Regisztráció: 2004. augusztus 2. (20 év, 2 hónap)
Nem: nem publikus
3 | 2018-03-05 | 4,2 (652) |
The Lovely Bones Komfortos mennyország |
4 | 2018-02-24 | 3,3 (469) |
Sorozatot kereshetek itt?
Ez nem egy fekete-fehér Bergman-film?
előzmény: aftur (#2356)
Betiltanám, vagy a posztereket levenném a nyílt terekből, mozikból, hogy kisgyerekek ne láthassák. A beteglelkűek pedig élvezkedjenek a horror-al -csak nehogy véletlenül egyszer megjelenjen nekik az Igazi Ördög maga. Nem jó kísérteni, nem jó nézni! Rettenetes ez a film ránézésre. Sajnálom a mostani 16 éveseket, hogy már az ártatlanságnak nyoma sincs bennük - én 35 évesen még érzem és látom ,hogy ez az ördöggel cimborálás mesterfoka! Ha meg valamelyik nem bírja/szereti a horrort, gondolom, kicsúfolják - hát, felhívnám a figyelmet, hogy a horror tiltólistás bizonyos köröknek, bizonyos embereknek.
Áthelyezve a(z) The Nun topikból.
Az ember szeretne sok ilyen pitét sütni.
Jó kis film volt, tetszett nagyon!
Elég közepes. Voltak benne szereplők, akiket szinte nem is értettem, hogy miért vannak benne. Pl az ikerpár (Tom Hollander). A két főszereplő még jobbra is képes.
Will Ferell karaktere pont kell oda, üdítően bunkó és szerintem nagyon jól játszik. Amennyit elvállalt a filmben, azt maximálisan hozza. A lányok közül a Gloria karakter nagyon idegesítő, de épp ezért, ő is jól csinálja. 13 éves film, amikor új volt, én még fanyalgó értelmiségi diákot játszottam, aki nem "aláztam le magam", hogy megnézzem- de azóta rendesen végignéztem, nem csak töredékesen és fanyalogva és igenis jó komédia! Nagyon jó! Mivel amerikai, ne európai humort várjunk tőle.
Nem szeretem Emma Watson-t és mégis megnézem ezt a filmet, hogy kicsit lelazítson. :)Meglátjuk.
Akkor se annyira zseniális.
Nekem csak néhány színész játéka tetszett benne.
Mi a bánatért értékelik fel ennyire ezt a bizarr filmet?!
A vágóhíd, mint a szerelem kibontakozásának helyszíne -elég erőltetett. Nem izgat, hogy milyen medvét kapott, akár gyémánt is lehetett- ez a film idegesítő és bosszantó.
Túlértékelt erőlködés. Egyedül az öreg hajléktalan meséjében volt valami megkapó. A két főhős idegesítőek.