Joeker81

Tapasztalat: 844 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 844
Regisztráció: 2021. január 6. (5 hónap, 1 hét)
Kedvencnek jelölték: 4 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: ?
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Security
Biztonság
3 2021-06-18
Wish Dragon
A kívánságsárkány
4 2021-06-16 ?
(4)
What's Wrong with Mom?
¿Qué tiene mamá?
3 2021-06-16 ?
(8)
The Confession
 
4 2021-06-16 ?
(9)
Blund's Lullaby
 
3 2021-06-16 ?
(4)
Matches
 
4 2021-06-16 ?
(6)
La dame dans l'auto avec des lunettes et un fusil
Hölgy az autóban szemüvegben és puskával
3 2021-06-14 ?
(7)
Xtremo
Xtrém
3 2021-06-13 ?
(3)
Water for Elephants
Vizet az elefántnak
4 2021-06-13 3,4
(211)
Godzilla vs. Kong
Godzilla Kong ellen
3 2021-06-12 2,5
(110)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Sziasztok!

Az alábbi két film esetében két cikk duplikált, kérlek az egyiket töröljétek.
- Természetes fény: [magyar.film.hu] Besároz és magával ránt a mélységbe Nagy Dénes háborús filmje,
- Palm Springs: [filmsor.net] Palm Spings filmkritika (safranyn)

Köszönöm!

Egyetértek. Simán el tudok képzelni egy hasonló univerzumot, mint a The Walking Dead esetében. Ugyan így vagyok a szintén a Paramountnál lévő Cloverfield-franchise-val is (crossover perhaps?).

előzmény: bambula (#4)

Mekkora kihagyott ziccer! Sébastien Japrisot jóféle sárga borítós-krimijéből egy nagyon gyenge adaptációt sikerült összehozni. Amatőr színészek - pedig az elején Freya Mavor, a főszereplő egész ígéretesnek tűnt -, amatőr rendező és gyatra forgatókönyv...kár érte. A próbálkozást, és az operatőri munkát értékelem, de így is csak egy gyenge hármas nálam.

Ez nem a Fűrész hagyatéka számomra, mivel szinte nyomokban sem emlékeztetett egyik korábbi Fűrész-filmre se, sem hangulatában, sem szellemiségében. Egyedül a csapdák voltak itt is igazán érdekesek, bár eléggé lehangoló volt az, miszerint egy másodpercig sem volt kérdéses, hogy egyik áldozat sem menekülhetett meg, és ez bizony egy újabb szög volt a "lehetett volna akár jó film is" koporsójába. A gyilkos alapmotivációja lerágott csont, unalom a köbön. Rontott az is a helyzeten, hogy a film olcsónak hatott végig, mint egyfajta kisiskolás fanmade produkció, amit sikerült tetézni a full pocsék színészi játékkal, bakikkal és logikai buktatókkal. Chris Rock annyira rossz volt, hogy az valami őrület! Egy infantilis-retardált gyerek, aki botox és helyi érzéstelenítés kombóját kapta arcba, amitől felváltva hol motyogott, hol pedig éppenséggel artikulálatlanul ordibált végig a filmben! Attól nem lesz drámai az alakítása, hogy hülye gyerek módjára próbál keménytökű feka zsarut utánozni üvöltözéssel, két forintot nem érő aranyköpésekkel és olyan nézéssel, mint akinek éppen fáj az aranyere. Ráadásul az apját alakító Samuel L. Jackson is annyira illet ebbe a filmbe, mint a sivatagban síelő hóember....kapunk tőle néhány szokásos motherf*ckerozást és egy tiszteségges megdöglést a végén, ennyi. Az egészet pedig izzadságszagú erőlködéssel áthatja a jelenlegi amerikai társadalmi és szociális problémák lufijának áporodott levegője, ami szintén nem segít azon, hogy ez egy jó film legyen. Ha ez a hagyaték, akkor könyörgöm ássuk el ezt a franchise-t, mert kezd büdös lenni a teteme. Egy nagyon gyenge hármas nálam.

