KicsiPeti

2020-02-09 09:32:53 Little Women (2019) / Kisasszonyok KicsiPeti (5) #6

Leírtál szinte mindent amit én is gondolok a filmről,tegnap 17.00 elöadáson néztük meg Győrben a legkisebb teremben játszák 77 fős ,napi 2 vetítés,a délután tele volt a terem,igaz elsősorban hölgyek ültek a teremben,de elvétve akadt férfi is.
Imádtam a filmet ,eleinte kicsit nehéz volt megkülönböztetni az ídösikban való ugrálást,de a 3 nál már nem volt gond.Léleksimogató film volt számomra,pont ilyenre vágytam,nem tudtam levenni a szemem a vászonról,talán a legvégén éreztem egy kicsit a lassúságot.
A színészek,rendezés tökéletes,Ronan szerintem az új Meryl Streep,Timothée Chalametre pedig már egy ideje felfigyeltem,koruk nagyágyui ,Emma Watson volt egy kicsit szürke számomra,de lehet a figurában csak ennyi volt,Florence Pugh pedig ismét zseniális volt. Bár itt nekem jobban tetszett mint a Fehér éjszakákban,és milyen érdekes az eredeti hangja:) én sem tudtam 5 nél kevesebbet adni,meg melegitette a lelkem több mint 2 órára,és nem bánom.

előzmény: Ugor (#5)

Bennem lehet a hiba,hogy nem élveztem magát a filmet? Sajnos az állandó kiabálások,illettve az egymás szavába vágó beszéd stilus engem a való életben is idegesít,és itt sem tudtam elfogadni,próbálkoztam vele,de sajnos nem ment.

Az első Adam Sandleres film amire kíváncsi is vagyok:))) remélem nem bánom meg :)

2020-01-02 20:47:02 Detroit (2017) KicsiPeti (5) #4

Rég láttam ennyire erös filmet,a kezdeti kis káosz után úgy össze lett rakva,hogy a képernyö elé szögezte a tekintetem,már rég váltott ki film ilyet,igaz kemény témát feszgetett,és néha az én kezem is ökölbe szorul,de még néztem volna még egy órát.
Csak azt nem értem,hogy kerülte el a hazai mozikat?????

2019-11-01 11:29:59 Good Boys (2019) / Jó srácok KicsiPeti (3) #6

Alpári humor ide vagy oda,az idei év kellemes meglepetése volt szerintem is,jókat nevettem rajta kikapcsolt amig tartott.:)

2019-10-28 09:04:37 Hellboy (2019) KicsiPeti (1) #9

Borzasztó az egész film,egyszerűen elcsodálkozom,hogy ilyen filmet beengednek a mozikba,ha léteznének videotékák akkor ennek a förmedvénynek egyből oda kellett volna pottyani. Nézhetetlen. Talán a főszereplő aki ráérzett a figurára vagyis Hellboyra ami pozitivum. Illettve még egy valami a vasorrú bába ami nekem tetszett. De miért nincs egy szint ami alatt már nem engedünk a nagyvászonra filmet. Kimondom ez egy szar.

Számomra csalodás volt,az elsö rész kellően kikapcsolt rendben volt,tudtam nevetni,tetszett a szereplők közötti kémia ,jó csapatot alkottak.
Lehet rossz filmre ültem be nem tudom,de már vártam ,hogy vége legyen a második résznek,pár humorbonbon betalált föleg az elején,például a kombájnos rész,a szöke csaj engem konkrétan nem idegesitett,söt,számomra vicces volt.De valami ötlet hiányzott az egészből,valami ami öda szögezi a tekintetem a vászonra,ami leköt,mert néha nekem a humor eröltetett volt,a látvány azért gyenge ,illettve az zombigyiloknál is jó lett volna némi kreativitás,a film végi leszámolás...meg számomra bugyuta volt,sajnálom,hogy unalomba fulladt ez a film,de nem tudtam szeretni,pedig akartam....:(((

Igy van ahogy Brad Pitt vezette a kocsit kb 10 percen keresztül azt a hangulatot ,érzést kevés rendező tudná visszaadni. Személy szerint én imadtam a filmet,a szektas jelenet amikor Pitt elvitte hozzájuk a hippi csajt tele volt feszültséggel. Nálam az év legjobbja idáig.

