BertiCroft

Tapasztalat: 3 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 3
Regisztráció: 2018. január 2. (1 év, 5 hónap)
Kedvencnek jelölték: 1 user

Kedvencek

Színészek: Adrien Brody, Alan Rickman, Jim Carrey, Rachael Stirling, Rachel McAdams, Romy Schneider, Thomas Gibson
Műfajok: dráma, thriller

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1997
Lakhely: ?

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Mrs. Winterbourne
Az árnyékfeleség
5 2018-03-26 3,2
(42)
Coco
 
5 2018-03-17 4,3
(320)
The Pianist
A zongorista
5 2018-03-09 4,3
(1115)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Gyerekkorom egyik kedvenc ,,meséje". Imádtam és a 20. alkalom után is ugyanúgy izgultam rajta, mint az elején. Nem is oylan régen néztem újra és hihetetlen, hogy mennyi minden nyomott hagyott bennem.
A mellékszereplők is egyszerűen zseniálisak, na de Judy! Egy istennő volt, a kor istennője, mint annak idején Romy Schneider.
Elképesztő, hogy az akkori gépes módszerekkel mennyi mindent ki lehetett hozni belőle. Imádom, nincs más szó erre.

2018-03-17 07:25:21 Coco (2017) BertiCroft (5) #9

Talán ez az első olyan Pixar film, ahol nem szívesen hallgattam eredeti nyelven és nem azért, mert rossz úgy, hanem, mert a magyar szinkron fületmelengető. A kis srác szinkronhangja valami eszméletlen jó. Na de ugorjunk a történetre!
Maga a sztori csattanója szerintem nem volt meglepő fordulat, a film közepétől tudni lehetett. Magát a témát, miszerint mi van a halál után érdekesnek találom, éppen ezért szeretem az ilyen filmeket, Halott menyasszony, vagy akár ez.
Konkrétan tetszett, hogy kicsit be kukkanthattunk egy mexikói család mindennapjaiba, hagyományaiba. Annak mindenképpen utána olvasok, hogy náluk valóban így telik-e el egy halottak napja.
És igen, köszönöm,végre benne volt egy beteg ember a filmben! Köszönöm! Ez az élet része, ahogy a halál is, beszélni és gondolkodni kell róla.
Ha kölyökkoromban több ilyen filmet láttam volna, akkor talán nem félnék annyira az ismeretlentől. Na, mindegy, jó tapasztalat lesz a gyerekeimhez!

Összes komment...