Regisztráció: 2019. január 1. (3 év, 5 hónap)
Kedvencek
Rendezők: Christopher Nolan, David Lynch, Ethan Coen, Francis Ford Coppola, Joel Coen, Joseph Losey, Ken Loach, Mike Leigh, Rainer Werner Fassbinder, Roman Polański
Színészek: Al Pacino, David Thewlis, Edward Norton, Jim Carrey, John Lydon, Katrin Cartlidge, Kerekes József, Robert Carlyle, Rudolf Hrušínský (V), Woody Allen, Zach Galifianakis
Nem:
Trancers (film series)
Ragewar / The Dungeonmaster (1984) - movie connections
előzmény: consumens24 (#14422)
Helló Mindenkinek!
Szeretnék még egy kérést... Mindkettőnek, a Rage / The Dungeonmaster és a Delejezettek / Trancers című filmnek is 1984 az eredeti megjelenési éve:
Rage / The Dungeonmaster (1984) - release info
Delejezettek / Trancers (1984) - release info
Helló Mindenkinek!
A Trancers filmek közül a Delejezettek / Trancers (1984) című filmet valójában a Trancers: City of Lost Angels / Trancers 1.5 (1988) című film követi.
Ezért kérném szépen a Pulse Pounders (1988) és a Trancers: City of Lost Angels / Trancers 1.5 (1988) című film kronológiai sorrendjének megváltoztatását, felcserélését a Trancers folytatás típusú link alatt.
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Az lenti filmeket össze lehetne kapcsolni, az adatlapjukhoz szeretnék javasolni egy "folytatás" típusú link beszúrását:
Vágy-trilógia
Szerelmes lettem (2009)
Vakító napfényben (2015)
Szólíts a neveden (2017)
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Az lenti filmeket is össze lehetne kapcsolni, az adatlapjukhoz javaslok egy "folytatás" típusú link beszúrását:
Roberto Rossellini’s Fascist Trilogy
The White Ship (1941) KT-link
A Pilot Returns (1942) KT-link
The Man with a Cross (1943) KT-link
Roberto Rossellini's career (incl. Roberto Rossellini's "Fascist Trilogy")
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Az lenti filmeket össze lehetne kapcsolni, az adatlapjukhoz javaslok egy "folytatás" típusú link beszúrását:
Roberto Rossellini’s War Trilogy
Róma, nyílt város (1945)
Paisà (1946)
Németország, nulla évben (1948)
Köszönöm szépen
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Szvsz a következő filmek is kapcsolódnak (movie connection) a Trancers-filmekhez.
Ragewar / The Dungeonmaster (1984)
Trancers: City of Lost Angels (1988)
Pulse Pounders (1988)
Köszönöm!
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Szerintem a Trancers: City of Lost Angels című film eredeti gyártási éve 1988, 2013-ban a film DVD-premiere volt. Ugyanakkor szeretnék még javasolni egy másik, egy "also known as" filmcímet is hozzáadni a film adatlapjához:Trancers 1.5
Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Az lenti két filmet össze lehetne kapcsolni, az adatlapjukhoz szeretnék javasolni egy "adaptáció" típusú link beszúrását:
Edward Anderson: Thieves Like Us adaptációk
Éjszaka élnek (1948)
Tolvajok, mint mi (1974)
forrás:
Thieves Like Us (novel) - IMDb.com
Ugyanakkor az Akik éjszaka élnek filmcímet is javaslom a többi filmcím alá/mellé rögzíteni az Éjszaka élnek (1948) adatlapján, forrás: Akik éjszaka élnek (1948) - release info - IMDb.com
Előre is köszönöm!
Helló! Köszönöm a választ, az infókat!
előzmény: ChrisAdam (#14425)