Elolvasva a véleményket ,nagyon kíváncsi lettem a filmre,a rendező 2 filmjét láttam eddig,erös közepesek voltak számomra,de Az Ad Astrának az trailere is lenyűgözött,a hozzászólások,meg mozgatnak....:)))

Ne már......ezt kellene folytatni,végre egy film ami megérdemelne egy harmadik részt,mindent folytatnak,ujragondolnak,,elözményt csinálnakneki,sokszor feleslegesen,egy jó tökös,bevállalós akciofilmet egy ekkora ziccert meg kihagynak. Ennek kell egy 3 rész,az biztos.

Nem tudtok ehhez hasonló jo kis bunyós filmet? Mostanában ki vagyok éhezve az ilyesmire...
Látványos bunyok,kard,kések,kalapácsok,sok művér,alapsztori....:))

Ezerszer jobb mint az első rész,rég láttam ennyire jóakciofilmet,ugy kellett mint egy falat kenyér,a konyhai leszámolás.....magasságos úristen....

lesz harmadik rész???
tud róla valaki valamit?

Nekem valamiért tetszett,főleg az elején a hangulat amit sugárzott,egy másfajta életérzést. Egy gyenge közepes kis krimi dráma . De ennél soha rosszabbat

2019-06-02 11:05:27 [Általános fórum] KicsiPeti #7849

Sziasztok . Jár valaki innen a Corvin moziba,vagy a Művész moziba filmezni?

2019-05-23 14:05:42 Native Son (2019) / Meghajszolt vad KicsiPeti (3) #5

Tényleg érdekes volt,hogy merre ment ki a történet,én se számitottam erre a váratlan fordulatra. Bár azért elgondolkodtató volt számomra,hogy ez alapból benne volt a srácban,vagy a félelem hozta ki belőle. Mert a film végén is majdnem megtörtént újra .

2019-05-14 16:37:44 Robin Hood (2018) KicsiPeti (1) #4

Én ezen ma többször bealudtam,nem fogom az időjárásra:) ez a film pocsék,és van pofájuk beletenni a folytatás lehetőségét,neee:)))

2019-05-02 12:45:02 Loro (2018) / Silvio és a többiek KicsiPeti (4) #7

Én személy szerint szerettem,mint minden Sorrentino alkotást. Ez egy kicsit gyengébb a megszokottnál,de így is nagyon élvezhető.

2019-04-03 08:41:36 A berni követ (2014) KicsiPeti (3) #28

Szász Attila filmjei engem nagyon megszoktak fogni,felfigyeltem a rendezőre a Félvilág óta,ami azóta is a képzeleti dobogó első fokán helyezkedik el nálam:).
A Berni követ, egy erös közepes film élményt nyújtott számomra,egy nagyon jó Kulka Jánossal a főszerepben,és a társakra sem lehet semmi panaszunk.Egy kicsit zavart a rövid játékidő,talán kicsit gyorsan zajlottak az események,és ez zavarhatott engem,de záró képsorok,erősek voltak.
Ennél a filmnél,viszont hiányzott Szász Attilától megszokott kézjegyei,itt is van egy két jó kép,de a többi filmjeinél csúcsosodik ki,,gondolok itt a képi világra,atmoszférára,ami a Félvilágnál,és az Örök télnél már jelen volt. Az apró meséknél is megtalálhatóak,és ez volt életem elsö magyarfilmje amit megnéztem a mozikban,úgy éreztem Szász Attila filmjére bátran vásárolhatok jegyet,hisz mindeképpen minőségi magyarfilmet fogok látni a nagyvászonon,és ez igy is lett.
Szász Attila filmjei minőségi filmek,és remélem még sokat láthatunk ettől a párostól,minden évben egy filmet csinálniuk kellene:)
Berni követ egy erős közepes nálam,jó volt nézni,kicsit gyors ugyan,de élvezhető 65%

