Regisztráció: 2007. szeptember 12. (15 év, 8 hónap)
Nem:
La vita davanti a sé Előttem az élet |
5 | 2021-01-09 | 3,3 (33) |
Szerdai gyerek The Wednesday Child |
4 | 2020-12-16 | 3,8 (100) |
Az általam látott verzióban a lány 17 éves. Persze ettől még nem indokolt a zuhanyzós jelenet. Összességében szerintem izgalmas volt, bár az tény, hogy egy-két irreális jelenet valóban belekerült. Én leginkább azt nem értettem, hogy az eddig kegyetlenséggel gyilkolászó banda miért nem próbálta leszerelni a szülőket, mikor megérkeztek? Hisz ők is szemtanúk lehettek volna, amiért a lányokat sem engedték el az elején. Ráadásul a kutya nem vette volna észre az erdő közepén, ha őket is megtámadják. Ezt persze csak a logika diktálná, isten ments, hogy egy ilyen borzalmat kelljen végignéznem.
Én örültem, hogy így alakult a vége.
Limupei: Hál'isten nem történt semmi ilyesmi, de nem is lepődtem volna meg, hisz tudok róla, hogy akadnak olyanok, akiknek a véleménye nem egyezik az enyémmel. Mindenesetre kedves tőled, hogy figyelmeztettél.:)
előzmény: limupei (#35)
Egyszerűen zseniális!! Nincs üres járat, s már-már sajnálja az ember, hogy véget ér. A nézőtér javarészt végignézte a feliratot, nem állt fel. Szerintem ez is magáért beszél. Százor inkább ilyen mese a gyerekenek, mint a távolkeleti giccsparádék.
Egyet kell értenem, nem túl jó képet sikerült festeniük erről a régióról, a lepukkant helyekkel és az általad említett többi tényezővel. Rendesen tömik az Amcsik fejét a hülyeséggel. (leszámítva a szocreál vonatot, amivel még sajna mindig büszkélkedhetünk...) Bár lehet, hogy csak azért érint érzékenyebben, mert a környéken van kicsiny országunk is.
előzmény: Gaby (#21)
Elképesztően jó, rég láttam már olyan filmet ami ennyire lélekreható lett volna. Mindenképp elgondolkodtató!
Fantasztikus tehetség Di Caprio, ezt jól reprezentálja e filmbeli szereplése is,akárcsak más, hasonló mondanivalóval bíró filmekben nyújtott alakítása. kKár, hogy a köztudat beskatulyázta a Titanic "nyálsztárjaként".
A kedvenc krimim lett. Audrey Hepburn pedig hab a tortán. Az egyik legizgalmasabb krimi, amit valaha is láttam!