Markoo

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2019. március 14. (2 hónap, 1 hét)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: ?
Születési év: ?
Lakhely: ?

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2019-03-16 12:04:09 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Markoo #24108

Kedves Pietro!
Én inkább befejezem, mert látom rossz emberrel probálok bármiről is beszélni. Nincs értelme, mert ugyan én csak írtam valamit, (amiben lehet hevesebb én fogalmaztam esetleg a végén) de látom hogy szerinted én egy beteges fan, jobban mondva “szektás” vagyok, és nem tudsz leszakadni a regisztrációs témáról. Ha esetleg lenyugodtál, és úgy gondolod, hogy ezektől eltekintve tudnál értelmi beszélgetést folytatni, és megvitatni ezt a dolgot akkor kérlek szólj! Ha pedig nem szeretnél erre több időt fordítani, akkor pedig örültem, hogy leírtad a véleményedet! Illetve kedves Kempesbaba! Mivel nem ismertem az oldalt, ezért nem kommentáltam nyilván semmit, de mindenben van valami jó, mert pl, ha ez a film nincs, akkor lehet nem találok rá erre az oldalra. Szóval majd, ha olyan film lesz amiről szeretnék kommentet írni, vagy véleményt, akkor mindenképp fogok! Szóval én is támogatom, hogy minnel többen írjanak ide :)!

--
Áthelyezve a(z) Leaving Neverland topikból.

2019-03-15 01:36:42 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Markoo #24103

Kedves Pietro! Nézd! Nem fogok elkezdeni, most itt nagy vitákba belemenni, mert nincs értelme. Ez sose fog kiderülni. Nekem egyel a filmem egy a problémám, hogy bár nagyon szépen kidolgozott, és felépített film, de számomra fél dokumentum film. Másrészt meg az emberek annyit tudnak róla, hogy a zenéje, meg a pedofil vádak, és most egy bizonyítékokban hiányos 4 órás film, és ez biztos így van. Közben azt se tudjak, hogy anno Wade Robson amikor az első pereskedő tanuzása volt mennyire ellent mond magával néha, és nem egyeznek a dolgok. Szóval akkor ennyi erővel ő se kóser. Akkor viszont így bizzon benne az ember? Akkor most így kinek van igaza? ..... ezt már nem fogjuk megtudni.....

--
Áthelyezve a(z) Leaving Neverland topikból.

2019-03-15 00:01:28 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Markoo #24101

Sziasztok!
Azt gondolom, hogy egyes megjegyzések azzal kapcsolatban, hogy mennyire gyomorforgató azt azért nem gondolnám. Hiszek gondoljunk bele. Aki esetleg kevésbé járatos, hogy mik hangzottak el az akkori Wade Robson kontra Michael Jackson tágyaláson azoknak elmondom, hogy semmi új dolog nem hangzik el a filmben. A tárgyaláson Robson mindent említett. Anális közösüléstől kezdve, a közös maszturbáción át mindent. Én is láttam a filmet, és esetleg azok az emberek, mint a többsége, hogy imádja a zenéjét, és tudja, hogy voltak ilyen vádak Jackson ellen, azok könnyen ezután a film után gondolhatják, hogy nagyban feltételezhetik róla, hogy az volt. Aki viszont egy picit is jobban utána járt annak akkor is akadnak érdekes dolgok, amik miatt nagyon zavaros például Wade Robson.
Kezdve egy egyszerű dologgal: tényleg annak kéne hinni, aki anno végül kiderült, hogy mindenkit becsapott, de most a halála után igazat mond? Ráadásul ott hazudott, ahol nem nagyon szoktak hazudni, mert komoly következménye van.
Nézzünk is egy felvetést ami miatt nem lehet megbízni például Wade Robsonban:
1. 2013-ban mikor berobbant, hogy mivel vadolja Jackson-t, akkor elmondta, hogy telefonon tréningezte, mind az 1993-as, mind a 2005-ős meghallgatás előtt, hogy mit mondjon:”Szerepjátékot játszott és azt mondta nekem: “Azt mondják, hogy mindezeket a gusztustalan szexuális dolgokat csináltuk. Sosem tettük ezeket, igaz?” Hangzott el a telefonban. Ahogy említettem 2005-ben is amikor már felnőtt ember volt. Másik beadványban azt állítja, hogy 2012 májusáig azt hitte, hogy ezt a szeretet megnyilvánulása kettőjük között. Teszem fel a kérdést! Akkor hogy lehet a kettőt összeegyeztetni azt, hogy kettőjüknek a szeret jeleként adta elő, de a bírósági tárgyalás ideje alatt a gusztustalan szexualis dolognak hívta, szintén kettőjük beszélgetése közben. Felnőtt emberként nem esett le, hogy “akkor ez nem is a szeretet jele? Lehet itt valami baj van?” Majd utána pára évvel később mégis leesik? Egy ilyen szitácioban pedig nem? Wft?

--
Áthelyezve a(z) Leaving Neverland topikból.

Összes komment...