2019-04-02 20:42:52 The Favourite (2018) / A kedvenc KicsiPeti (4) #20

Bitang jó egy film,erős ,néhol humoros,néhol drámai,zseniális szereplőkkel,ez a film megérdemelte a díjakat.
Yorgos Lanthimosal idáig felemás volt a találkozásunk,a Homárt nem tudtam végig nézni,,a Szent szarvas meggyilkolását szerettem,igy Kedvencen múlott merre fog hajlani a mérleg nyelve,de pozitov irányba mutat,és egy zseniális rendezőnek tartom,de ha nem is zseniális,:) mindenesetre korunk legérdekesebb rendezője.
Amit a kamerával csinált az engem megvett kilóra,néha olyan érzésem volt,mintha az egész teret beszeretné mutatni,egy adott jeleneten belül,máskor olyan módon mutatta be a jelenetet,mintha egy ajtó kémlelőnyílásán kukucskálnánk be,ez nagyon bejött számomra.
Emelett a történet is zseniális volt,díszlet,jelmez,egy rossz szavam nem lehet. Talán csak annyi,hogy egy ici picit ül le a végére.
Illettve a záró képsorok nagyon tetszetősek voltak,de nekem egy kicsit homályos a vége,nem tudom ,nem látom tisztán mire akart kilyukadni a záróképsorokkal.
80%

Lucas Hedges,megkedveltem a srácot,idáig is láttam a filmjeit,de igazán most tetszett meg a játéka,ez egyben fura is,hisz voltak jobb filmjei,mint pl a Régi város.
Érdekelt az Egy fiú hazatér,kritikák sem mondtak róla rosszat,az ajánló is tetszett,épp ezért számitottam keményebb drámára,erösebb atmoszférával rendelkező filmre,hisz a téma amit boncolgat sem éppen könnyü.
Mégis a tálalás ami nem tetszett,nekem ez "könnyü" volt,tele sablonos képekkel,droggal kapcsolatban,mélységekben pedig nem száll alá a véleményem szerint.
Egy könnyedebb drámát kaptam,anya-fia kapcsolat ábrázolása,egy idegesitő húg,legalábbis számomra,de fogyasztható termék,nincs oka szégyenkezni,csak a mélyebb dolgok hiányoztak.
65%-3 nálam.

Nekem valahogy ez jobban tetszett mint a Nyomtalanul,nekem az túl egyszerű volt,és egy gyenge 3 élményt tudott számomra nyújtani.
A fácángyilkosok,már valamivel komplexebb történet,ami a film közepéig elég jól működik,de ez a hajléktalan szál,kicsit kimozdított a komfortzónából,a film vége ,pedig nagyon összecsapott,és túl gyors volt,de mindeképp nézhető film a fácángyilkosok.
Nekem ez egy jó erős 3 -as..65%

Én azon agyaltam,hogy Jodie Foster miért adta a nevét ehhez a filmhez,igen van benne John Wick beütés,ez talán az egyetlen jó dolog benne,mert amit láttam az egy katyvasz,nálam a nézhetetlen kategóriát súrolja

2018-12-25 11:52:00 [Általános fórum] KicsiPeti #7733

Boldog ,és filmekkel teli Karácsonyt Mindenkinek!

2018-11-10 17:11:43 [Általános fórum] KicsiPeti #7675

Sziasztok!

Remélem nem gond,ha mégegyszer leirom ebbe a topicban,hogy mozistársat,társakat keresek. Nem vagyok Pesti,de szeretem a várost,Győrben élek,de ez ne legyen nagy gond. Sokszor járok Budapesten,és amikor elöször jártam a Corvin moziba nagyon megfogott ez a patináns épület,kivül belül,illettve elvarázsolt a hangulata. Lehet egyedül is mozizni tudom,szoktam néha,főleg a Corvinba,de ha van olyan akihez lehetne csatlakozni annak örülnék. Imadom a Corvint és ,ha van olyan innen aki előszeretettel jar oda,és mellette egy jót is tudnánk filmekről beszélgetni az nagyon jó lenne.

Személy szerint szerettem a filmet,már az elején beszippantott ,tökéletes választások voltak a színészek Rami Malek elött le a kalappal,bevallom kicsit elérzékenyültem,jó volt hallani az ismerős dalokat,a vége az utolsó 15 perc,nagy ötlet volt,mintha megkaptam volna live adit koncertélményt.
Kiváncsi vagyok Rami Maleket látjuk majd dijátadókon vagy sem.
Mindenképp ajánlott film ,nemcsak Queen rajongoknak,simán 75%

2018-11-01 12:13:16 Halloween (2018) KicsiPeti (3) #23

Pontosan ugyanezt ezt teszem én is ,egy adott filmmel kapcsolatban,mint Te!!! :)

