Regisztráció: 2020. augusztus 6. (1 év, 10 hónap)
Nem:
Legjobb tudomásom szerint As Far as I Know |
3 | 2022-05-20 | 3,7 (55) |
The Northman Az Északi |
4 | 2022-05-19 | 3,6 (146) |
Doctor Strange in the Multiverse of Madness Doctor Strange az őrület multiverzumában |
3 | 2022-05-16 | 3,4 (139) |
(500) Days of Summer 500 nap (nyár) |
5 | 2022-05-06 | 4,0 (997) |
Hát én ezt most így egy az egyben az általános népharagot elkerülvén szűkszavúan csak eképpen merném kritizálni: minek?
Annyira brutálisan infantilis, hogy megkockáztatom, animációként sokkal jobban működött volna, mint élő szereplőként.
Könnyed olasz vígjáték idegesítő, sablonos közhelyekkel és karakterekkel az önmegvalósításról.
Vagy egy reklámfilm a holisztikus gyógyászatnak.
Olyan meh...
Amúgy tök para az egész nő is meg a sztori is, hogy egy ember milyen könnyen meg tudja vezetni a tömeget. Bár a történelem folyamán nem először fordul elő az ilyen.
Talán ebből is készül majd egy rendes thriller és akkor anya taylor-joy majd beköszön a szerepért.
Cuki!!
Nem egy nagy eresztés, de Diane Lane miatt érdemes megnézni.
Hiányoltam a vígjáték vonalat.
Én, mint a vhs korszak gyermeke, annyit tudok mondani a filmről, hogy még mindig jobb és ikonikusabb ez a filmje Jean-Claudenak, mint a Fekete sas.
Akkora nosztalgia faktor ez a film, hogy arra nincsenek szavak.
Emlékszem kis tökös koromban a rongyosra nézett VHS kazettákról próbáltuk a mozdulatokat elsajátítani, hogy aztán iskolai szünetben rendezzünk egy kumitét. :D
Bár így az évek távlatából sokat kopott a film, és megannyi sablon karaktert láthattunk már más stílusú filmekből, amit ez a film is felvonultat.
Jó volt újra látni!
Kezdő agorafóbiásként mélyen megérintett ez a film. Az a jelenet, amikor és ahogy készülődik az otthona "elhagyására" azt teljesen meg tudom érteni.
Csak nekem 10 percig tart szemezni a kilinccsel. :D
Nem tudok nagy litániat írni róla, de összegezve az egészet ez egy könnyed kis középszerű thriller.
Nagyon Tv film hangulata van, de azért egynek elmegy.