Regisztráció: 2007. május 23. (16 év, 4 hónap)
Nem:
The Thin Blue Line A keskeny, kék vonal |
5 | 2015-10-05 | 4,0 (27) |
A Brief History of Time Az idő rövid története |
5 | 2015-10-05 | 3,7 (11) |
The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara A háború ködében |
5 | 2015-10-05 | 4,0 (36) |
Encounters at the End of the World Találkozások a világ végén |
5 | 2013-11-11 | 4,3 (45) |
Tootsie Aranyoskám |
4 | 2013-11-11 | 3,9 (373) |
hosszú idő óta magasan a legszarabb, de még éppen föl nem állok a tévé elől film.
az megvan, mikor az elején egy bézbólütős ember szétveri a monitorokat rablás közben? na kábé annyi értelme van a filmnek is.
nem tudom nem elmondani minden filmjénél, de nem hiszem el, hogy ő csinálta a trainspottingot is.
1 ok, gondoltam persze, és ez így rendben is van akkor. sajnos pythonba én nem nagyon tudok kommitolni :S
2 persze, nem kötelező api kifele, de attól még nem jobb a jelenlegi fórum urlje úgy, hogy
a, /forum/186?reply=34432
b, /forum/186/reply/34442
c, /forum/kritikus_kod
stb.
mégiscsak rugalmasabb maradna az api, ha ugyanarról az urlről content-type-ot állítva kérhetnék htmlt, jsont vagy akár xmlt, és ha egyelőre nem is lenne más, mint html, a lehetőség megmarad, és veszteni való meg nincs. a html amúgy is csak egy megjelenítési forma, a jelenlegi példánál maradva a fórum tartalma a resource.
ugyanakkor nem tudom, hogy ez mekkora effort a kiválaszott frameworkkel. play-jel, spring mvc-vel egyáltalán nem lenne az, tuti van pythonos action based webes framework is, nem?
ebben a restes világban van némi tapasztalatom, ha mégis ilyen irányban indulnál el, tudok segíteni pár kérdésben. remélem amúgy, hogy érthető, amit mondok, nem a natív appra akartam kihegyezni a kérdést!
3 igen, ezt mondom, uxra kell rágyúrni, a többi már részletkérdés. css bármikor módosítható, a szerkezet kissé időigényesebb.
előzmény: cucu (#32)
1 ez a pythonos stack nem határolja be nagyon a fejlesztők számát? mekkora a hazai python-közösség? sajnos én inkább a jvm-világban vagyok otthon, mostanában play! framework scala/java. milyen szempont döntött a python mellett?
2 a kiválaszott framework, megoldás mennyire restful? egy tisztán restful apihoz talán könnyebb új klienst írni: android, ios stb., hogy más előnyről ne is szóljunk elsőre.
3 sztem a UI kicsit idejét múlt. főleg a szerkezet, de maga a színvilág, dizájn is felülvizsgálatra szorul, utóbbi talán ízlés kérdése, de az elsőnek illik követnie az aktuális trendeket.
a hozzászólásokat elnézve két dologról beszélünk:
1 feature requestek
2 alkalmazás újraírása
a kettőt el kellene választani egymástól, mert akit az 1-es érdekel, azt a 2-es nem, a 2-essel kapcsolatos dolgokba csak beleszemetel. ráadásul a githubon mindenki nyithat feature requestet, bár azt elismerem, hogy csak ezért talán nem fog regelni az, aki nem ismeri az oldalt.
BVSC kilóg nagyon, értelmetlenné teszi az utolsó opciót.
whoopy goldberg
a furcsa, hogy ahhoz képest, amit a kosaras naplójában láttam tőle, nem fejlődött. de az nagyon korrekt volt annyi idősen.
csak a pontosság kedvéért: van a normál film és van a kardozós-baszós-pattogatott kukoricás. művész, művészi nincs :P
A keresztapa az egyetlen könyv, amely filmben jobban tetszett.
egyet kell értenem, és bár az alpok-jelenet nélkül is található rajt fogás, az nálam nagyon kilóg.
előzmény: BonnyJohnny (#2)
rég láttam ilyen bátor és jó filmet. tisztelgés herzog, kuroszava (egy az egyben van egy jelenet a derszu uzalából), tarkovszkij (andrej rubljov, vizes, lovas jelenetek) előtt. nem gondoltam volna, hogy erre valaki ad pénzt a 21. században.