2018-11-01 08:48:56 Halloween (2018) KicsiPeti (3) #21

Én még év elején döbbentem le,amikor a Kicsinyítés filmre özönlöttek a családosok,gyerekekkel karöltve,nagyon sok kiskorú volt a teremben,és most 10-14 évesekre gondolok,hihetetlen számomra ,hogy a szülők vagy elengedik ilyen filmekre a csemetéiket,vagy amikor együtt moziznak,ennyire felelőtlenek,hogy azt sem nézik meg mire viszik el,nem néznek utána,hogy ez most családi film,vagy nem,mennyire hat ki a lelekivilágának a gyereknek,mennyire emészthető a film. Mert pl a Kicsinyités biztos nem gyereknek való film,csak cím alapján bevitték őket,mert biztos azt hitték vicces lesz mert kis emberekről fog szólni. Szóval az emberi nem odafigyelés is egyre nagyobb ,és sajnos nemcsak itt,hanem az élet területén máshol is.

2018-10-31 09:45:02 Halloween (2018) KicsiPeti (3) #19

Mi amikor néztük szombaton a filmet, 2 anyuka is volt aki behozta a kb 10 éves gyereküket,és ezen álmultam,mondom ,hogy lehet valaki ennyire felelőtlen,idióta.

2018-10-27 20:21:14 Halloween (2018) KicsiPeti (3) #17

Szerintem Michael Meyers kellene Jonh Wick ellenfelének tenni,vagy éppen Arni bácsi ellenfelének a Terminátorba,mert Michael halhatatlan,szinte semmi sem árt neki,és ez egy kicsit bosszantó is. Kellemes film,meghajol az első rész elött is föcim pl,meg a zeneék,apropó zene,néha van a filmben egy erős gitár dallam,na az iszonyú jó:)
Véresnek véres,többen felszisszentek a teremben egyes jeleneteknél,nálam a brutalitás nem érte el az ingerküszöböt,de igazából egy kellemes kis horror film. Jamie Lee Curtist jó volt ujra a mozivászonon látni,vége tetszett,3 generáció küzd Michael ellen:))) igazából ajánlom mindenkinek,föleg aki szereti a horrort ,mert izmos közepes a véleményem szerint

2018-10-27 20:16:09 Venom (2018) KicsiPeti (1) #13

Én ezt a filmet Hardy miatt néztem meg,nagy favorit nálam ,idáig semmi bajom nem volt a filmjeivel,nem vagyok nagy szuperhősmozi fan,megnézem a marvel filmeket,némelyik tetszik,némelyik nem. De ez a film ...amit nem is mondanék filmnek,iszonyuan kinyilt a bicska a zsebemben,mint valami moslékot szolgáltak volna fel nekem,szar vágások,szar rendezés,iszonyú égö párbeszédek ,a látvány is csak átlagos volt,ha 18 karikába csinálták volna meg se mentette volna meg a filmet. A végére oda eröltetett szimbiota főgonosz meg,,,,,az akciojelenetek a filmvégén élvezhetetlenek,szerintem ez Transformers minőség volt. Remélem Hardy kiszáll ebből,mert nem ezek a filmek végett szeretem őt.

Szörnyen rémesen,rossz,unalmas,és poénmentes...:(

2018-10-14 07:45:11 [Általános fórum] KicsiPeti #7658

Sziasztok!

Remélem nem gond,ha mégegyszer leirom ebbe a topicban,hogy mozistársat,társakat keresek. Nem vagyok Pesti,de szeretem a várost,Győrben élek,de ez ne legyen nagy gond. Sokszor járok Budapesten,és amikor elöször jártam a Corvin moziba nagyon megfogott ez a patináns épület,kivül belül,illettve elvarázsolt a hangulata. Lehet egyedül is mozizni tudom,szoktam néha,főleg a Corvinba,de ha van olyan akihez lehetne csatlakozni annak örülnék. Imadom a Corvint és ,ha van olyan innen aki előszeretettel jar oda,és mellette egy jót is tudnánk filmekről beszélgetni az nagyon jó lenne.

