Nita

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2007. szeptember 28. (16 év, 6 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Sátánkától engem speciel kivert a víz!:D De ezt leszámítva bírom a pasit.
Egy rossz nap után jól jönnek ezek a filmek:) A maga nemében kifejezetten jó szinte mind1ik. Bár aki szereti ha egy filmnek üzenete is van (mint pl szerénységem), az nem esik hasra tőlük.
Kivéve a távkapcs!!! Az meglepett a végén.:)

A "gyenge pillanatában"-t nem véletlenül így írtam ...
Olórin: Na igen...én is valami ilyesmire akartam kilyukadni:D:D

Háááát...elég furcsának találnám ha a vége azt sugallná h meg lehet. Lemészárolt egy rakás gyereket, stb stb stb. Az h a végén egy "gyenge pillanatában" a mestere ellen fordult sztem nem váltja fel azt ami lett belőle. Kérdem én...ha nem szenvedve élt volna éveken keresztül egy gép segítségével, hanem tényleg ő lesz a leghatalmasabb sith...ahogy ígérték neki...akkor is megbánta volna??? Hát nem hiszem...

Hayden...na igen! Néha kinyílt tőle a bicska a zsebemben. De aztán rájöttem h nagyon is emberi karakter amit hoz, ráadásul nagyon jól. Anakin vs Vader nagyúr. Nem lehet vagy jó, vagy rossz. Szerintem épp az a jó, h gyűlölni és szeretni is lehet Anakint. Nagyravágyó és néhol arrogáns...na igen...melyikünk nem??? Sztem nagyon jól játszotta Hayden amit kell.

Jah...örültem h a 3.rész helyretett néhány dolgot. Így már érthető sok minden. Már csak azt nem értem, h Obivan miért nem emlékezett R2ra a 4.részben. Hisz neki nem törölték a memóriáját!:D:D Nah jó...nem egy kulcsfontosságú momentum.:)

Mindenesetre úgy jó az egész ahogy van! (Jah...ami a régi részeket illeti..én a felújított változatra szavazok!!! )

Sztem jó húzás volt a csere. Skywalker megszűnt jedi lenni már a 3.rész végén és Anakin bizonyos szempontból meghalt akkor és ott. Amivé vált, az már korántsem ő volt. Nem véletlenül A jedi visszatér a címe. Ha valaki egybe nézi a 6 részt, és nem bontja szét régi és új részekre..annak sztem világosnak kell lennie h miért cserélték ki őket.

Mellesleg a felújított változat nálam viszi a pálmát elég rendesen. Lendületesebb néhol a változtatásoktól...összeáll a kép a végén mikor látod összevágva azokat a helyeket ahol az első részek játszódtak...Végre egységes egész lett. Nincs olyan érzése az embernek h 2 különálló sztoriról van szó. Ok-okozat kitisztul...

Nekem minden elismerésem hozzá!!!!

Összes komment...