consumens24

A tégla
4 2023-05-07 4,1
(1525)
Angst essen Seele auf
A félelem megeszi a lelket
5 2023-05-05 4,3
4 2023-05-05 ?
(8)

Összes szavazat...

Helló! Üdv Mindenkinek!
Javasolni szeretném a lenti filmek összekapcsolását egy "folytatás" típusú link beszúrásával:
"East Is East / West Is West"
A Kelet az Kelet (1999)
A Nyugat az Nyugat (2010)
Források:
Újabb folytatásfilm közeleg - Sg.hu
A Kelet az Kelet (1999) - Connections - IMDb.com
Köszönöm szépen!

Sziasztok! T. Szerkesztőség!
Javasolni szeretném a lenti filmek "összekapcsolását".
Forrás: The Force of Evil (1977) - Connections - IMDb.com
Rettegés foka (1962)
A belső gonosz (1977)
Cape Fear - A Rettegés foka (1991)

Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Az lenti filmeket össze lehetne kapcsolni, az adatlapjukhoz szeretnék javasolni egy "remake" típusú link beszúrását.
A Heineken-emberrablás (2011)
A Heineken-emberrablás (2015)
Előre is köszönöm!

Szevasztok! A Közlegények - A kárókatona-per című természetfilm, riport-dokumentumfilm nem 2022-es bemutatású, megjelenésű, mert az alkotás premierjére 2021. november 28-án a rákosligeti Csekovszky Árpád Művelődési Házban került sor. Forrás: Illegális módon került fel a kárókatona film a netre – VIDEÓ (berek.hu) Kérnék szépen egy korrekciót. Köszönöm.

A film a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon első díjat nyert.

Sziasztok! A Furcsa fickók a fedélzeten c. amerikai vígjáték 'alternatív' magyar címe: Hóbortos hajóút. A TV4 csatornán Hóbortos hajóút (Furcsa fickók a fedélzeten) címmel vetítették.

Helló! Bocs, de vmi összekutyulódott itt, meg itt stb. Szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen körölményesen írtam le a kérése(i)m az előzőekben, de senkit sem akartam összezavarni vagy lefárasztani ezzel!

A Scanner Cop filmeket lehet ugyanúgy folytatásnak tekinteni (az angol Wikipédia szerint), mint spin-off-nak.

Sz.v.sz. elég lett volna és praktikusabb is (legalább is így képzeltem el), ha az összes Scanners film adatlapjához bekerül ez a Scanner Cop link egy az egyben.

És vice versa, az összes Scanner Cop film adatlapjához pedig ez a Scanners link kerülne elhelyezésre egy az egyben.

Így tehát, mindkét folytatás típusú link (a "Scanners" és a "Scanner Cop" is) szerepelhetne mind az öt film adatlapaján.

Ezt szeretném javasolni utoljára.
Köszönöm! És még 1x bocs'!!!

Végül is, ha nincs válasz, az is válasz. :-)

előzmény: consumens24 (#14700)

Tisztelt Szerkesztőség!
A Scanners filmek adatlapjához szeretném kérni a Scanner Cop filmek linkjének mint "spin-off" típusú link vagy mint egy újabb "folytatás" linkjeként való beszúrását — ez alapján:

"It is the fourth film in the Scanners series and the first film in the Scanner Cop series." (...)
forrás: Scanner Cop (1994) - en.wikipedia.org

A Scanner Cop filmek adatlapjához pedig a Scanners filmek linkjének elhelyezését szeretném javasolni.
Köszönöm! :-)

előzmény: consumens24 (#14663)

Sziasztok! Üdv, és B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Az alábbi Scanners filmek adatlapjához szeretném javasolni a Scanner Cop filmek linkjének mint "spin-off" típusú link beszúrását.
Scanners (1981)
Scanners 2 - Az új rendszer (1991)
Agyfürkészők 3: A hatalomátvétel (1992)

Ugyanakkor a lenti Scanner Cop filmek adatlapjához pedig a Scanners filmek linkjét szeretném javasolni beszúrni.
Scanner Cop - A zsaru, aki előtt nincs titok (1994)
Scanner Cop 2 - Volkin bosszúja (1995)

Előre is köszönöm!

Szevasztok! Kérném szépen Zsigmondi Borbála [Zsigmondi Boris] Wikipédiás és IMDb-s linkjének frissítését a rendező (művész) KT-s adatlapján. Valamint szeretném kérni föltetetni "profilképnek" ezt a róla készült képet is. Köszönöm előre is!
Források:
Zsigmondi Boris - hu.wikipedia.org