Kicsit késve ,de pótolva lett. Igazából nekem semmi bajom a filmmel,aranyos volt,hozta amit kellett,minden karakter megkapta a neki járó időt,illettve monológot. Néhol mosolyogtam,néha kicsit ledöbbentem,néha kicsit érzékenyebb lettem. De kifejezetten tetszett. Igy volt jó. Edwin karaktere volt számomra a legérdekesebb,róla még többet megtudtam volna. Tudom ez nem mostani film ,hanem régebbi,de jobban tetszett mint a Lady Bird. 80%

Ezt a filmet évekig elfelejtettem,aztán lapozgatva az egyik újságot,írtak a rendező új filmjéről,és akkor belém csapott a villám,hogy ez kimaradt,mekkora hülye vagyok.
Ma bepótoltam,bár csalodott vagyok:(((
Erös film mindenképpen,atmoszférája,a nyomasztó tájak a történet,baromi erős,de a film első fele,jobban feküdt nekem mint a második,valahogy arra elgyengült egy kicsit. Szeretem Jennifer kisasszonyt,de itt valaki mást jobban eltudtam volna képzelni főszereplőként,nem tudom miért.

John Hawkestől meg szabályosan paráztam,minden egyes jelentében ott lobogott a feszültség,a nézésétől remegtek a lábaim,iszonyú jót alakitott.

Nem rossz,nem rossz,de hanyatt nem estem tőle... 60%

2018-10-06 16:59:46 [Általános fórum] KicsiPeti #7656

hopsz,ezt félreolvastam:))))))))))) de legalább megvolt a nap poénja :)))

2018-10-06 16:50:30 [Általános fórum] KicsiPeti #7654

:)))) az tök jó:)) ennek örülök:))) mondjuk én nem társat keresek,csak mozishavert...:)

2018-10-06 16:39:05 [Általános fórum] KicsiPeti #7652

Idáig nagyon senki,pedig elméletileg sok filmszerető ember van,vagy lehet fura ezt ide leírni,hogy valaki mozistársat keres.
Gondoltam megpróbálom mit veszíthetek.

2018-10-06 15:23:09 [Általános fórum] KicsiPeti #7650

Sziasztok!

Remélem nem gond,ha mégegyszer leirom ebbe a topicban,hogy mozistársat,társakat keresek. Nem vagyok Pesti,de szeretem a várost,Győrben élek,de ez ne legyen nagy gond. Sokszor járok Budapesten,és amikor elöször jártam a Corvin moziba nagyon megfogott ez a patináns épület,kivül belül,illettve elvarázsolt a hangulata. Lehet egyedül is mozizni tudom,szoktam néha,főleg a Corvinba,de ha van olyan akihez lehetne csatlakozni annak örülnék. Imadom a Corvint és ,ha van olyan innen aki előszeretettel jar oda,és mellette egy jót is tudnánk filmekről beszélgetni az nagyon jó lenne.

2018-10-02 16:33:06 [Általános fórum] KicsiPeti #7649

Sziasztok!

Mozis társat/akat/keresnék,akik előszeretettel járnak a Corvin vagy a Művész moziba.Illettve olyan embereket akikkel lehet beszélgetni filmekről,könyvekről .

2018-09-30 20:18:20 Borg/McEnroe (2017) KicsiPeti (3) #3

Korrekt sport film ,két teniszcsillagról,élveztem,bár nem zseniális,de egy jó erős közepes a film.
A színészek telitalálatok voltak,és a film végén nagyon érdekes volt látni miként alakult a két sportoló közös jövője......erös 3
Még ilyen sport filmeket:)

2018-09-30 08:57:32 [Általános fórum] KicsiPeti #7647

Sziasztok!!! Lehet nem ide kellene kiírnom,de rákérdezek itt,remélem nem találja ezt senki sem problémának.

Valaki jár itt valaki a Corvin moziba filmet nézni???Esetleg a Művészbe?

Szereplőgárda adott volt egy jó filmhez,talán még a rendező is,de azért elég álmosító egy film volt,többször néztem az órára,hogy mikor lesz vége.
Ugyan én nem láttam az előzményeket,egy lightos filmre vágytam,amit ugyan megkaptam,de azért lehetett volna izmosabb történetben,és esetleg humorban,itt azért a színésznagyágyúkat nem használták ki,és ez nagy baj.

