oscarmániás

Regisztráció: 2007. augusztus 4. (16 év, 1 hónap)

Kedvencek

1 2023-09-14 ?
(3)

Összes szavazat...

2023-09-17 08:33:09 Piknik (2000) oscarmániás (4) #1

Hibátlanul hozza az ezredfordulós hangulatot, érzést, fiatalságot. Kultuszfilmes szavazásra csont nélkül jelölném.

2023-09-17 07:57:27 Lucky Girl (2016) oscarmániás (4) #1

Ne maradjon ismeretlen, ahhoz túl jó.
Felkavaró jelenetek egyeseknek, másoknak lehet hogy szemérmes. 99,99999 %-ban szöveg nélkül. Fempolipnak különösen ajánlott.
Amíg nem éri el a tíz szavazatot, senki ne rakjon ki több képet!

2023-09-14 13:38:04 [Általános fórum] oscarmániás #9972

Persze, persze. Ha nem az én problémám, akkor minek rágódjak rajta, ugyebár. :)
Csak eszembe jutott.
Meg aztán napok óta, reggelente találkozom a pókemberjelmezes cigány iskolással - akiről rögtön beugrott a szétgyalázott latina hableány esete a közelmúltból.
Aztán a részemről ennyi, mindenki azt csinál/gondol amit akar, csak ne másszon az aurámba. :)

előzmény: budaik (#9970)

2023-09-14 13:27:53 [Általános fórum] oscarmániás #9969

Nálunk a gimiben már korábban megoldódott a helyzet, a végzős osztályok egy emeleten voltak a női mosdóval, így a fiúk bejártak bagózni és csajozni, tojtak a kényes ízlésre, meg a budiszagra. És hát voltak vagány csajok is, akik nem egyszer-kétszer bementek a szünetben a férfimosdóba is a csávójukat osztani, szekálni...

előzmény: fempolip (#9968)

2023-09-14 13:15:59 [Általános fórum] oscarmániás #9967

Erről eszembe jutott, amikor a kilencvenes években gyűjtöttünk a kárpátaljaiaknak, meg az erdélyieknek, és a harmadik világbeli katasztrófasulytottaknak. Kérdem én: de hát nekünk is szükségünk volna ezekre a dolgokra. Erre jött a válasz: ha kint látják, hogy segítünk, hamarább érkezik onnan is segítség. Ugyanez a demagóg gondolat ébredt föl bennem, mikor olvasom, hogy a leterhelt eü. rendszerünkből indultak orvosok messzi vidékekre (Erdély, Afrika, Ázsia).
Szóval nem lehet rövidlátó az ember. Pl. Ha autonómiát akarunk Székelyföldnek, minden hátrányos helyzetben lévő egyént/csoportot pozitívan kell diszkriminálni. Ha én szeretném, hogy pártomat fogják, mikor a hatalom földre nyom, ki kell állnom a .... és itt hosszan lehetne felsorolni az elmúlt tizenhárom év tiltakozóit.
A túlzott médianyomulás meg már csak ilyen, negyven év alatt nem lehet megszokni. Szelektíven kell nézni a híreket, valószínűleg a kiragadott példa nem is nekünk átlagos adófizetőknek szól, hanem a díjakról ítélkezőknek, csak gondolnak a rajongókra, akik közé nem tartozok, ezért is találkozok itt a fórumban a témával.
El kell engedni, hogy a világ változik, tegnapelőtt még Pom pom meséi és Benedek apó, ma meg már Mancs őrjárat és Bogyóék, és ezen képtelenség változtatni.

előzmény: budaik (#9964)

Hiteltelen, hogy ennyire kevesen jelezték eddig pontozással, hogy látták ezt a szinkronizált házaspár+ kastély+okkultista+thriller kombinációt. Boszorkányosdi macskafóbiásoknak. Hd minőségben a legélvezhetőbb. Jó randifilmnek is. Az egyszeri próbát mindenképpen megéri, végig érezni a borzongtató feszültségecskét, de a Rosemary-n szocializálódott többség elszundikálhat.

Öregasszony thriller. Egészen véletlenül hozza egyes régi magyar fekete-fehér tévéfilmes krimi hangulatát. Ez egy olyan film, amiben minden fanyalgó megtalálja a keresett csomóját, az élő fát, amibe bele lehet kötni. A négyes osztályzat, vagy a kultuszfilmes hagyomány túlzásnak tűnhet, a reálisabb a hármas alá. Csak saját felelősségre nézendő.

2023-09-10 20:34:47 The Kiss (1882) oscarmániás (2) #3

Korai szexuális kizsákmányolás, semmi köze a leszbizéshez.
A készítés körülménye sokkal érdekesebb lehet. Remélem a Nope folytatásában sort kerítenek rá.

2023-09-09 09:38:49 [Megérdemelte-e az Oscart...] oscarmániás #11859

Bolsonaro pajtás engedélyével biztos....

előzmény: ryood (#11858)

Oliver Reed jelenléte érdekes gondolat, ötlet; ha a film kultikussá válna, jó ajánló a színészi munkájának megismeréséhez a 2000 utáni generációknak. Meredek filmváltozat, szőrét hullajtó rókabőr, és a közepe tájékán ijesztően laposodik, ám aztán a végére merészel többet nyújtani. Nem túl vicces, nem túl véres, a rendőrös poénok nagyon gyengére sikeredtek. A lábfétis magával ragadó, de ami igazán tetszett, az a rendelőben uralkodó bajtársias hangulatú közösség. Megéri, filmőrülteknek.

Összes komment...