Regisztráció: 2020. május 16. (2 év)
Nem:
4 | 2021-10-16 | 4,1 (266) |
Kontroll |
2 | 2021-09-27 | 4,1 (1549) |
fordulataiban kb mint egy Sono Sion film:D
csak az elozetest lattam nem dobok csillagot de az egy rak lesz valsz
motoros eses, oklosok a folyoson, heves kuras, zuhany alatti seggvillantos mental breakdown
kozbe szinpadiasan kimert sulyos mondatok
kozbe minden szaros megalloba plakatjan kb kingkong vs godzilla vicsorog xd
temaja NE DROGOZZ:)
nem ertem h miert csak ennyi az ertekelese. 100x jobb barmelyik mesenel, eszmeletlen latvanyos, nem gyerekesen vicces (nem ilyen minionos gru formedveny vagy a akar a Marvel filmek "haha nem hoztam pelenkat" szintu odaszolasai)
mondanivaloja is van nem giccsesen eloadva olyan egyszeru zen tanitas modjan
a karakterfejlodes paratlan mindket oldalrol nem csak a pandaerol
hideghal 2 de azert az jobb
Nagy kutyaszar filmxddd
Kylo ren kellett vna fohos legyen elejetol fogva, o az EGYETLEN szinesz az EGESZ starwars sorozatban
Egyenesen bantam h elovette ujra azt a "nevetseges maszkjat"
legjobb sw film!
diszlet: szar, egyaltalan nem starwars-os
allatkak: bugyuta gagyik
poenkodas: fapados marvel higfos
DE SIKERULT MEGLEPNIE
es ezzel nem vetekedhet semmilyen hangulat, helyszin, stilus, zene: ha vegig tudom hogy han solo terpeszben lelohet 6 rohamosztagost a folyoso kozepen serules nelkul, sulytalan minden
leiat hagyni kellett vna megdogleni es 4 csillag
A képek, a színek, a hangulat nagyon profi és meglepően időtálló, nem a "régi scifi" hatást keltik (szerencsére katódcsöves képernyőből is kevés van benne).
De a cselekmény és az izgalom fokozása CSAPNIVALÓ SZ@R. És erre nincs mentség drámaírás már a görögök óta van, nem mondhatja senki, hogy "ez akkor még új volt".
A Halálcsillagos fogócska a film mélypontja, mintha a Scooby Doo-ból látnék egy ajtónyitogatós futkározást. Obi wan bújócskázása a zegzugokban, majdem félórán keresztül, a Cartoon Networkben megállná a helyét, itt iszonyat súlytalan. Pedig egy beöltözős álcázós betörés simán tudna feszült, izgalmas lenni, legalább egy picit. És azok a terpeszállásos lövöldözések aah, hogy vegyem így komolyan a menő scifi lézerfegyvert, ha a szereplők se félnek terpeszbe eléállni.
Lények nagyon jók, változatosak: van egy wookie, aki úgy néz ki mint egy medve-majom, full adom, de miért viselkedik úgy is? Miért egy plüssmedve végig, akit meg is simogatnak:D Miért nem lehet értelmesebb, vagy bármi szerepet adni neki? (ugyanez Jar Jar Binksszel is)
Egyszerűen ez a cselekmény nem méltó ehhez a hangulathoz, érzéshez, amit megalkottak a díszlet-/zene-/designfelelősök. És nincs az a pénz, ami oltárán be lehetne áldozni ezt a szellemi bravúrt, valami alfőnöknek asztalra kellett volna csapni. Ez a sztori kb egy 5 éves gyereknek készült. De akkor meg minek vannak benne a szenátus, delegáció, politika, köztársaság stb. szavak? hmm smh
Nem vágom ezt a nagy "elemi félelem dolgot" se itt se az Elm utcában sem bárhol máshol más klasszikusnál.
Ráfanyalodtam a Fűrész 1 re, a Démonok között (The Conjuring) re is, hogy ne csak a régi naagy horrorokat minősítsem, de ehh.
Ezekben a rávezetés, mint ebben a filmben is, ok ok elmegy. Viszont a nagy kiteljesedés, a jumpscare, a nagy reveal részekhez elérvén röhejesek.
Várnék valami zsigeri tébolyt, valami leírhatatlant, lehet meg se kéne mutatni semmit nemtom... de ez így sz@r.
Visszakanyarodva csak ehhez a filmhez: képek, atmoszféra zseni. Félhomályhoz nagyon értettek a díszletesek! A stroboszkópos szellőzők, kézikamerás loholás, lihegés fullos!
Csak a megijesztés meg mellé az a hülye butyuta durranó hangeffekt ne lenne.. smh
am ense vagom miert akkora kult
- poenok kozelse akkorak mint mas magyar animacios tarsaiban
- "4 gengszter" dal elmegy de az is inkabb csak kirivik az osszkepbol mert amugy nem musicalrol van szo
- megjelenitesre, kullemre, hangnemeben modern scifi ambicioi vannak marmar ilyen modern akira-s anime szeru de full nem izgalmas vagy porgos vagy badass vagy barmi amit legalabb elvarna az elozoekert cserebe egy tizeneves kissrac vagy egy intravenasan csillagkapun viasat6-on 024 csungo csaladapa
hanem kis marhaskodas uldozgetem idemegyek odamegyek az egesz semmi extra
idk smh
elnéztem volna az utolso 10percet 30percben is, reszletesebben kidomboritva annyira jol esett xdd Trier visszafogta magat vagy mi tortenhetett ¯\_(ツ)_/¯