Nekem kicsit sok volt a film,volt amikor nevettem,volt amikor elérte a feszültséget,volt amikor érdekelt,volt amikor nem,hol tetszett a történet,hol nem. Pedig Blake Livlyt látni a vásznon óriási volt,csipem a csajszit.
Talán kicsit sok csavar volt benne,kicsit talán tulzó,kikapcsolt azt aláirom....3

Iszonyatosan B-film ,erre nincsenek jobb szavak,annyira gagyi,hogy néha már élvezhető is,de azért másra,jobbra számítottam.
Már vizuális effektekkel is nagy bajom volt az elején, a közepén,és a végén is,egy robbanás olyan volt,hogy azt még zsírkrétával is jobban megcsináltam volna. Szereplők,kellően lazák,keményfiúk,dobálják az egysorosokat,ami hol betalál,hol nem. Történet harmatgyenge. Nosztalgiafaktorként ,kapunk ismerős aláfestőzenéket,pár ismerős képet,még a végső üldözéses jelenetről ugrott be a 87 -es film. Kis főgonosz űrlényünkben sincs semmi meglepő,maradunk az erősebb,nagyobb útvonalon,komolyan amikor mozgott,olyan érzésem volt,hogy Predatorunk 2 évet edzett folyamatosan éjjel nappal a Cuthlerban. Ha ez a film nem lett volna kellőképpen véres,biztos dühös fejjel jöttem volna ki a moziteremből,így csak nyugtáztam,hogy láttam a vásznakon egy film+ os filmet.De kövezzetek meg,én tegnap Az apácát jobban élveztem,mint ma a Predatort.
Számomra elmegy...gyenge 50%

2018-09-15 19:56:48 The Nun (2018) / Az apáca KicsiPeti (3) #17

Szeretem a horrorfilmeket,és szeretem a Démonok között filmeket is. A 2 részben feltűnt apáca előzményfilmet kifejezetten vártam. Sok sok negatív kritikát olvastam,de azt kell mondjam,azért annyira nem lett rossz,de leszögezem ,nem is lett jó sem. A film rövid,ez talán jó is,a szereplőválogatás,szerintem borzalmas lett,egyedül Taissa Farmigát tudtam kedvelni,de amikor elkezdett futni,sikoltozni akkor már idegesített,Demián Bichir a lehető legrosszabb választás volt,helyette még én is jobban eltudtam volna játszani a papot,Jonas Bloqetet,meg úgy vágtam volna ki a filmből,mint a huzat. A végén megérti az ember miért van jelen a filmben,de inkább máshogy kötötték volna össze a filmeket. Voltak erősebb jelentek mint a víztározós,ilettve az elején is volt olyan rész amikor megijedtem ,de a végén ezt a hatást már nem érte el nálam,annak ellenére ,hogy amikor megjelent hőn áhított főszereplőnk,akinek az eredetéről alig lehetett megtudni valamit,már csak fapofával néztem a filmet. Bár egy két apáca jelenet,azért erősre sikerült,de ez egy kiaknázatlan film volt. Ha több időt szenteltek volna neki,jobban rágyúrtak volna a forgatókönyvre egy jó erős horror film született volna,minden adott volt hozzá,egy jó karakter, legalábbis számomra érdekes,a helyszín,kolostor,apácák,sötét hangulat,és ezt így el kótyavetyélni,nagy ,nagy hiba......vágásról meg nem is beszélve,szinte nekem fájt néha,hogy mit műveltek. De ezek ellenére,valahogy még sem utáltam ,a gyengeségei ellenére. Nálam 3 pont ,de így ezt nehéz pontozni,százalékban...55-60% jön a második rész biztos,remélem fejlödnek,és tanulnak a hibákból,és legalább olyan lesz mint az Annabelle 2. Lehetne olyan,lehetne jobb is.

2018-09-10 18:17:26 Tully (2018) / Pszichoanyu KicsiPeti (3) #2

Gondolkoztam hányast adjak rá,a legszívesebben 3,5 érdemelne,de itt mivel nincs ilyen lehetőség ,ezért csak 3 tudtam adni.
Charlize Theront,imádom,mindenben,szinte bármit eltud játszani,nekem most is tetszett az alakítása,amilyen arcokat tudott néha vágni,nem utolsósorban,egy 15 másodperces jelenet,amikor elmennek kicsit zülleni Brooklynba,és egy rockkocsmában,ahogy rázza a fejét,hát én majdnem leestem az ágyról:))))
Amúgy a film korrekt,a rendezés jó,humor is van azért benne,csavar is betalált,még úgyis élveztem,hogy nem vagyok nő,nem is leszek,és szülő sem vagyok.
De ,azért valami nekem hiányzott,az elején kicsit nehezen szippantott be a történet,kellett úgy 20 perc,mire átadtam magam a filmnek.
Én jól szórakoztam rajta....:)))