2021-06-11 08:27:23 Awake (2021) / Ébrenlét Joeker81 (2) #1

Érdekes alapötlet+rossz megvalósítás=Netflix

2021-06-10 11:29:33 Great White (2021) Joeker81 (2) #3

Alapvetően egyetértenék veled, sőt én örülnék a legjobban, ha nem kellene olyat leírnom egy filmhez, hogy "felesleges". De ez az alkotás sajnos az, pontosan azért, amit te is leírtál az elemzésedben és az összegzéseddel is ezt támasztod alá számomra:"egyszerűen hiányzik belőle minden, amitől emlékezetessé tudna válni". Cápás filmek kedvelőjeként én sajnos egyáltalán nem találtam szórakoztatónak, és sokallom is azt a 3,9-es IMDb átlagot - megy az majd lejjebb is. Ehhez a műhöz képest, a 47 méter mélyen 2, mint az elmúlt időszak egyik legutóbbi említésre méltó cápás témájú filmje jóval erősebb, amiben legalább van némi eredetiség is a vak, barlangrendszerbe szorult cápák miatt, és minden inkább adott egy szórakoztató(bb) cápás témájú horrorhoz.

előzmény: Edwest12 (#2)

2021-06-10 00:02:46 80 huszár (1978) Joeker81 (5) #13

Hihetetlenül erős és csodálatos film! Gyönyörű helyszínek, parádés dialógusok, mellbevágó jelenetek és nem utolsó sorban igazi színészek - nem úgy, mint a mai többség - akik sok esetben emberi oldalukat is beletették a filmbe. Szinte elfelejti a néző egy idő után, hogy nem a valóságot látja, annyira átható, kézzel fogható a küzdelem, végig érezni lehet a kemény munkát mind a szereplők, mind pedig a lovak részéről. Hihetetlen, hogy mi ilyen filmet is tudtunk készíteni, és ehhez képest hol tart a mai magyar filmipar. Ezt nézd meg inkább az Elk*rtuk c. szenny helyett - ami akár a jelszava lehetne a filmiparunknak (is) -, ha igazi magyar értéket akarsz látni. Nem hibátlan alkotás, viszont időtálló, a hatása pedig elementáris, ezért maximálisan jár neki az ötös!

2021-06-06 11:13:19 Tom and Jerry (2021) / Tom és Jerry Joeker81 (3) #2

Teljesen rendben van ez, nem tesz túl és nem is kevesebb, mint bármelyik egész estés Tom és Jerry rajzfilm. Családi szórakozásnak ugyan úgy elmegy, mint bármelyik animációs/élőszereplős kereszt, mint a Hupikék Törpikék és társai. Amit nehezen viseltem az a gagyi, folyamatosan túltolt, egyáltalán nem ebbe a mesébe illő hülyegyerek-rap betétek, a legnagyobb baromság volt ilyen "zenét" beletenni. Természetesen a film nem ér fel a kategória szerintem legjobbjához, a Roger nyúl a pácban c. filmhez, de azért egyszeri szórakozásnak ez is elmegy. Kár azon fanyalogni, hogy nem mutat újat..mi fenét is tudna újat mutatni a megszokott macska-egér csihi-puhin kívül. De gondolni kell az új generációkra is...hiszen egy újszülöttnek minden vicc új. Szóval, ha nem teszed magasra a lécet, - miért is kéne ez esetben - akkor még talán jól érzed magad a nézése közben, de legalább is a gyereked, aki még csak ismerkedik a Tom és Jerry páros kalandjaival, neki valószínűleg tetszeni fog. A 9 évesemmel én jót rötyögtem rajta, és a közös élmény, az együtt eltöltött idő minden kincsnél többet ér.

:D:D - Az ADS Service forgalmazásában itthon is láthatjuk a Willy's Wonderlandet Willy mesevilága címen, magyar szinkronnal, minden bizonnyal a mozikban. - sg.hu

Összes komment...