Regisztráció: 2007. október 15. (15 év, 5 hónap)
Nem: nem publikus
4 | 2020-08-08 | 3,3 (216) |
Burnt Az ételművész |
4 | 2020-08-08 | 3,3 (243) |
Meseautó
Nos, én ma néztem meg, premier előtti vetítésben volt részem. Hááát, elmegy, sivatagos limonádé.
Ez a film nem azt a képet hivatott mutatni, amit majd 21..-ban igaziból átélhetünk a saját életünkben. Ez képzelet, látvány, technika.
Pocahontasok, meg G.I.Jo-k...mindenesetre a mozizni vágyók tömegét és a Oscar-zsűrít is megmozgatta.
Pénzkidobás?
Attól függ, kinek? Az én pénztárcám nem bánta Cameron milliós költségvetését, csak egy mozijegyembe került! :)
Köszi, nem jutott volna eszembe, de máshol egy kicsit más a címe:
előzmény: limupei (#802)
Sziasztok!
Két filmet keresek, aki ismeri, írjon!
1. Műkorcsolya bajnokságra készülő csaj utolsó pillanatban partner nélkül marad. Új partnere egy balesetben megsérült hokis fiú lesz.
2. Harlequin regény alapján készített film.
A film egy lovarda közelében játszódik.
köszi,
" A víz alatt néhány ujjnyira önkéntelenül meg-megrándultak hasizmai, ahol egy-egy újabb részletet idézett fel. Egy vízcsepp Cecília felkarján. Vizes. Hímzett virág, egyszerű százszorszép a melltartó kosarai között. Hátán egy anyajegy, félig eltakarja a pánt. Amikor kimászik a medencéből, egy villanásnyi sötét háromszög, amelyet a száras alsóneműnek illene eltakarnia. Vizes. Látta, s most újra látta, mert akarta. Medencecsontjai kifeszítik, eltartják a bőrtől az anyagot, derekának hajlata íves, a test megdöbbentően fehér. Amikor lehajolt a szoknyájáért, meggondolatlanul fölemelte az egyik lábát, s Robbie látta, hogy bájosan kisebbedő lábujjai mindegyik párnájára foltnyi kis föld tapad. Egy másik anyajegy a combján, akkora, mint egy negyedpennys, és a lábikráján valami bíborszínű - szederszemölcs, sebhely. Nem hibák. Díszek."
Ian McEwan - Vágy és vezeklés
A film azom számára nézhető, akik még képesek nyugodtan végigülni egy valamivel több, mint kétórás filmet, ha abban nem történik minden percben valami látványos robbanás, lefejezés vagy csillagháború.
A történet méltóságteljes lassúsággal, műfajhoz illően hömpölyög, az általam jobbára tökéletesen ismeretlen színészek szépek, becsülettel teszik a dolgukat Látványosan fényképezett, hagyományos stílusban feldolgozott, profin elmesélt romantikus történet.
míly példás remekmű...
Leo a kritikusok szemében "szépfiúi sármja" miatt eleve hátrányba kényszerül. Nem csoda, ha hölgytársaim feljebb pontoznák, mint a férfiak. (magam is így lennék, ha Angelina J. kellene pontozni) De mégsem a Titanicban nyújtott enyelgése miatt adnék szobrocskát! Azt bárki sármos színész eljátszotta volna. Ellenben a Gilbert Grape-ben nyújtott alakítása messze a zsenialitásának köszönhető.