2018-09-08 21:15:44 Revenge (2017) / A bosszú KicsiPeti (4) #37

Bevallom nagyon vártam ezt a filmet,a kritikák felcsigázták az érdeklődésemet,na meg persze az ígéretes ajánló is.
Baromi egyszerü történet,de iszonyú erös kivitelezés,ha túl tesszük magunkat ,néhány hihetetlen dolgon ,egy baromi jó bosszú moziban vehetünk részt,a véresebb fajtából. Én a főszereplö csajt nagyon megkedveltem,jól állt neki a szerep,persze férfi szemmel nézve a dolgokat sem vallott kudarcot:) :) voltak benne ötletes részek,a vége...ott még az aláfestőzene is telitalálat volt,de én pucér leszámolást eddig nem láttam :)) nem okoztott csalodást
4

Engem az Apáca érdekel elsősorban,majd a Predatort kíváncsi vagyok Shane Black mit hoz ki a dologból,BlacKkKlansman is nagyon érdekel,végül a Napszállta is mozgatja a fantáziám,de Saul fia az én tetszésemet nem nyerte el,ennek ellenére,azért várom Nemes új filmjét.

2018-09-02 09:05:49 Every Day (2018) / Nap nap után KicsiPeti (3) #4

Így egy szeptemberi borús vasárnapi reggelen szódával elmegy,a tini romantikus műfajból talán kinőttem,de néha teszek kivételt,itt a Rendes fickókból megismert Angourie Rice volt a nyomós ok. Valamiért kellemes a kisugárzása,és a fent említett filmben is nagyon szimpatikus volt.
Kérdés mennyire viszi majd a továbbiakban.
Lényegében meglehet nézni a filmet,bár kicsit azért untam a rövid játék idő ellenére is,az alapötlet mindenképpen érdekes volt,és talán ez üde színfolttá is tette a filmet ebben a műfajban.
Kicsit kellemes,kicsit lapos,kicsit humoros,kicsit drámai végén apró giccs,ami nem fekszi meg az ember gyomrát,de a könnycsatornákat sem indítja el az emberben.
Egynek jó,de ha nem készült volna el a film,az sem lett volna olyan nagy probléma az életben.
talán,talán...2.5

Michael Bay filmek,kivéve a Transformersek,még az elsöt megtudtam neki bocsájtani,de a többi kiverte a biztosítékot. Kár ,mert szerintem akciófilm rendezönek jó,illettve a robbantásai tényleg festö vászonra kivánkoznak olyan szexik,és jól néznek ki. Bad Boys 2 kedvenc tőle,de Szigetet is szeretem,Pain&Gain is jópofa film volt. Csak elbaltázta az éveit,az autobotokkal.

2018-08-28 17:48:32 [Tévésorozatok] KicsiPeti #3323

Köszi az infot,trailer is tetszetős,téli idöszakban pont jó is lesz a meleg paplan alatt:)))
Trónok harcát nagyon szeretem,de az utolsó 2 évad sajnos,már nem annyira erösek.

Én a Fülledt utcákat 2 évadád,a Taboo 2 évadát,meg a Hatalmas kis hazugságok 2 évadát,meg jó lenne egy Ifjú pápa 2 évad is:))))) hbo sorozatokat kedvelem.

előzmény: BalaKovesi (#3322)

2018-08-27 18:11:21 [Tévésorozatok] KicsiPeti #3321

Valóban,nincs köze az elsö évadhoz,és minöségben sincsenek egy szinten,de ha jól emlékszem cirka egy évük volt összehozni,ezért nem is volt úgy kidolgozva mint az első évad,ami szinte briliáns. Bár a 2 évad,sem lett annyira rossz,egyszer meglehet nézni,a szereplők nagyon jók,bár Rachel Mcadams,ki kiemelkedik az összes közül,Vince Vaughn,meg sosem volt a kedvencem,meg nem is lesz,de azért itt szinészkedett is valamelyest.
Szóval,kapsz egy közepes krimi történetet.

