Zsolti-kun

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2024. június 11. (1 hét, 6 nap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Kedvencek

Műfajok: anime, fantasy, horror, kalandfilm, thriller, vígjáték

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1988
Lakhely: Budapest-Csepel

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2024-06-11 08:41:48 Alien: Covenant (2017) Zsolti-kun (?) #217

Nem. Az eredeti xenók több-ezer évesek, de előbb pont leírtam már független kommentbe. Az a beszivárgó spóra pedig valójában magyarázatot ad az arctámadókra és az embriókra is, részemről ez az egyetlen pozitívuma a filmnek. Az embrió kialakulása soha nem lett megmagyarázva, komplett embriótasak elhelyezése pedig nem illik légútba és nyelőcsőbe sem.

előzmény: Nordbright (#173)

2024-06-11 08:30:33 Alien: Covenant (2017) Zsolti-kun (?) #216

Az eredeti xenók több-ezer évesek, a Covenant könyv jobban rávilágít erre David szavaival, a Promi utal is a keletkezésükre, ezzel elmondtam mindent az aggályokhoz. Ettől függetlenül haragszom a filmre, számomra ugyanúgy David rontotta el, és már a Prominál sem tudtam mit kezdeni David-del. A Covenant pontosan onnantól csúszott lefelé, hogy ő megjelent.

Ez egy kis eredettörténet és két rövidfilm "csodálatos" összegyúrása két sorozatból. (Persze az amerikaiknál a sorozatok is össze lettek gyurmázva.)

előzmény: tarax (#1)

Ez a közösülés akkora őrült gondolat, amilyennel még nem találkoztam! Mégis mivel és hogyan? Leszbikusságból pedig sehogyan sincs gyerek. Az tény, hogy nagyon furcsa vonagló testrészek vagy idegenek zöme van ott... Én sem jöttem rá soha, hogy a készítők ezzel mit akartak mutatni. Ha valakinek van erről gondolata, akkor érdekelne. De Ripley előtte is mondja, hogy érzi a királynő fájdalmát. Én arra gondolok, hogy a kiszabadulásig a tudósok fejlesztették a megfelelő irányba és utána az új génektől megváltozott. A hibrid az, ami vonzódott hozzá... De most belegondolva nincs magyarázat arra, hogy a lények hogyan szabadították ki még a királynőt is. A mozisorozat teljes második fele tele van megmagyarázhatatlan hibákkal.
Egyébként ha valaki ennyire durván nem tudja helyén kezelni a filmet vagy a 3.-4. filmet együtt, nyugodt szívvel gondolja rémálomnak. Részemről is úgy könnyebb elfogadni és élvezni. Egyébként sem tudják 32 évtől megmagyarázni a 3. Alien elejét, ezt beismerték, illetve az "Aliens: Awakening" tervezetétől kezdve rémálomba is tették. (Stúdió által engedélyezett képregényekben már nem canon.) Más kérdés, hogy valaha elkészül-e. Pedig ezután főleg szükség lenne rá.

Összes komment...