fempolip

Tapasztalat: 26003 film
Kompetencia: 256 film
Súly: 32403
Regisztráció: 2022. január 24. (2 év, 2 hónap)
Kedvencnek jelölték: 7 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Shotgun Wedding
Ásó, kapa, géppisztoly
2 2024-04-23 2,0
(10)
Hypnotic
Konstrukció
3 2024-04-23 2,5
(52)
They Turned Us Into Killers
 
3 2024-04-23
The Forbidden Dimensions
 
2 2024-04-23
The Appointment
 
3 2024-04-23
Santet 2
Wanita Harimau
3 2024-04-23
Santet
 
3 2024-04-23
Project Dorothy
 
3 2024-04-23
La noche de los asesinos
Night of the Skull
3 2024-04-23
Juego de brujas
 
3 2024-04-23

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Nem vártam semmit de azt megkaptam. J-Lo mint fiatal...? Eléggé kilóg a lóláb. Ötvenes nőknek a tökéletes (kamu) szerelmeről, 1-2 kicsit pukkanó fegyver a két órára lábhoz idomított férfiaknak..hogy ne horkoljanak nagyon a moziba. A poénok laposak, a karakterek unalmasak, betétdalok fülemen be és zonnal ki..az idióta hangeffektek pedig jelzik hol mit kellene éreznünk...esetleg nevetni..
J-Lo feneke még mindig 5 csillagos a film meg egyes..tehát átlagolva kettes de mivel a film extra rossz, de fenékmutogatás is kevés.
A hozzászólásomaig nem kell komolyan venni, maximum csak annyit hogy ez sajnos 50+os nők kivételével nem hiszem hogy annyira sok embert érdekel.

Nagyon jól hozta a második részt ez a folytatás, bár sajnos tökéletes nem lett számomra.
Az első az minden kérdőjel nélkül 5 csillagos.
Itt ugyanazt lőtték el.
Nekem pedig kettő nagy hiba, mint kérdőjel világít a fejemben. A moziban még csak az egyik tűnt fel, kiadáson, már a második is szemet szúrt..vagy inkább fület.
A kisebbik hibával kezdeném, az pedig hogy HOL VANNAK A DŰNE FÉRGEI? Jó persze feltűnnek..de kinek volt elég belőlük?
A második viszont már sokkal súlyosabb, az pedig a rettenetes és rettenetesen közhelyes beszélgetések. Legfőképpen Atreides és Chané között. A legrosszabb, legbugyutább romantikus filmek jutottak eszembe erről.
Szerencsére nincs sok, de nekem így is megfeküdte a gyomrom.
A látvány fantasztikus, a színészek rendben vannak, bár azért egy kicsit megtöltöttebb karaktert kaphatott volna a főszereplő, mert nekem mindent visz a Harkonnen család.
A pár átrendezés, hogy talán a történet jobban gördüljön, nem zavart, de remélem a III. részben bepótolják.

Elképesztően hosszú, és ahhoz képest hogy kettő és fél óra, nem nagyon tudok meg sokat a szereplőkről, talán az inditékaikről. A fejlődése kb a főszereplőnek van, de igazán senki nem került közel hozzám, teljesen rideggé vált ezáltal az alkotás. Az különösen nem segített hogy legalább kettő lezárása volt a filmnek.
Nekem az erdős rész egy csúcspont volt, ott megragadta a fantáziámat a film, de pl a viadal olyan szinten zéróra sikerült(gondolom szándékosan, nehogy a főszereplökről elvigye a hangsúlyt) de mégis túlnyújtott hogy oké-oké..de nem éreztem a feelinget benne.
Samu karaktere..vagyis nem Samu..na szóval a rinyáló jóbarát pedig lehetett volna jobban kibontva...
Nagyon sajnálom mert az első filmet imádtam, a második is jó volt, és gondoltam tanulnak a 3. rész felesleges elnyújtásából. De nem :(

2024-04-04 13:28:19 Knights of Badassdom (2013) fempolip (4) #3

Ez valami elképesztően nagy hülyeség. Ezen sorok írása után megnézem tényleg vannak-e ilyen bulik...
Szín józanul szerintem értelmezhetetlen hülyeség. Ráadásul kocka sem vagyok, de mégis totálisan betalált, óriási cringe hangulat. Azt sajnálom a CGI és maszkok pofozására nem kaptak több pénzt. Sajnos az ront az élményen.
Ja és miféle Black Metal? Jobb esetben egy keményebb Heavy..vagy Heavy Doom..
Mindent bekapkodva, belélegezve, legurítva a torkomon szerintem tökéletes lenne.

Csakis az eredeti, ahhoz meg is jött a kedvem. Itt is az a gondom mint megannyi új filmnél..hogy el van nyújtva...minimum 15 perc kuka. Mert érdektelen. A CGI néhol rettenetes, az egész olyan tengős, lengős. Üresjáratok, hanyag kidolgozás, és párszor mintha az lett volna az érzésem, valamit levágtak..
Gyenge 3 csillag.

Vicces lenne ha, emlékezetes lenne ha..de mindig ott van a ha..az elejénél még a humor kellő mértékű és a két izomagy Cena valamint Cavill de főként Cavill és Rockvell cseréje humoros, ötletes. Idővel ez is kifullad. A sokadik csavarnakszánt valami fárasztó, humor elmarad, és a kettő és közel még 20 perces jáékidő unalmassá teszi. Tele töltelék jelenetekkel.
Valamiért azt gondoltam hogy egy szuperkém macska lesz, meg még nagyobb elborulások. De ez így elképesztően gyenge.

2024-03-28 13:13:35 Wilkolak (2018) / Werewolf fempolip (4) #1

Nos, szerintem valahogy így kell egy igazi horrordrámának súlyt adni és nem csak hisztériát körülötte, hogy mi az alapja. Nem is látnám, hogy olyan sokan ismernék, hát kicsit népszerűsítem. Kemény alaphangulat, drámai jelenetek, szerethető valós karakterek és csodálatosan vitték át a vászonra. Eléggé megedzettem magam, de így egyben, felvezetve pár dolognál azért felszisszentem, drukkoltam. Azért nem minden alkalommal fordul velem elő ilyesmi. Sőt legtöbbször, legtöbb filmben a negatív karaktereknek kezdek szurkolni, mert annyira idegesítő pár “áldozat”.

2024-03-24 14:48:33 NSFW (2015) fempolip (3) #1

Link: https://www.youtube.com/watch?v=x4BSuQJDuLQ

Na most ez nem tudom dícséret, vagy épp ellenkezőleg. Valamint hogy ekkora tényező lennék :D
Nekem ez a film a totális semmi..szóval ne várj bármit is..nem is tudok mit írni..mint vaknak elmagyarázni hogy milyen a szivárvány. Olyan érzés ez a film.

előzmény: GothMan (#2)

A valaha látott legrosszabb horrorfilmek között van ez a ...valami..
Még a leggagyibb CGI monster horror filmek, amikre egy rekesz sör árát áldozták is jobbak ennél. Az amatőr filmek pedig egyenesen zseniálisak ehhez képest.
Nincs semmi ebben a filmben. Talán álmodozó nőknek (vagy férfiaknak) jöhet be, mert sportos és vagy szépfiúk járkálnak, amolyan szexisen vagy mi, egész végig..
Ed Woodnak ezek után Oscart!

Összes komment...