Apropó 3 évad...amit én is várok:)) szereplők személyéről tud valaki valamit??

előzmény: BalaKovesi (#3319)

2018-08-26 16:44:40 The Rider (2017) / A rodeós KicsiPeti (4) #1

Erről a filmről egyáltalán nem hallottam,véletlenül bukkantam rá egy újságban,egy kis nyomozás a rottenen,és úgy gondoltam megér egy próbát.
Nem tévedtem,szép filmet láttam,egy rodeosról ,aki balesetet szenvedett,és túlélte ,és ezek után helyét keresi az életben.
A film számomra tetszetős képsorokkal nyit,lassitásal,mutat egy lovat, majd a következő képsorokban,maga a főszereplő látható,és a környezet ahol a mindennapjait éli,ezek a képsorok már beszippantottak,ami teljesen azért nem tartott ki,mert ugyan a film nagyon szép,és jó atmoszférával rendelkezik,azért néhol,kicsit ki lehetett zökkeni belőle.
A képek gyönyörűek benne,szinte a Nat Geo Insta oldalára kívánkoznak,ezeket nagyon eltalálták,főszereplöre,és a rendezésre sem lehet panaszunk,és nagyon érdekes volt nézni,hogyan lehet betörni egy lovat,szépen finoman.Egész valósághűnek éreztem a filmet ,annak ellenére,hogy semmit nem tudok a rodeó világáról.Valahogy nem értem ,miért nem került az Art mozik műsorára,szerintem megtalálta volna a közönségét.

4 csillagot simán megér.

Bevallom őszintén én csipem Melissát,anno még a Szívek szállodájában figyeltem fel rá,amióta elkezdett a nagyvásznakon közreműködni,elég hullámzó teljesítményt mutat,vannak jobb filmjei,( Kém,Női szervek,Koszorúslányok,St Vincent,ahol még színészet felé is kacsingat),és sajnos vannak szinte nézhetetlen kategóriát súroló alkotásai,és ez utóbbi is ezeket a számokat gyarapítja. Féltem tőle ,hogy rossz,lesz,de nem gondoltam volna,hogy ennyire,semmi humor,a casting borzasztó, a forgatókönyvben semmi eredeti,egyetlen értékelhető jelenet a 80 évek diszkója,a tánc,és a zene végett. Gyanítom aki ezt az alkotást látta,arra gondolhat amire én épp jelenleg: vajon az Arany Málna nagy esélyesét láttam....Igeeeen.
Megérdemelten,minden szempontból.
Szóval remélem egyszer láthatjuk normálisabb vígjátékban a duci kis hölgyet,esetleg színészkedés közben is megnézném,a remény hal meg utoljára,ahogy mondani szokták,hisz volt már drámaibb szerepe ,és nem állt neki rosszul, a fent említett St Vincentre gondolok.
Addig is míg ez nem történik meg......ilyen alkotásokban kell látnunk...sajnos...ez nem volt diploma munka:(

2018-08-25 09:13:02 [Hamarosan a mozikban!] KicsiPeti #6361

Danny Boyle féle James Bondra én is vevő lettem volna,bár nekem az utolsó Bond akciómóka,már nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Az új rendezöre kiváncsi lennék én is,de majd az új Bondra is.

Az ősz nagyon erös filmtermésnek bizonyul,hála a jó égnek,minden müfaj megmutatja magát,és ez nagyon ,de nagyon tetszik,ez a gyenge nyá után,nagyon pezsditő tud lenni,ugyhogy ,jöhet már a szeptember a részemről:)))) talán csak a december kicsit gyenge egy kicsit,számomra..de ott is lehet találni jónak igérkezö filmeket.
Ugyhogy remélem mindenki beleharap a filmes gyümölcsbe,jó mélyen ,és remélem,nem lesz savanyú az izhatás:))
Miket vártok a legjobban Top 5??

2018-07-24 09:34:58 Skyscraper (2018) / Felhőkarcoló KicsiPeti (1) #3

Szerintem szinte nézhetetlen a film,bár Dwayne Johnson számomra nem a szívem csücske,és nem is lesz,de úgy gondoltam ,megnézem,ki voltam éhezve egy sablon akciófilmre,de sajnos ez a butábbik fajtából való volt,és tele hiteltelen dolgokkal,amit az én gyomrom már nem vesz be,Johnson Úr,egy féllábú,McGayver Pókembert játszik,és ez nekem sok,amúgy a cgi sem nagy eresztés,a,történet is izzadságszagú,rosszfiúk papirmaséfigurák,egyedül Neve CamPbellt tudtam szeretni a filmben,mert imádtam a sikoly filmekben:))