy fogadják örökbe. Victoria Martin Socoával, a gyakran távollévő apával tölti a napot, akit éppen kezd megszeretni. Ott van még Muriel, Bruno, Colette és Henri, akik elcsavarognak, pánikot keltve szüleik között, míg Marylin gyermekkora legnagyobb drámáját éli át a túlságosan is kedves anyjával. E kis történetek során ráébredünk: a gyerekek világának megvan a maga logikája, bár az teljesen más, mint a felnőtteké.

Botrány nélkül
Története:
Néhány társához hasonlóan, Grégoire Jeancourt tehetős vállalatvezető is pénzügyi sikkasztás miatt kerül börtönbe. Amikor négy hónap elteltével szabadul, gyermekei, felesége és testvére, Louis várja. De, vajon ő ugyanaz az ember maradt?

Fred
Története:
A harmincas éveiben járó Fred munkanélküli darukezelő. Egy kisvárosban él a nála fiatalabb Lisával, egy kisfiú édesanyjával, aki telefonkezelő egy orvosi laboratóriumban. A kényszerű tétlenséget napról napra nehezebben viseli, és csak Lisa iránt érzett szerelme tartja a felszínen. Szomszédja és barátja Michel, kamionsofőr. A rossz alvó Fred egy éjszaka nyerges vontató zajára lesz figyelmes. Másnap Michel szívességet kér tőle: vigye el az autót egy raktárba. Fred, bár rosszat sejt, kérdezősködés nélkül engedelmeskedik, nem tudván, hogy ezzel darázsfészekbe nyúl.

Vite strozzate
Története:
Olaszországban az uzsora tizenkétezer milliárd líra forgalmat jelent; 800.000 embert érint, s a kereskedők 65%-a szenved tőle. Egy különösen éhes kölcsöncápa, Sergio könyörtelenül végzi munkáját egészen addig, amíg nem találkozik egy régi barátjával, a szorult helyzetbe került üzletemberrel, akinek apósa spekulációi csődbe vitték a cégét. Sergio úgy dönt, hogy a maga módján segít neki.

Nyecsajev visszatér
Története:
1968 májusában öt párizsi egyetemista forradalmi sejtet alapított. Vezetőjük, aki Szergej Gennagyijevics Nyecsajev hírhedt 19. századi orosz terrorista nevét vette fel, egyre radikálisabbá vált, olyannyira, hogy terrorcselekményeket tervezett. Egy nap azonban valaki elárulta, és Gibraltár környékén rejtélyes körülmények között eltűnt. Mindenki azt hitte, hogy meghalt.
Öt évvel később, amikor a kedélyek már lecsillapodtak, Nyecsajev mélységes bosszúvággyal tér vissza és merényletsorozat rázza meg Párizst.

Vannak napok... és vannak holdak
Története:
A Hold mindenkire ​​hatással van...
Egy teliholdas éjszakán számos férfi és nő élete keresztezi egymást. Vannak, akik jól viselik, másokat viszont rosszul érint ez a hatás, ráadásul többeket megzavar az egyazon éjszakán történő óraátállítás is. Végül mindenki egy kis téren találja magát, ahol drámai eredmény következik be.

Összes komment...